Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Bu başlık kişisel ilanlarımızı duyurusu için açılmamıştır.
Lütfen bu konuya uygun düşmeyen, kendi ilanlarımızın linkini koymayalım.
Forumumuzda var olan ikinci el başlığını kullanmaya özen gösterelim...

Scudo
Screenshot_20230513_212421_sahibindencom.jpg

X sitesinin algoritması bakıyor y sitesi bi tık düşürmüş, para yakarım ama rekabetten düşmem diyerek zararına ürün veriyor bazen. Bu şekilde bir ürün düşmüş olabilir, kuponla fiyat düşmüş olabilir, her şey olabilir de abi bak ben sana kazıklanmadım mealli mesaj atmak nedir ya :)

Zaten fiyatı piyasanın alt sınıra dayamış pazarlık payı koymuşum. Napayım yani bedavaya mı verelim isteniyor, bu sahibinden nasıl bi bataklık. Alırken ayrı batıyorsun satarken ayrı.

neyse, 90 lira karda olabilirdi, nasip.

(link)

(link)

"İngiliz malı profesyonel"... Hayır birebir 2 kadroyu da nasıl aynı yapmışlar onu anlamadım :D

Ginavt diye market bisikleti tarzı bi marka var da böyle bi bisikletini göremedim. Türkiye'ye özel bu model seri üretime geçmiş herhalde.

• Hahaha
Tepkiler: MakRo
(link)

(link)

"İngiliz malı profesyonel"... Hayır birebir 2 kadroyu da nasıl aynı yapmışlar onu anlamadım :D

Ginavt diye market bisikleti tarzı bi marka var da böyle bi bisikletini göremedim. Türkiye'ye özel bu model seri üretime geçmiş herhalde.
Yeşil olan 47 bin TL ile açılış yapmıştı, forumda paylaşılmıştı daha önce :koptum: :koptum:

Baktım foruma'da givant göremedim ondan paylaşıym dedim. Bu sefer 1 değil 2 tane ama :D renk kombinasyonlarıyla üretiyor artık adamlar.
Bu konuda değilde başka bir konuda paylaşıldı. Hatta makarasına teklif falan vermiştik. ilk duyuru açtığında direk Giant'ın sitesinden kopyalamıştı açıklama kısımlarını falan. :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: el Cezeri
(link)

(link)

Hocam bu marka (bisiklette bildiğin ginavt diye yazmışlar ama) aslen Gina/t şeklinde diye biliyorum. İlandaki bisiklet bu:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
Arkadaş şu sitede ki tok satıcı dedikleri kitle varya Rabbim kimseye düşürmesin adamlardan bisikleti parasını verdiğimiz teklifini kabul ettiğimiz halde yalvararak alacağız yok böyle birşey ya...

(link)
Konforlu "D Segment" sağlık bakanlığı bisikleti. Alana hayırlı olsun, çakar takıp gezer artık. B veya C segment olsa alırdım da D segmentmiş... :)

(link)
Konforlu "D Segment" sağlık bakanlığı bisikleti. Alana hayırlı olsun, çakar takıp gezer artık. B veya C segment olsa alırdım da D segmentmiş... :)
Seyfettin'e mesaj attım,kardeş bu işlerden pek anlamam D segmenti olayını bir açsana bana dedim,bakalım ne cevap verecek,seyfodan küfür yemesem bari...

bisiklet ile ilgili değil ana sayfada görünce merak ettim, kazalı ama çekme belgeli olarak verilecekmiş. Neyse ki ufak bir kazaya karışmış. Olayın şakası bir yana ülkemizdeki ikincil el piyasası gerçekten acayip. Pazar yürüyüş yaptığım ekipten emekli bir teknik subay (uçak teknikeri) "elektrikli araçların 1 yılın içinde tüm içten yanmalı araçların piyasasını %50 düşüreceğini eğer aracımız varsa bir an önce satmamız gerektiğini" söyledi dipnot olarak belirteyim yatırım tavsiyesi değildir.

(link)

Dosyalar

• 1684928912985.png
    1684928912985.png
    948,9 KB · Okunma: 68
bisiklet ile ilgili değil ana sayfada görünce merak ettim, kazalı ama çekme belgeli olarak verilecekmiş. Neyse ki ufak bir kazaya karışmış. Olayın şakası bir yana ülkemizdeki ikincil el piyasası gerçekten acayip. Pazar yürüyüş yaptığım ekipten emekli bir teknik subay (uçak teknikeri) "elektrikli araçların 1 yılın içinde tüm içten yanmalı araçların piyasasını %50 düşüreceğini eğer aracımız varsa bir an önce satmamız gerektiğini" söyledi dipnot olarak belirteyim yatırım tavsiyesi değildir.

(link)
Eeeee bmw olunca ölüsü bile para eder dedikleri bu olsa gerek :acpsnr: o değilde millet hakikaten kafayı sıyırmış ya.

Böyle arabaları şu nedenle satıyor&alıyorlar. Yurt dışından aynı marka+model aracı ucuza getiriyorlar sonra şase ve motor numarasını değiştirip kullanıyorlar. (Türkiyede araçların en pahalı donanımı plakasıdır)

Seyfettin'e mesaj attım,kardeş bu işlerden pek anlamam D segmenti olayını bir açsana bana dedim,bakalım ne cevap verecek,seyfodan küfür yemesem bari...
Cevap var mı hocam? Merakla bekliyouz :)

Bu "vintıc" modası iyi tuttu ha... Al tesisat borusundan yapılma 15 kilo bisikleti, hiç kullanma, 30 yıl sonra 2. el motorsiklet fiyatına sat. Dahiyane.

(link)

Bu "vintıc" modası iyi tuttu ha... Al tesisat borusundan yapılma 15 kilo bisikleti, hiç kullanma, 30 yıl sonra 2. el motorsiklet fiyatına sat. Dahiyane.

(link)
Böyle ilanlarıgörünce, ödemeyi şununla yapasım geliyor;

1685691519048.png

Geri