Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

(link)

duran yine işbaşında yaptığı açıklamaya bakın

"(ürünler yurt dışından getirildiği için fiyatlar uygundur.)"

bu replikaları hala satabiliyor mu acaba gerçi o fiyata bisiklet alacak adam yemez ama hiç pes etmiyor:D

Scudo
@Bertan12 sahte mi bilmiyorum tabi ama fiyat ile bisiklet orantılı bence. İlan sahibi vukuatlı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.

@Bertan12 sahte mi bilmiyorum tabi ama fiyat ile bisiklet orantılı bence. İlan sahibi vukuatlı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Sıfırı 9 bin TL, ikinci el için 10 bin lire istenen bir bisikletin fiyatı nasıl orantılı oluyor ? Kadro boyları yok orası ayrı konu ama :)

(link)

@Bigpatron @Bertan12 neden dolandırıcı olduğunu düşünüyorsunuz onu anlamadım. Varsa bir bildiğiniz paylaşın bende bileyim. Gerçekten anlamadım. O bisikletin sıfırı Türkiyede o fiyata nerde satılıyor söyleyin aydınlanayım. Ben dolandırıcı değildir demiyorum, dolandırıcı olduğu kanaatine nasıl ulaştınız?

@Bigpatron @Bertan12 neden dolandırıcı olduğunu düşünüyorsunuz onu anlamadım. Varsa bir bildiğiniz paylaşın bende bileyim. Gerçekten anlamadım. O bisikletin sıfırı Türkiyede o fiyata nerde satılıyor söyleyin aydınlanayım. Ben dolandırıcı değildir demiyorum, dolandırıcı olduğu kanaatine nasıl ulaştınız?
Ben mesajımda dolandırıcıdır diye birşey yazdığımı göremiyorum, sen görüyormusun ? Ben sadece fiyatı hakkında yorum yaptım. Dolandırıcı kısmını, dolandırıcı diye hitap eden arkadaş açıklar sanırım.

@karanbatu duran sen misin? :D 2019 model yazmış kadro büyük ihtimal sahte çünkü bu duran sahte ürün satar neyse o bisiklet de 2016 kadrosunun taklidi muhtemelen herkes bilir sahte ürün sattığını bilmiyorsan araştır öğren vukuatli olduğu belli zaten yazdığım mesajdan. böyle bilal gibi soru sorunca adamı aklamaya çalıştığın fikrine kapılıyorum ve son cevabımdır. kimse mal almasın diye yazılıyor bu başlığa forumun adminleri var haksız bir itham olunca silinir post.

@Bigpatron Ben de siz dolandırıcı dediniz demedim. Siz üzerinize alınmışsınız. Dediğiniz fiyata satan mağaza bilgisini paylaşmadınız ama hala.
@Bertan12 şakanıza gülemedim. Demek ki siz veya bir tanıdığınız bir billalik yapmış belli. Yoksa ben ilandan bu kanıya varamazdım. Teşekkür ederim iyi niyetli uyarınız için. Bu da benim son mesajımdır size.

@Bigpatron Ben de siz dolandırıcı dediniz demedim. Siz üzerinize alınmışsınız. Dediğiniz fiyata satan mağaza bilgisini paylaşmadınız ama hala.
@Bertan12 şakanıza gülemedim. Demek ki siz veya bir tanıdığınız bir billalik yapmış belli. Yoksa ben ilandan bu kanıya varamazdım. Teşekkür ederim iyi niyetli uyarınız için. Bu da benim son mesajımdır size.
25 dk önce yazdığım mesajda linki vermiştim, mesaja birdaha bakmalısın.

Herkese selamlar, sahibinden.com da bir arkadasa kadro almak istedik, sahibi havaleyi yap kargoya veririm dedi (ki bu genelde normal birşey ancak), bir arkadasima para gondereyim kadroyu elden senden alsin dedim. Yok onunla uğraşamam okul dersane vs bahaneler uretti... Sivas'tan Yusuf Kareli'yi taniyan bilen var mıdır?

büyük alışverişlerde karşımdaki şahsa karşı açıksözlü oluyorum. kişinin attığım mesajı gösteren şekilde, telefonu, suratı, ve kimliği aynı kadrajda olacak şekilde foto yollamasını istiyorum. iban daki isim kimliktekiyle tutuyorsa parasını yolluyorum. bisiklet değil de başka alışverişlerde bi kaç ahlaksıza denk geldim şimdiye kadar. bazıları ''bana güvenmeyen adama mal satmam'' ayağına yattı, bazıları da bunu şart koşunca direkt suratıma kapadı.

Fixie bisikletimi Antalya dan bir arkadaşa satmıştım, aradı konuştuk bisikletim hakkında enine boyuna bütün bildiklerimi sorunlarını herşeyi anlattım, ödeme konusunda kendisine İstanbulda bir tanıdığınız varsa lütfen yollayın yada ben gideyim kontrolünü yapsın dedim, ama müsait kimse yoktu, bir şekilde güvendi kendisi havale yaptı ücreti, büyük risk aldı bence ama bir noktada satıcı için de aynı durum söz konusu ben bisikleti Antalya'ya göndersem eleman parayı göndermese nasıl olacak bu, bir noktada kendini ekonomik olarak sarsmayacak taraf riske girip satışa onay veriyor bence, ben olsam havale yapmazdım yani, kendi şehrimde gidip görebileceğim yada bizzat o şehre gidip gelebilecegim mesafelerde bisikletlerw bakardım, güven çok önemli konu bunu özelikle ikinci el piyasasında nasıl sağlarız emin değilim, tecrübesi olan varsa paylaşsın arkadaşlar, biraz gereksiz uzun yazdım sanırım ama sorunsuz alış veriş oldu, alıcı güvendi bana. Birazda telefonda belli ediyor nasıl biri olduğunu kişi sanırım buda güven oluşturuyor.

