akşam 19:30 her çarşamba tur güzergahlarıda genelde şöyle
poyrazlar gölü
çaltıcak gölü
küçük akgöl
sapanca gölü
akçay deresi
doğançay şelalesi
kazımpaşadan korucuk dağ ve köy gezileri
mollaköy göller diyarı
nehirkent ve çaybaşıyeniköy
Umarım pazartesi veya salı istanbula gidip bisikletin kalanını halledebilirm,çarşamba akşamı sizlerleyim ozaman
ama kent parktaki cafe dediğiniz yer tam olarak neresi,anlatabilcek olan var mı acaba?
Aslı bisiklet sirkeci tramvay durağının hemen yanındaki bisikletçiler caddesinde. Orada deltabisiklet, pedalbisiklet de var. Ayrıca ben de şu an istanbuldayım, bir isteği olan varsa getirebilirim.
Tura gelirken herhangi bir şey getirmen gerekmiyor ama yedek iç lastik bulundurman faydalı olur. Geçenlerde benim lastik patladı, hazırlıksız yakalandık geri dönmek zorunda kaldık Onun dışında yiyecek içecek türü şeyleri genelde tura çıkarken bir marketten alıyoruz. Fazla bir ihtiyç kalmıyor.
Şu anda bisiklet için ihtiyacım kalmadı,düşüncen için sağol.
Kısmet diyelim lastik patlarsa,şu an yedeğim yok,ama yakın zamanda tavsiyeye uyup alırım
Merak ettiğim,akşam 7.30da çıkınca,geç saate kalınmıyor mu,yani hava kararınca nasıl oluyor ? hiç öyle gitmediğim için merak içindeyim
19.30 gibi başlıyoruz 23.00 gibi dönüyoruz. Varsa bisiklet farı da getirin, karanlıkta çok işe yarıyor. Onu unutmuşum
Medium large senin boyunla alakalı. Uzun boyluysan large, kısaysan small, 1.70m 1.8m arası medium
Viteslerin takılması yarım saatlik iş, elcek, matara da sorun değil. Bulamazsan bende var elcek, verebilirim. Bunlar için bir hafta erteletme derim. Bir bisikletçiye götür vitesleri zinciri taksın. Suyu şişeyle yanına alırsın. Kask eldiven gibi bir zorunluluk yok tabii ama kendi yararın açısından iyi olur. Bazen düşmeler oluyor, Recep abi çok düşer mesela
Ayrıca resim çekiyoruz. Bir turumuzun fotoğları bu link de var. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62778
Sele basit iş,ben halledebilirim.
Gİdon Boğazı tamamen çıkıksa bendeki aletleri aşar bu
ön tekerler için mandallıysa basitte,vidalıyı ben de sevmiyorum ya.
Elcik var,problem onu takamamam İLk aldığım elcikte de aynı sorunu yaşamıştım,şimdi denedim takamadım,istanbula gidince aldığım yere taktırcam.
Bir deneyeyim bakalım,eğer becerebilirsem geri takmayı katılırım,akşam 7.30da kentparkta arar dururum sizi.,aslında birinin numarasını alsam daha güel olur gibi ?