Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Bu konu malum site içinde gördüğümüz ilginç, tuhaf, yanıltıcı gibi ilanlara dönük içeriğe uygun paylaşımlar içindir.
Forumumuzda ikinci el/market ilanlarının ayrıca bir konu başlığı bulunmaktadır.
Lütfen bu konuya kişisel ilan paylaşımı için link koymayınız...

• Beğen
Tepkiler: gunerokn ve Özcan
Bu konu malum site içinde gördüğümüz ilginç, tuhaf, yanıltıcı gibi ilanlara dönük içeriğe uygun paylaşımlar içindir.
Forumumuzda ikinci el/market ilanlarının ayrıca bir konu başlığı bulunmaktadır.
Lütfen bu konuya kişisel ilan paylaşımı için link koymayınız...
Uyarınız için teşekkür ederim. Tamamen benim hatam, gözümden kaçan bir detay olmuş.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Yol bisikletleri kategorisinde 30. sayfada gördüğüm ilk yol bisikletinin altındaki ilan:
1682449009930.png
Ön fren en az 80-100₺ masraf kaliteli taktırmak lazım
İki teker ucuz takarsan en az 180₺ masraf ya da yama yap geç
56 cm kadro boylu saplayan türden Bianchi MTB'mizi ilk defa bakıma sokarsak o da masraf...
Patlak lastiklerle sapladığını düşünürsek jantlar pert halde.
ve yol bisikleti kategorisinde. En sevdiğim :):hhhhhh:

• Hahaha
Tepkiler: Jarjaledi
ve yol bisikleti kategorisinde. En sevdiğim :):hhhhhh:[/I]
Ben ilanlardaki her türlü saçmalığa tamam diyorum hadi bu olur. Be kardeşim kategoriyi kirletmeseniz bari. Aradığımızı bulamıyoruz ki. Ful amortisörlü bisikletin ilanını yol bisikleti kategorisine açarken hiç mi düşünmedin arkadaş aklım almıyor.

Ilanda saplanmış bisey varsa o da lastikteki dikenler arkadaşım :)

• Beğen
Tepkiler: Bora Ülgünalp
Ben ilanlardaki her türlü saçmalığa tamam diyorum hadi bu olur. Be kardeşim kategoriyi kirletmeseniz bari. Aradığımızı bulamıyoruz ki. Ful amortisörlü bisikletin ilanını yol bisikleti kategorisine açarken hiç mi düşünmedin arkadaş aklım almıyor.

Ilanda saplanmış bisey varsa o da lastikteki dikenler arkadaşım :)
Bence gayet mantıklı, o amarsörlü bisiklet nerde gidiyor? Cevap veriyorum yolda. O zaman kategori doğru :) o yol bisikletidir :)

Kendi bisikletimden söktüğüm R7000 serisi 105 grup seti yakında ilana çıkaracağım. Öncesinde burada bilgi vermek istedim.

- 50/34 Aynakol (172,5 mm)
- 11/34 Ruble

Kullanım durumu: 1750 km
Kozmetik durumu: 9,5/10
Foruma özel fiyat: 8000 TL

** Di2 sisteme geçiş yaptığım için satılıktır. Hidrolik disk fren uyumludur.

(ürün satışı ilandan kaldırılmıştır.)

Bence gayet mantıklı, o amarsörlü bisiklet nerde gidiyor? Cevap veriyorum yolda. O zaman kategori doğru :) o yol bisikletidir :)
Uçacak hali yok ya illaki bir yoldan gidecek.

(link)

Sıfır fiyatı pazarlık yapmadan 16990, adam ikinci el olarak ilana 20000 liradan koymuş. İyice araba piyasasına çevirdiler bisiklet satışını da.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Ülkede 2. el piyasası her konuda bitik.

(link)

Sıfır fiyatı pazarlık yapmadan 16990, adam ikinci el olarak ilana 20000 liradan koymuş. İyice araba piyasasına çevirdiler bisiklet satışını da.

Bu gibi tipler yüzünden piyasa artıyor. Zaten hareket yok. Ederinin altında bisikletler bile aylarca satılmıyor.

2.el piyasası çok fena durumda. Araba almak için bayiye gidiyorsun 475 bin diyor aynı araç 2. elde 600 binden gidiyor. O fiyattan koymuş ilana satılmış veya satılmamış bu mühim değil ama çakallığın daniskası dönüyor.

Bu durumu bisiklette görünce üzülüyor insan. Bisiklet kullanan bir insan bunu spor, ulaşım aracı olarak kullanır ve bilinçli bir insandır diye düşünüyorsun fakat öyle olmuyor. Para her zaman galip geliyor. Hep de öyle olacak gibi.

Bir arkadaşım decathlonda kalan son xc500 dağ bisikletini aldı 23 bine. 2. eller 25 binden başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Geri