- Tepki
- 19.392
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Yeşil olan 47 bin TL ile açılış yapmıştı, forumda paylaşılmıştı daha önce(link)
(link)
"İngiliz malı profesyonel"... Hayır birebir 2 kadroyu da nasıl aynı yapmışlar onu anlamadım
Ginavt diye market bisikleti tarzı bi marka var da böyle bi bisikletini göremedim. Türkiye'ye özel bu model seri üretime geçmiş herhalde.
Baktım foruma'da givant göremedim ondan paylaşıym dedim. Bu sefer 1 değil 2 tane amaYeşil olan 47 bin TL ile açılış yapmıştı, forumda paylaşılmıştı daha önce![]()
![]()
Bu konuda değilde başka bir konuda paylaşıldı. Hatta makarasına teklif falan vermiştik. ilk duyuru açtığında direk Giant'ın sitesinden kopyalamıştı açıklama kısımlarını falan.Baktım foruma'da givant göremedim ondan paylaşıym dedim. Bu sefer 1 değil 2 tane amarenk kombinasyonlarıyla üretiyor artık adamlar.
Hocam bu marka (bisiklette bildiğin ginavt diye yazmışlar ama) aslen Gina/t şeklinde diye biliyorum. İlandaki bisiklet bu:(link)
(link)
"İngiliz malı profesyonel"... Hayır birebir 2 kadroyu da nasıl aynı yapmışlar onu anlamadım
Ginavt diye market bisikleti tarzı bi marka var da böyle bi bisikletini göremedim. Türkiye'ye özel bu model seri üretime geçmiş herhalde.
Seyfettin'e mesaj attım,kardeş bu işlerden pek anlamam D segmenti olayını bir açsana bana dedim,bakalım ne cevap verecek,seyfodan küfür yemesem bari...(link)
Konforlu "D Segment" sağlık bakanlığı bisikleti. Alana hayırlı olsun, çakar takıp gezer artık. B veya C segment olsa alırdım da D segmentmiş...![]()
Eeeee bmw olunca ölüsü bile para eder dedikleri bu olsa gerekbisiklet ile ilgili değil ana sayfada görünce merak ettim, kazalı ama çekme belgeli olarak verilecekmiş. Neyse ki ufak bir kazaya karışmış. Olayın şakası bir yana ülkemizdeki ikincil el piyasası gerçekten acayip. Pazar yürüyüş yaptığım ekipten emekli bir teknik subay (uçak teknikeri) "elektrikli araçların 1 yılın içinde tüm içten yanmalı araçların piyasasını %50 düşüreceğini eğer aracımız varsa bir an önce satmamız gerektiğini" söyledi dipnot olarak belirteyim yatırım tavsiyesi değildir.
(link)
Cevap var mı hocam? Merakla bekliyouzSeyfettin'e mesaj attım,kardeş bu işlerden pek anlamam D segmenti olayını bir açsana bana dedim,bakalım ne cevap verecek,seyfodan küfür yemesem bari...
Yok,küstüm ben seyfoya,bi tenezzül edip cevap vermediCevap var mı hocam? Merakla bekliyouz![]()