Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

23 bin tl ilanda olan mtb mi 29 bin tl de ilanda olan bir yol bisikletiyle takas etmek istedim adam 15 bin tl eklemem gerektiğini söyledi. Bisiklet dükkanıydı zaten özellikle bisiklet dükkanı sahipleri çok ilginç bir kafa yapısına sahip

Scudo
23 bin tl ilanda olan mtb mi 29 bin tl de ilanda olan bir yol bisikletiyle takas etmek istedim adam 15 bin tl eklemem gerektiğini söyledi. Bisiklet dükkanıydı zaten özellikle bisiklet dükkanı sahipleri çok ilginç bir kafa yapısına sahip
Niye ilginç olsun? Belki seni beğenmedi satmak istemedi ya da takastaki ürününe güvenmedi alırsa kazancını versin diyerek kendini garantiye aldı?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
.

Son düzenleme:
@emir yakup bulut @Ali Kılıç 35.5 Bu kadroyu düşünün derim. Bu ebatta kadro ülkede sayılı. Bende vardı, kadro boyu 48 cm, üst boru 50 cm idi. Arkaya ince teker 28 jant alıyordu. Fakat arkaya fren takılacaksa fren köprüsünün yukarı alınması gerekiyor. Usta bir kaynakçı boruları fazla eritmeden bu kaynağı yapabilir.

(link)

Son düzenleme:
Burası kendi ilanlarınızı duyurma başlığı değil yalnız, bilginize. Onun için forumda 2. el kısmı var.

Burası kendi ilanlarınızı duyurma başlığı değil yalnız, bilginize. Onun için forumda 2. el kısmı var.
İlan bölümüne nerdeyse kimse bakmıyor ve ilan oluşturmak çok zahmetli bence böylesi daha iyi 🐱 zaten foruma yazan az insan var onları da hayattan soğutmasan mı Can abi 😔😔
Boy kaç? Ve kç km kullanıldı
Km bilmiyorum maalesef. Benim boyum 175 bisiklet ise 50 kadro bana küçük geldiği için satıyorum

Kral forumdan çıkmıyorsun sanırım heryerde bir kural ihlali buluyorsun tebrikler :)
Kural ihlalini belirtmemin nesi battı kral?

1 Kasım 1922 tarihli ve 308 no'lu “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin, hukuku hâkimiyet ve hükümraninin mümessili hakikisi olduğuna dair” adlı kararname (Saltanatın kaldırılması)

Adsız.jpg

zaten foruma yazan az insan var onları da hayattan soğutmasan mı Can abi 😔😔
Lakayıt hareketleri belirtilince hayattan soğuyan kişiler umrunda olmamalı bence. Benim umrumda değiller şahsen.

• Hahaha
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
(link)
Sizce böyle bir kadroyu tiagra grupset ve giriş seviyesi bir jant takımıyla toplamak mantıklı olur mu?

(link)
Sizce böyle bir kadroyu tiagra grupset ve giriş seviyesi bir jant takımıyla toplamak mantıklı olur mu?
Olur tabi. Esas bileşen iskelettir. Jant, grupset sonra değiştirilebilir şeyler.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
(link)

Çakma S‑Works gibi duruyor. Siz beğenip binecekseniz, mantık aramanıza hiç gerek yok ancak Tiagra ve giriş seviyesi jantlar, çakma da olsa S‑Works bir kadroda biraz sırıtacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Alazarhus
(link)

Çakma S‑Works gibi duruyor. Siz beğenip binecekseniz, mantık aramanıza hiç gerek yok ancak Tiagra ve giriş seviyesi jantlar, çakma da olsa S‑Works bir kadroda biraz sırıtacaktır.

Yerel wp grubunda daha önce paylaşılmıştı bildiğim kadarı ile replika kadro olduğunu söylemişlerdi. Geçmişe dönük mesajlar silindiği için bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Geri