@Mert E. otoban statüsünde ise yetkililerin neden oraya bir çok bisikletliye izin verği tartışılır,hakaret zati olmaz tck 301 bağlar,ama eksik olan uygulama konuşulur,attila bisiklet takımı çooook kullandı o yolu,o zaman adama derlerki niye uyarmadınız, sonra otoban olarak ora 12 km ,bal gibi isteseler oraya bisiklet yolu yaparlar,burdan yetkililere mesajım açıktır ,bisikletliler o yolu kullanmaya devam edeceklerdir,burada lisanslı bisikletliler idman yapıyor,norveçte yaşadığım bir olayı anlatayım,bir kaza sonucu ölüm olmuş idi, oraya anında viyadük yaptı norveç devleti,yetkililerin alternatif yol yapmaları gerekir,yarın öbürsügün burada gene ölüm olur ise ne olacak ,çare bisiklet yolu yapmaktır süratli bisiklet kullananlar için.
@mehmetsunu
olaya değişik yönden bakalım ,mehmet dostum,bura kesin olarak göçbeyliye oruçoğlu ve diğer balçığa açılan en uygun kapı,burda çok yoğunluk var 100 bisikletli aynen dalıyor buraya ,o zaman yapılacak iş otoban statüsünde ise oraya tam emniyetli bisiklet yolunun yapılması,millet sabihaya nerden gidecek, formulaya nerden çıkacak,çok yoğun kullanmadım orayı ama yoğun kullanan arkadaşlar bu duruma ne diyecek.hiç hoşlarına gitmeyeceğinden eminim.
@mehmetsunu
cenazeye gelince çoğu insanın işi vardı mehmet dostum,ayrıca pt güray ile buluştum ,bende bisiklet vardı,fakat metrobüs o saatte bisiklet almaz idi,burdan yetkililerede sitem yapayım 24 saat alacaksınız bisikletlileri ve bisiklet koyma yeri olacak dikine,cenaze benden çok uzaktı ta beylik düzünde idi.