Scudo Sports

Sağlıklı olarak 20 kg nasıl verilir?

Kardeş bence en iyi formül hemen bir fitness center a gitmen ve antranöre sana diyet listesi hazırlayıp zayıflamak istediğini söylemen ;) aynı zamanda l carnitin kullanmanı tavsiye ederim

Scudo
sadece şu kadar söylemek istiyorum
şişman ile zayıfların farkı

şişman yediğini kar sayar
zayıf yemediğini

çok şey anlatıyor sanırım

sevgili kardeş
bu konuda çok şey yapılabilir
eğer kafaya koymuşsan zaten yaparsın

sana önerim
bir fabrikadan geçmiş gıda takviyeleri ile zayıflayamazsın
belki zayıflarsın
ama sağlığını kaybedersin

sevgi ile kal

25 kilo veren biri olarak söylüyorum . Bu iş şöyle olur

Spor + diyet + sabır , sonra yine spor + diyet + sabır ve sonra yine spor + diyet + sabır

Hangi sporu yapacağın sana kalmış?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Ufuk KOÇARSLAN

Kenan Demirkol'un sitesindeki yazıları okudum, baştan aşağı. Çok güzel, bilinçlendirici yazıları var. Bu paylaşımda bulunduğunuz için sağolun.

Bulundugun semtteki tecrübeli antrenörleri olan Kaliteli bi spor salonuna kayıt olmanı. Kaliteli bir markanın Carnitine 'ini alarak çalışmana başlamanı ..Antrenörlerinin dogrultusuna Cardio Vascular agırlklı bir çalışma programını hedefine ulaşıncaya kadar uygun bir diyet programıyla birlkte sürdürmeni tavsiye ederim..Yaşın da genç azimli bir şekilde idmanı sürdürerek hedefine ulaşacağına eminim ;) Saygılar.

@mustafa akman

Supplementlar yani ek besinler yan etkisi bulunmayan ürünlerdir.. Normal besin niteliği taşır ve zayıflama konusunda carnitine 'in etkisi ortadadır..Steroidler gibi yan etkisi bulunan Takviyelerle karıştırılmaması gerekir.. Saygılar.

@mustafa şükrü yıldırım

sevgili güzel kardeşlerim
hepinizin daha dünyada yokken ben bu mesleğin içindeydim
bazı tecrübelerimi aktarayım

Eroin ilk ağrı kesici diye ortaya çıkmıştı
baypen diye bir ilaç vardı. yan etkileri ortaya çıkınca yasaklandı. sık kullanılırdı
Mesleğe ilk başladığımda inmemiş testis vakalarını 5 yaşına kadar bekletirdik
sonra bunun o yumurtayı olumsuz etkilediği ortaya çıktı. 2 yaş demeye başladık
2007de tamamlanan bir araştırma gösterdi ki 2 yaş da çok
1 yaş civarında tedavinin başlamsı uygun oluyormuş. şimdi kendimize soralım. o yıllarda 5 yaşına kadar beklettiğimiz çocukların günahını kim çekecek
novalginin türkiye dışında kullanımı yok
biz peynir ekmek gibi kullanıyoruz
teflonun artık zararlı olduğunu herkes kabul ediyor. yıllarca kullandık

ek gıdalar iyi hoş
3 sene sonra biri dese ki
yahu bu Carnitin kullananların x kanserine yakalanma olasılığı yüksek
o zaman ne olacak

şunu bilelim
yiyerek zayıflayamayız
yemeyerek zayıflayabiliriz

bak öneri bu
damdan düşen biri gibi
25 kilo vermiş. boru değil:)
@Cem Unden

İnsanlık binlerce yıl nasıl beslendiyse bizde o şekilde beslenmeliyiz. Bence doğrusu budur. İster zayıflamaya çalışın ister kilo almaya...

• Beğen
Şekeri %50 kestim.Ekmeği de günde en fazla 1 dilim yiyorum,sabredeceğim.

• Beğen
işte akıllı insan
tebrikler

http://1.bp.blogspot.com/_O6tLCUXFwaY/THKa7c0r9-I/AAAAAAAAAog/YzMPAb4YZeM/s1600/tebrikler_01.jpg

• Beğen
Tepkiler: Harun.
ek gıdalar iyi hoş
3 sene sonra biri dese ki
yahu bu Carnitin kullananların x kanserine yakalanma olasılığı yüksek
o zaman ne olacak

Hocam carnitinin bilinen bir yan etkisi var mı?

@Kutay Engin

Carnitin kullanmıyorum.

2.5 kilo vermişim. :)

Bir arkadaşım 90 küsür kilolardan 70'lere indi ve hiçbir yardım,ilaç almadan.. Bana şunları anlatmıştı ; 3 beyazdan kesinlikle uzak dur,Sürekli ve bol bol suyunu iç,Akşam saat 7'den-8'den sonra kesinlikle yemek yeme. Çok acıkırsan sadece meyve ye. E birazda popoyu koltuktan kaldırmak lazım :) Eski resimlerini gösterince şaşıp kalmıştım tabi.

@Harun Salcı

Kardeşim sende benim kilolarından yakınıyosun sanırım:) Bence sende benim gibi bi spor kulübüne yazıl, bir diyetisyene git, arada imkanın olursa yüzmeye git bunlar sana yakında kilo verdirir ben bunları 1,5 aydır yapıyorum ve en başta 94 kiloydum şimdi ise 86 kiloya indim sende dene :in:

bende 1.81 boyum var 90 kg ydim 2 ayda ekmeği kesim bol salata ve meyve yedim 3 öğün değil 5 öğün az az yedim akşamları 2 saat bisiklet bindim ama sürekli terledim ve 80 e düştüm. ekmek en büyük aştır ama ekmeği yeme cok farkediyor bol salata su meyve ve bisiklet en az 1 ay içinde etkisin görüceksin

@burcusayın
ekmeği kesmek değilde ,azaltmak ve tipi değiştirsek desek daha uygun olabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: Deda
@Fırat Dizman

az ve tam buğday. :in:

Geri