Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@can onur alıcı da ürünü getir paranı al der , konu biter. bu yasalarla bilinen sitelerde sahtekarlık yapılmaz. sen bir ürünü 10 da bir fiyatına almak için ürünü almadan ödeme yaparsan sahtekarın aradığını vermiş olursun. ben pazarlık yok yazmadım çünkü pazarlık olsun ki satacağım fiyata katkı yapsın. şikayetim şu: 1000 tl yazmışım adam 400 olur mu 500 olur mu yazmış. o fiyata satacak olsam zaten yazardım ve hemen satardım. 5 yıldan fazla e ticaret yaptım. ne kadar sahtekar müşteri gördüğümü ben bilirim. saat kordonu sattım adam 2 yıl sonra iade etmek istedi. kargo ücretini de ödeyerek 15 tl lik ürünü iade aldım. kordon kullanma klavuzu nerede diye soranlar, bunun cafcaflı kutusu nerede diye soranlar...15 tl lik kordonda 1 tl alıyor kargo ücretsiz yapar mısın diyenler. ulan 2 tl karla satıyorm sana 5 tl kargo parasımı vereyim. malı gönder teslim alınca öderim diyenler var. sanki kendisi bilinen güvenli kişi.
kısaca; satıcı oranında ,bence daha fazla sahtekar müşteri var.

Scudo
@aslanefe
Ben de Adana'ya bir çift yepyeni Schwalbe Marathon satmıştım. Tüm detayları göstermiştim lastiklerin. Hatta faturasının orijinalini gönderdim adama. Strava'da ne kadar yol yaptığıma kadar her şey ortadaydı. Lastikleri de bisikletime kalın geldiği için satmıştım. Adam 1 sene sonra ben bunu kullanmadım, geri alır mısın dedi. Şansını denedi. Ben de olmaz dedim. Oluyor böyle insanlar. Bu başlığı açmamın sebebi forumdaki arkadaşlarımı uyarmak, o kişiyi de afişe etmekti. İşe yaradığını zannediyorum.

• Beğen
Tepkiler: edo
@can onur aynı düşüncedeyim. kesinlikte teşhir edilmeli ve dikkat edilmeli . yazdıklarım bu paylaşım özeline ve size değil duruma genel olarak yazdım. daha önce ünlü atölyesi olan bir kişinin sahibinden ilanı için sahte uyarısı yapılmıştı burada.

(link) kaporacıymış bilginiz olsun.

Konuyu yanlış yorumladığım için içerik silinmiştir.

Son düzenleme:
Bir ürün ederinden ucuzsa bakmıyorum hiç ? ya çalıntıdır yada bir sıkıntı çıkar. Boşuna dememişler ucuz etin yahnisi iyi olmaz diye ??

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Kaporacı ama Türkçesi iyiymiş. ?

Koparıcı diye okuyorum ?

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Aynı mantık ne koparsak kardır. :)

ilan benimde ilgimi çekmişti 52kadro diye fazla üstünde durmadım,ya şikayet üzerine,ya sattığı için yada vazgeçtiği için ilan kaldırılmış sanırım.

deni hocam sizi tanima sansina sahip olamiyanlar utansin ben gerekli tum bisiklet platformlarindan destek vericem ve paylasimda bulunucam sonuna kadar yaninizdayiz saygilar selamlar.

• Beğen
Tepkiler: doktorbean
@doktorbean hocam öncelikle yaşadığınız tatsız durumdan ötürü geçmiş olsun. Haklılığınız tartışılmaz lakin bu şekilde ithamda bulunanlar da iyi niyetinden dolayı, insanlar kandırılmasın diye paylaşımda bulunuyor, haysiyet cellatlığı maksadı güdülmediği çok açık. Tekrar geçmiş olsun.

@doktorbean Konuyu bilmeden yanlış yorumladığım için Deniz beyden özür dilerim. Niyetim asla kimseyi suçlamak değildi. Girdigim yorumu da düzenliyorum, çok üzgünüm.

İnsanlar güvenli alışveriş yöntemini seçse böyle sorunlar yaşanmaz. Ben ikinci el ürünlerimi satarken her zaman güvenli yöntemi seçerim. Böyle tartışmalar hiç yaşamam. Güvenli alışveriş yöntemlerinde satıcı da alıcı da güvencede oluyor.

Bu sabah sahibinden sitesinde bir ilan vardı de rosa king için 2250 tl fiyat istemiş. Resimlerinide koymuş bir güzel. Birde pazarlık bisiklet başında olur demiş :) Buraya kadar normal, klasik dolandırıcı diye düşündüm. İşin ilginç yanı online bilgisiyar diye 4 yıllık bir mağaza ilanı olmasıydı ve diğer ilanlarında da birçok bilgisayar parçası satışı gözükmekteydi. Rastgele bir ilanı açtım ve konumuna vaktım Amasra görünüyordu konumu. Yaklaşık bir saat sonra tekrar baktım ilan kalkmış. İlandaki mağaza olan online bilgisayar İstanbul Bahçelievlerde gözüküyor ve telefon numaraları da farklı. Nasıl yapmışlar anlamadım. Adamın mağazasının şifresini falan mı ele geçiriyorlar acaba yoksa mağazanın da mı bir parmağı var bilemedim.

Bu kez de cep dünyası isimli bir mağaza ilanı olarak koymuş. Telefon numarası aynı.
(link)

derosa ilan.jpg

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bu sabah sahibinden sitesinde bir ilan vardı de rosa king için 2250 tl fiyat istemiş. Resimlerinide koymuş bir güzel. Birde pazarlık bisiklet başında olur demiş :) Buraya kadar normal, klasik dolandırıcı diye düşündüm. İşin ilginç yanı online bilgisiyar diye 4 yıllık bir mağaza ilanı olmasıydı ve diğer ilanlarında da birçok bilgisayar parçası satışı gözükmekteydi. Rastgele bir ilanı açtım ve konumuna vaktım Amasra görünüyordu konumu. Yaklaşık bir saat sonra tekrar baktım ilan kalkmış. İlandaki mağaza olan online bilgisayar İstanbul Bahçelievlerde gözüküyor ve telefon numaraları da farklı. Nasıl yapmışlar anlamadım. Adamın mağazasının şifresini falan mı ele geçiriyorlar acaba yoksa mağazanın da mı bir parmağı var bilemedim.
4 dakika önce - otomatik olarak birleştirildi

Bu kez de cep dünyası isimli bir mağaza ilanı olarak koymuş. Telefon numarası aynı.
(link) derosa ilan.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri