Scudo Sports

Sakarya

akşam 19:30 her çarşamba tur güzergahlarıda genelde şöyle

poyrazlar gölü
çaltıcak gölü
küçük akgöl
sapanca gölü
akçay deresi
doğançay şelalesi
kazımpaşadan korucuk dağ ve köy gezileri
mollaköy göller diyarı
nehirkent ve çaybaşıyeniköy

gibi turlar düzenleniyoruz

bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
Scudo
Umarım pazartesi veya salı istanbula gidip bisikletin kalanını halledebilirm,çarşamba akşamı sizlerleyim ozaman :)
ama kent parktaki cafe dediğiniz yer tam olarak neresi,anlatabilcek olan var mı acaba?

@diserhat

Aslı bisiklet sirkeci tramvay durağının hemen yanındaki bisikletçiler caddesinde. Orada deltabisiklet, pedalbisiklet de var. Ayrıca ben de şu an istanbuldayım, bir isteği olan varsa getirebilirim.
Tura gelirken herhangi bir şey getirmen gerekmiyor ama yedek iç lastik bulundurman faydalı olur. Geçenlerde benim lastik patladı, hazırlıksız yakalandık geri dönmek zorunda kaldık:) Onun dışında yiyecek içecek türü şeyleri genelde tura çıkarken bir marketten alıyoruz. Fazla bir ihtiyç kalmıyor.

Şu anda bisiklet için ihtiyacım kalmadı,düşüncen için sağol.
Kısmet diyelim lastik patlarsa,şu an yedeğim yok,ama yakın zamanda tavsiyeye uyup alırım :)
Merak ettiğim,akşam 7.30da çıkınca,geç saate kalınmıyor mu,yani hava kararınca nasıl oluyor ? hiç öyle gitmediğim için merak içindeyim :)

benim bu çarşamba gelmem sanırım şansa dayalı. ama hafta sonu %100 gelicem.

bisiklet alıcağım yerde medium ve largesi varmış anlamadım hangi ölçüye denk geliyor dağ bisikletlerinde.

19.30 gibi başlıyoruz 23.00 gibi dönüyoruz. Varsa bisiklet farı da getirin, karanlıkta çok işe yarıyor. Onu unutmuşum:)
Medium large senin boyunla alakalı. Uzun boyluysan large, kısaysan small, 1.70m 1.8m arası medium

Şu anda Bisikletin matarası yok,elcik yok,ön-arka vites aktırıcı çıkarıldı,zincir söküldü :)
herşey malzemenin takılmasını bekliyodu ki malzemelerin taktırılması cuma gününe kaldı,yani malesef benim sizlere katılma planım 1 hafta ertelenmiş bulunuyor şu anda,gezilerinizden fotoğraf çekmiyo musunuz acaba?

ben çarşamba gelebilirim ama şu ilk 2 hafta matara kask eldiven falan bunlar yok. olmasa olurmu?

Ben matarayı susuz duramadığım içni hep yanımda taşırım,eldiven rahatlık sağlar zannımca.benim görüşümce onlar olmasa da olur

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
@diserhat

Viteslerin takılması yarım saatlik iş, elcek, matara da sorun değil. Bulamazsan bende var elcek, verebilirim. Bunlar için bir hafta erteletme derim. Bir bisikletçiye götür vitesleri zinciri taksın. Suyu şişeyle yanına alırsın. Kask eldiven gibi bir zorunluluk yok tabii ama kendi yararın açısından iyi olur. Bazen düşmeler oluyor, Recep abi çok düşer mesela:)
Ayrıca resim çekiyoruz. Bir turumuzun fotoğları bu link de var.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=62778

@uğur yılmaz

tanıdğın bir bisikletçi varmı? bisiklet geldi bugün fakat yapamıyorum. yardım edecek varsa güzel olur:)bisiklet :Cannondale F9

@F.Ertuğrul Aydın

Yakınlarda herhangi bir bisikletçiye götür. Basit işlemler aslında. Okula çıkmam lazım yoksa ben hallederdim

Sele basit iş,ben halledebilirim.
Gİdon Boğazı tamamen çıkıksa bendeki aletleri aşar bu :D
ön tekerler için mandallıysa basitte,vidalıyı ben de sevmiyorum ya.
Elcik var,problem onu takamamam :D İLk aldığım elcikte de aynı sorunu yaşamıştım,şimdi denedim takamadım,istanbula gidince aldığım yere taktırcam.
Bir deneyeyim bakalım,eğer becerebilirsem geri takmayı katılırım,akşam 7.30da kentparkta arar dururum sizi.,aslında birinin numarasını alsam daha güel olur gibi ?

@diserhat

elcik yerine takılı zaten, selede zaten kolay :D tekerlek ve gidon zor. zaten gidonu takıcağım yerde bi tane karton gibi bişi var çıkmıyo :D

unutmuşum ön fren koluna kablo bağlu değil oda bağlanması lazım. sanırım bide zincirler yağlı değil ama elimi sürünce kayganlık hissediyorum biraz.

Geri