Grx 810 ile aynı işi yapıyorsa yedek olarak ben düşünebilirim. İstanbulda misinizAşağıdaki ürünü yarın satışa çıkaracağım. Öncesinde buradan paylaşıp bilgi vermek istedim.
Sıfır kutusundan çıkmadı. Fiyatı 1000 TL
301584 dosyayı görüntüle
İstanbul’dayım, fakat Grx810’un yedeği olabilir mi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Dilerseniz kontrolünü yapıp geri dönüş yapın.Grx 810 ile aynı işi yapıyorsa yedek olarak ben düşünebilirim. İstanbulda misiniz
Muhtemelen alırım siz normal ılanınıza koyun. Şuan geçici olarak deprem bölgesindeyım işim ne zaman biter belli değil. Normale döndüğüm zaman tekrar yazarın sizeİstanbul’dayım, fakat Grx810’un yedeği olabilir mi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Dilerseniz kontrolünü yapıp geri dönüş yapın.
Normal vidalı göbek, ama fixie toplamaya heveslenmiş heyecanlı birine fixie/pist göbeği olarak kitlerim canım ne olacak...
(link)
O yine iyi hocam. "Bisiklet"in yanına "(bike)" yazmış.@makaram Parantez içinde flanşın almancasını yazması ve bilyalı göbeği rulmanlı diye kitlemeye çalışması da güzel detaylar.
Fransız ( Made in France) da yazmışO yine iyi hocam. "Bisiklet"in yanına "(bike)" yazmış.
"göründügü Gibi biraz rekteve istiyor " istiyor diyerek nereye varmak, ne yapmak istemektedirler?"Biraz" bakım isteyen bir bisiklet. Pastan kadro borusunda delik açıldı açılacak. 3000 tl istiyor hurdacı kardeşimiz.
302915 dosyayı görüntüle
(link)
Motorunu yenileyecek yeni sahibini bekliyor diyor."göründügü Gibi biraz rekteve istiyor " istiyor diyerek nereye varmak, ne yapmak istemektedirler?![]()