Scudo Sports

Sakarya

@uğur yılmaz

şeker mahalle çevre yoluna doğru olan kısmında . yazlık köprüsünü geçmeden geride biraz fırının orda.

Scudo
@F.Ertuğrul Aydın

Okuldan belli olmuyor, 6-7 gibi çıkıyorum. Zinciri yağlamana gerek yok. yağlı o zaten.

@uğur yılmaz

tmm. burda bi abi var o gelirse abiyle gidicem. gelmez ise yarın veya akşama gelirsin değilmi? abi gelirse yazarım buraya gelme diye.:)

@uğur yılmaz

Benim Gibi İhtiyar Düşmeyecekte genç delikanlılarmı düşecek

bisikleti topladık. bi kaç sorun oldu ama işe yaradı. bisikletin lastiği biraz inik gibi gösteriyo :(

@recep24ank

Abi sana yollarda yetişemiyoruz ne biçim ihtiyarsın sen:) Bir yanlışlık olmasın:)

@F.Ertuğrul Aydın

Herhangi bir petrole gir 35-45 psı arası hava bas. Küçük sorunlar onlar.

Teşekkürler,katılamadığım için çok üzgünüm,özel sebeplerden gelemedim,ama haftaya kesin aranızdayım,güzel bi tur olmuşa benziyor

Yarın Parçaları taktırmaya gidiyorum,ışık ve matara alcam.
ama bilgisi olan vardır diye soruyorum,otobüse bisikleti nasıl koyarsam az hasarla atlatırım acaba? :)
Bir de,forumda yazan 3 kişi var,tura gelmiş 10-12 kişi,anlamadım ki =)
ama nekadar kalabalık,oakdar güzel olur derim herzaman

@diserhat

Otobüste dik bırakma, muavinler pek anlamıyor kadronun üst borusundan demire yaslıyorlar:S En mantıklısı boş bir bağaja yere yatırmak. Ben öyle yapıyorum. Parçaları taktırmak için neden istanbula kadar gidiyorsun ki?

@diserhat

Gün ve saat belli olduğu için herkes bilir bazen ben yazıyorum kimse yanıt vermiyor bir gidiyorum 18 kişi olmuş güzel oluyor

Arkadaşımla görüşücem,1 yıldır görüşmüyordum,dershaneden :) yaz okuluna bırakınca ben gelirim dedim =)
onu bahane ederek,aldığım parçaları aldığm yere taktırmayı uygun gördüm,sorun fln olursa bilmeyene taktırmışsınız deme hakları olmaz,başıma geldi çünkü daha önce,riske atmak istemiyorum.
Hem elcik küçük olabilir,daha doğrusu girmedi,kelepçeli olanlarla değiştirmeyi düşünüyorum :)
Matara ve fener eksiğimi kapatıcam,bunun gibi sebeplerden gideyim dedim,hem bisikletle istanbul kordonda gidicem,güzel bişey benim için :)
Ramazana denk gelcek bundan sonraki haftalar,bunun için ne planlıyorsunuz peki ? ben haftaya aranızdayım =)

bu hafta son bir tur olacak gibi görünüyor artık ramazana giriyoruz 1 ay boyunca göbek büyüteceğiz sonra bisikletten inmeyeceğiz hayırlısı bakalım

Kısmet,iftar sonrası bireysel takılıcaz yani :)
Bisikletimini son hali,feneri takmadım daha,Ön attırıcı sram x-9,gerisi resimlerde görüldüğü gibi
(link)
(link)
(link)

gıcır gıcır parlıyor güle güle kullan üstünde parlarnsın en yakın zamanda bekliyoruz

Teşekkür ederim,umarım bi aksilik yaşamam bisikletimle :)
Haftaya son turunuz olsa da,aranızdayım,iyi gelicek uzun süreli sürmek

Bisikletle gezerken sevmediğim tek şey,köpeklerin çete olarak üstünüze çuvallanması :)
saat 15 dakika öncesi :D ayaklarım hala adrenalin ve korku etkisiyle kıpraşmakta :)
eski ssk hastanesinin bayırından aşağıya tahmini +50 hızla kaptırmışken,kendimi gecenin tatlı esintisine bırakmışken gittiğim yönde ara sokaktan sesler duyuorum ben adrenalin patlıyor :D ordan artık nekadar hızlandıysam köpekler bıraktı peşimi,ama hala kan ter içerisindeyim

Geri