Emre Yönlüer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.083
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
Amerikan olduğu doğru ama Taiwan'da yaptırıyorlar kadroları.specialized amerikan diye biliyordum 🤔..alet çok şık...
Kadro da jantlar da çakma anladığım kadarıyla. Vitesin, STI kollarının falan hangi seri olduğunu bilecek kadar bisikletten anlayan birisi, çalıntı ve benzersiz bir bisikleti sahibinden'de satmayı deneyecek kadar enayi olamaz.Sahibinden sitesinde gezinirken denk geldim.. Fiyatı yanlış yazılmış veya kadro 2ye ayrılıp onarılmış hem jantlarda onarılmış olmalıki bu fiyat olsunÇalıntı olma ihtimaline karşı, ekranı alıntıladım..
220279 dosyayı görüntüle
10. Fotoğrafta ön fren maşa bağlantı tarafında boya kalkması ve bir kaç yerinde de var ? ben olsam yanaşmam tabi ne olursa olsunSahibinden sitesinde gezinirken denk geldim.. Fiyatı yanlış yazılmış veya kadro 2ye ayrılıp onarılmış hem jantlarda onarılmış olmalıki bu fiyat olsunÇalıntı olma ihtimaline karşı, ekranı alıntıladım..
220279 dosyayı görüntüle
Çoktan gelmişti o sıra, dersanede mezuna kalırken yolumun üzerinde yer alan bisiklet yolunda polise yaptığım ihbarların, kaldırdığım sileceklerin haddi hesabı yok.(genel olarak) Yıllardır engelli yolunu, yaya yolunu (kaldırımı) keyifli olarak işgal ettiler; demek şimdi sıra bize geldi 😤