Hakan Yazman
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.312
Sabah uyku tutmadı 4 de kalktım mesajlara bakayım dedim, sonra buraya baktım tur var mı diye, mesaj attıktan sonra Mustafa abiye sms attım tam buluşma yerini konfirme etmek için beni ararmısın dedim kalkınca.
Sabah 05:10 telefon açtı Mustafa abi,
Hakan: Abi günaydın, nasıl bir tur olacak çok hızlı olmaz değil mi ?
Mustafa abi: İşte hacıosmandan rampaya vurarız herhalde.
Hakan: Abi ben geçen hafta çok feci sürantrene olmuşum, ne olur rampa olmasın olabildiği kadar düz ve yavaş olsun.
Mustafa abi: Tamam ayarlarız vs..
Turda:
Mustafa abi: Hakan yavaş, şeye şey mi yetiştiriyoruz
(anladınız o lafı)
Hakan : Abi yarışçı mentalitesi yanımda biriyle yokuşa girince atak çekmeyince dayanamıyorum
Hakkaten de kendimi tutamadım, 110 ve üzeri kadanslar da bacaklarımı kendine getirdi valla, geçen haftadaki bacak yakma olayımdan sonra emin olmak istedim bacaklar kendine gelmişmi diye
Özetle süper bir tur oldu, sabah serinliğinde 44 km nin nasıl geçtiğini anlayamadım bile açıkçası, en ilginci de Mustafa abinin bahsettiği "Selamsız" denen yol bisikletçisiyle karşılaştık o da koparmalı bir şekilde bize eşlik etti
@Juanito.Laguna
Evet Özgür senin akabinde ben de girdim o çukura ama şükürki bisikletlerde bir şey yok, aslında dönüşte ben de aynı şeyi düşündüm bu sarsıntılı yollarda bisikletin ömrü ne kadar azalıyordur acaba diye
Yine bir Turda buluşmak üzere
Sabah 05:10 telefon açtı Mustafa abi,
Hakan: Abi günaydın, nasıl bir tur olacak çok hızlı olmaz değil mi ?
Mustafa abi: İşte hacıosmandan rampaya vurarız herhalde.
Hakan: Abi ben geçen hafta çok feci sürantrene olmuşum, ne olur rampa olmasın olabildiği kadar düz ve yavaş olsun.
Mustafa abi: Tamam ayarlarız vs..
Turda:
Mustafa abi: Hakan yavaş, şeye şey mi yetiştiriyoruz
Hakan : Abi yarışçı mentalitesi yanımda biriyle yokuşa girince atak çekmeyince dayanamıyorum
Hakkaten de kendimi tutamadım, 110 ve üzeri kadanslar da bacaklarımı kendine getirdi valla, geçen haftadaki bacak yakma olayımdan sonra emin olmak istedim bacaklar kendine gelmişmi diye
Özetle süper bir tur oldu, sabah serinliğinde 44 km nin nasıl geçtiğini anlayamadım bile açıkçası, en ilginci de Mustafa abinin bahsettiği "Selamsız" denen yol bisikletçisiyle karşılaştık o da koparmalı bir şekilde bize eşlik etti
@Juanito.Laguna
Evet Özgür senin akabinde ben de girdim o çukura ama şükürki bisikletlerde bir şey yok, aslında dönüşte ben de aynı şeyi düşündüm bu sarsıntılı yollarda bisikletin ömrü ne kadar azalıyordur acaba diye
Yine bir Turda buluşmak üzere