Scudo Sports

Sakarya

@diserhat

Onlar bisiklet sürmenin tuzu biberi:) Yine hızın yüksekmiş sen ona sevin:)

Scudo
Hızı severim,serin de vardı,bayır kısmında hızlanayım dedim,iyiki de hızlanmışım :) düz yolda zaten çıkamam o hıza :)
Tuzu biberi,ona zaten bişey demiyorum da,paçayı kaptırmadım iyi ki

@uğur yılmaz

biz yaşlanmışız be abi

@recep24ank

Recep abi olsa ne yapardı kim bilir:) Kaçamazdı, zaten yavaş sürüyor:)

arkadaşlar cuma gününe kadar her akşam 17:30'dan sonra müsaitim gezelibiliriz
irtibat: 5343245085

Bana da uygun,ama 1buçuk saat sonrası :)
grup olarak gelen olursa daha da bi güzel olur zannımca

Benim sınavlarım çarşamba bitiyor, perşembe günü izmire yola çıkıyoruz. Çarşamba günkü tura da katılamayacağım. Okullar açılana kadar ben yokum artık:(

@uğur yılmaz

@diserhat

saatin bir önemi yok maksat biraz turlamak stres atmak

yoldan geçerken baktım paraşütçüler serdivan kırantepede uçuyorlardı havada serin tekrar gitmeyi düşünüyorum

@recep24ank

Abi çıkalım bugün kırantepeye. Bana uyar. Gelmek isteyen varsa iletişime geçelim.

:/ burdan haber verirsiniz diye tel.dan aramadım,kimse yazmayınca da çıkmicaksınız sandım,yine kaçırdım ya :S

@diserhat

Ben de seni düşünerek yazdım buraya ama biraz geç oldu. Ben evden çıktığımda sen cevap yazmışsın. Tlfon olsa iletişime geçerdik. Neyse artık, diğer turlara

Kısmet diyelim,çarşamba akşamı güzel olur inş bakalım,yarın eğer sakaryada olrsam poyrazlara yada saapncaya doğru gidebiliriz belki ?

nasip kısmet her iyhtimale karşı tel. numarası yazmıştım ama. hayırlısı böyleymiş önümüzde güzel günler olacak yine gideriz gezeriz

Yİne de insan kaçırmak istmeiyor tabi,bu akşam da mesela çıkabiliriz,müsaitim,eğer çıkarsanız haberleşelim

bu günde gezmek istiyorum ben müsaitim saklıgöle çay içmeye veya akçay deresine gidebiliriz

14 yıldır sakaryadayım ama inanın hiç biyerini bilmiyorum :)
saklı göl veya akçay dediğiniz yer nerede tam olarak ?

saklıgöl
(link)

Yer olarak güzel,nerde olduğunu bilmediğimden size takılıcam :)
saat kaç gibi uygun size?

Geri