Sıfırı 9 bin TL, ikinci el için 10 bin lire istenen bir bisikletin fiyatı nasıl orantılı oluyor ? Kadro boyları yok orası ayrı konu ama :)

(link)
Turkiye ye gönderimi yok bisikletin. Ayrıca kargo parası hariç, vergi dahil bisikletin fiyatı 10.750 tl yaklaşık.
Genel olarak malın değerini satıcı belirler. Uygunsa satılır, değilse zaten elinde kalır. Belki satan kişinin aldığı fiyat çok daha pahali, bilemeyiz. Yurtdışında sezon sonu veya başka bir sepetten ürünün indirime girmesi ürünün değerini düşürmez. Örneğini verdiğiniz bisikletin 2020 modeli muhtemelen çok daha pahalıdır. Bu bakımdan piyasadaki en dip fiyatı baz alıp dıger fiyatları kazık olarak nitelemeyi çok doğru bulmuyorum. Alıcının yurtdışı vs. bütün opsiyonları var zaten. Kisinin kendince değerlendirmeyi yapıp en mantıklı tercihi yapacak olmasından dolayı piyasa kendi dengesini bulur. Kimisi kıli kırk yararak yurtdışında kelepir arar, kimisi de ugrasmak istemez görerek almayi tercih eder.

• Beğen
Tepkiler: karanbatu
sezon sonu veya başka bir sepetten ürünün indirime girmesi ürünün değerini düşürmez
Gayet düşürür. Bir önceki bisikletime talip çıkmıştı aldıktan 1.5 sene sonra. Gayet mantıklı bir fiyat sundum. Alıcı düşünürken, Erdoğanlar bisiklet satamadığı ve elinde kalmış, aynı yıl ve model XL'sini indirime koydu. Hem de sağlam indirip benim bisikletime istediğim fiyata getirdiler.
Abi bak sıfırı bu fiyat diyen alıcıya haksızsın diyemezdim. Bir miktar daha aşağı indim ve anlaştık.

"(ürünler yurt dışından getirildiği için fiyatlar uygundur.)"

bu replikaları hala satabiliyor mu acaba gerçi o fiyata bisiklet alacak adam yemez ama hiç pes etmiyor:D
Yurtdışından geldiğine göre yerli üretim BMC değil :D

• Beğen
Tepkiler: darksers
@Özcan 1 ay sonra indirimdeki bisiklet stokta kalmadığı zaman fiyatı ne olacak o vakit? Değerden kastım satış fiyatı değil aslında. Piyasa şartlarında ürünün fiyatı düşebilir, ancak geçici süre ile özel şartlarda oluşan fiyatlar, kalıcı referans değer oluşturmaz demek istedim. Firmalar ticari sebeplerle yıl sonu indirimi yapabiliyor, stokları eritmek, likidite sağlamak veya marka imajı gibi sebeplerle. Büyük firmalarda bile satış fiyatlarında ciddi farklar mevcut, herkes malı birşekilde satıyor ucuz olan önce gidiyor, göreceli pahalı olan sonra gidiyor, olayı o şekilde değerlendiriyorum ben.
Örnek vermek gerekirse; Wiggle geçenlerde Sram Red grupsetlerde ciddi indirim yaptı, yaklaşık 800 dolardı fiyatı. Şu anda stoklarda yok. şimdi ben 800 dolara sıfırını almaya kalksam veya bu fiyatı referans alıp 2. el sram red seti 400-500 dolar fiyata almaya kalksam büyük ihtimalle hüsrana uğrarım. Yani kimse en düşük fiyatı referans alıp fiyat politikasını ona göre belirlemek durumunda değil, özellikle dönemsel fiyat oynamalarında. Zaten istenen fiyat piyasa şartlarından çok uzaksa büyük ihtimalle satış da gerçekleşmeyecek satan kişinin satabilmek için fiyat düşmesi gerekecektir.

Bu arada, satış yaparken sizin belirttiğiniz gibi mümkün olduğunca piyasa şartlarına göre fiyat belirliyorum, ancak herkes bu şekilde yapmak zorunda değildir manasında yazdım mesajı.

şu insanlar ne tuhaf canlılar be birader: adam ilan başlığına "açıklamayı okuyun lütfen " diye yazmış, aşağıya inip açıklamaya bakıyorsun acaba hangi ayrıntılara yer vermiş diye bütün açıklama şundan ibaret "pazarlık azda olsa vardır ". Neyse en azından "lütfen" diyebilecek kadar nezakete sahip olduğu için kızmıyorum ,asıl beni sinirlendirenler ilan başlığına emreder gibi "açıklamayı oku" diye yazan dangozlar.

Sahibinden sitesinde gezinirken denk geldim.. Fiyatı yanlış yazılmış veya kadro 2ye ayrılıp onarılmış hem jantlarda onarılmış olmalıki bu fiyat olsun :D Çalıntı olma ihtimaline karşı, ekranı alıntıladım..

1583324308873.png

• İnanılmaz
Tepkiler: seko35.50
Taiwan ürün için fiyat çok bile bence

@MertV Taiwan ürünler replika oluyor değilmi?

Geri