Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Aşağıdaki ürünü yarın satışa çıkaracağım. Öncesinde buradan paylaşıp bilgi vermek istedim.

Sıfır kutusundan çıkmadı. Fiyatı 1000 TL

IMG_2028.jpg

Scudo
Grx 810 ile aynı işi yapıyorsa yedek olarak ben düşünebilirim. İstanbulda misiniz
İstanbul’dayım, fakat Grx810’un yedeği olabilir mi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Dilerseniz kontrolünü yapıp geri dönüş yapın.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
İstanbul’dayım, fakat Grx810’un yedeği olabilir mi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Dilerseniz kontrolünü yapıp geri dönüş yapın.
Muhtemelen alırım siz normal ılanınıza koyun. Şuan geçici olarak deprem bölgesindeyım işim ne zaman biter belli değil. Normale döndüğüm zaman tekrar yazarın size

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
Her ne kadar beğenmiş olsam ve bu fiyat dahilinde güzel de olsa maalesef M kadro olması ile benim kadro boyu dışıma çıkıyor. XL olsa kaçırmak istemezdim.
(link)

Normal vidalı göbek, ama fixie toplamaya heveslenmiş heyecanlı birine fixie/pist göbeği olarak kitlerim canım ne olacak...

(link)

Son düzenleme:
@-Deniz- Maalesef. Bu modern bir attırıcı. Yani kulağa takılanlardan. Fischer'de kulak olmadığı için "braketli" denen attırıcılardan lazım. Almana gerek de olmayabilir, üstündeki attırıcı 8s çalıştırabilir. STI istiyorsan sadece kol alacaksın.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Merhaba arkadaşlar, bisiklet alabilmem için bilgisayarımı satmam gerekiyor, yardımcı olabilecek varsa, çok çok çok memnun olurum.

(link)
Toplam da 1 2 ay oyun amaçlı kullandım, daha kasa da toz bile yok.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
"Biraz" bakım isteyen bir bisiklet. Pastan kadro borusunda delik açıldı açılacak. 3000 tl istiyor hurdacı kardeşimiz.

delik.jpg
(link)

Açıkçası bu şekilde bir bisikleti (hurda diyelim) kimseye satmayı bırakın bedava bile vermek istemezdim, çürümüş resmen. Ne günlere kaldık demekten kendimi alamadım ilana bakınca :(

Kendi bisikletimden söktüğüm R7000 serisi 105 grup seti yakında ilana çıkaracağım. Öncesinde burada bilgi vermek istedim.

- 50/34 Aynakol (172,5 mm)
- 11/34 Ruble

Kullanım durumu: 1750 km
Kozmetik durumu: 9,5/10
Foruma özel fiyat: 8000 TL

** Di2 sisteme geçiş yaptığım için satılıktır. Hidrolik disk fren uyumludur.

Adsız.jpg

Son düzenleme:
Geri