(link) gezerken gördüm doğruluk payı nedir![]()
![]()
![]()
@Bertan12 sahte mi bilmiyorum tabi ama fiyat ile bisiklet orantılı bence. İlan sahibi vukuatlı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Sıfırı 9 bin TL, ikinci el için 10 bin lire istenen bir bisikletin fiyatı nasıl orantılı oluyor ? Kadro boyları yok orası ayrı konu ama@Bertan12 sahte mi bilmiyorum tabi ama fiyat ile bisiklet orantılı bence. İlan sahibi vukuatlı yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla.
Ben mesajımda dolandırıcıdır diye birşey yazdığımı göremiyorum, sen görüyormusun ? Ben sadece fiyatı hakkında yorum yaptım. Dolandırıcı kısmını, dolandırıcı diye hitap eden arkadaş açıklar sanırım.@Bigpatron @Bertan12 neden dolandırıcı olduğunu düşünüyorsunuz onu anlamadım. Varsa bir bildiğiniz paylaşın bende bileyim. Gerçekten anlamadım. O bisikletin sıfırı Türkiyede o fiyata nerde satılıyor söyleyin aydınlanayım. Ben dolandırıcı değildir demiyorum, dolandırıcı olduğu kanaatine nasıl ulaştınız?
25 dk önce yazdığım mesajda linki vermiştim, mesaja birdaha bakmalısın.@Bigpatron Ben de siz dolandırıcı dediniz demedim. Siz üzerinize alınmışsınız. Dediğiniz fiyata satan mağaza bilgisini paylaşmadınız ama hala.
@Bertan12 şakanıza gülemedim. Demek ki siz veya bir tanıdığınız bir billalik yapmış belli. Yoksa ben ilandan bu kanıya varamazdım. Teşekkür ederim iyi niyetli uyarınız için. Bu da benim son mesajımdır size.
Herkese selamlar, sahibinden.com da bir arkadasa kadro almak istedik, sahibi havaleyi yap kargoya veririm dedi (ki bu genelde normal birşey ancak), bir arkadasima para gondereyim kadroyu elden senden alsin dedim. Yok onunla uğraşamam okul dersane vs bahaneler uretti... Sivas'tan Yusuf Kareli'yi taniyan bilen var mıdır?
Turkiye ye gönderimi yok bisikletin. Ayrıca kargo parası hariç, vergi dahil bisikletin fiyatı 10.750 tl yaklaşık.Sıfırı 9 bin TL, ikinci el için 10 bin lire istenen bir bisikletin fiyatı nasıl orantılı oluyor ? Kadro boyları yok orası ayrı konu ama
(link)
Gayet düşürür. Bir önceki bisikletime talip çıkmıştı aldıktan 1.5 sene sonra. Gayet mantıklı bir fiyat sundum. Alıcı düşünürken, Erdoğanlar bisiklet satamadığı ve elinde kalmış, aynı yıl ve model XL'sini indirime koydu. Hem de sağlam indirip benim bisikletime istediğim fiyata getirdiler.sezon sonu veya başka bir sepetten ürünün indirime girmesi ürünün değerini düşürmez
Yurtdışından geldiğine göre yerli üretim BMC değil"(ürünler yurt dışından getirildiği için fiyatlar uygundur.)"
bu replikaları hala satabiliyor mu acaba gerçi o fiyata bisiklet alacak adam yemez ama hiç pes etmiyor![]()