Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

bende geliyorum
kefeliköyden katılırım sizlere :)
görüşmek üzere

Scudo
An itibariyle yağmur nedeniyle turu iptal etmiş bulunuyoruz :(

Neyse hafta içi Sarıyer'e devam artık.
Önümüzdeki hafta sonu, sonraki hafta içi ve tekrar ondan sonraki hafta sonu da istanbul dışında olacağım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
Selamlar Özgür ve Mustafa abi ;
Uzun zamandır foruma giremiyordum.Bisiklettende uzak kaldım. Yoğun tempo çalıştığım için sosyal hayat diye bişey kalmıyo maalesef. İnşaallah antremanlara bende katılırım imkan elverdikçe.
Bu arada Özgür abi sen Sarıyer'de oturuyordun bildiğim kadarıyla. 6:45 de nasıl Beşiktaş'ta oluyorsun?
Görüşmek dileğiyle, saygılar....

Bacaklarımızdaki kaşıntıya dayanamadık ve sabah yağmur nedeniyle iptal ettiğimiz turu öğle sıcağında Mustafa abiyle gerçekleştirdik. Saat 13:15 falandı sanırım, İstinye bayırını güneş altında tırmanıyorduk :)
Tour de France'ı seyredebilmek için Fener'e kadar gitmedik, Kilyos sapağından geri döndük. Güzel oldu :)
Sabah bizi bekleyen arkadaş olduysa eğer kusura bakmasın. Yağmur altında tehlikeli oluyor, o yüzden çıkmadık.

Evet doğru, kaşıntılarımız nedeniyle allahın o sıcağında İstinye bayırını tırmandık, fakat arkasından güzel bir tur oldu.:)

ben öğleden sonra 2 de çıktım ve planlanan turu gerçekleştirdim :)
ortalamam 20 de kaldı yokuşlar ve sıcak baya yıpratıcıydı
non stop
inşallah haftaya planlanan şekilde gerçekleştiririz

@Sümer

Bahçeköy-Kilyos yolu arasında gördüğümüz sen miydin? O sırada geri dönüyorduk.

@Juanito.Laguna

evet bendim
sarı jersey :)

bende tanıyamadım sizi

@Sümer

Evet sarı :)
Mustafa abi gördüğümüz bisikletlinin sen olduğunu anlamıştı.

@Juanito.Laguna

doğrudur,
mustafa abi ile yolda denk gelmiştik önceden
ama tabii o hızla karşılıkı geçince tanıyamıyor insan, bende çok dikkat edemedim açıkcası
:)

@Sümer

Sen o yollarda giderken, geri dönenler varmış:D
Bahçeköye gelirsen bana da uğra. Benim bisiklet burada. 16:45 ile 18:00 arası çıkıyorum.

@gizer

o saatlerde de ben geri dönüyordum :D
pazarları da mı okuldasın?

Yarın (8 temmuz salı)

toplanma: 6:25 Beşiktaş'ta Ortaköy yönündeki ilk otobüs durağı
hareket: 6:30
tempo: 30+

Yarın (11 Temmuz Perşembe)

06:30 toplanma ve en geç 06:35 haraketle Beşiktaş-Sarıyer-Beşiktaş. Tempolu gideceğiz (30+), malum ofise işe yetişmek lazım.
Yedek lastik ve pompanızı unutmayın.

Toplanma yeri Ortaköy'e giderken sağdaki ilk durak (viyadük altı)

@Juanito.Laguna

Tamadır Özgür, 6.30 ordayım.

Not: hava temiz gözüküyor fakat yolların ıslak veya yağmur durumunda yola çıkmıyoruz aklınızda olsun.:)

@Mustafa İçdağ

Hava durumu açık gösteriyor. Ama yağmur yağarsa ya da geceden yağıp yollar ıslak kalırsa çıkmıyoruz tabi.

Güzel tur oldu.
Mustafa abi selamsız'ı yakalayacam diye verdin tempoyu, 8:25 de ofisteydim kapıda kaldım :D
Bu arada selamsız'ın cylon olduğundan şüpheleniyorum, final fifth bu olabilir :)

Yeniköy'ü atlattık diye sevinirken Kireçburnu'nda 35 km hızla kafamın rahatlıkla girebileceği bir çukura girdim. Sanırım hemen arkamdan Hakan da girdi. Neyse ki jantlarda en ufak sorun yok. Umarım Hakan sende de yoktur.

Bu da "İstanbul'da yol bisikletine binilmez" şehir efsanesinin pek haklı olmadığını gösteriyor. Aletler dayanıyor yav, göründüğü kadar nazik değiller. Tabi yılların yol bisikletçileri bana gülecektir bunu dediğim için, ama yeni başlayan biri olarak beni şaşırtıyor bu makineler.

Haftaya dediğim gibi yokum, ondan sonraki haftaya görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
@Juanito.Laguna

Güzel tur oldu gerçekten, full tempo gittik. Tempo konusunda asıl Hakan'a bak sen, adam dönüşte öldürdü beni.:D

"İstanbul' da yol bisikletine binilmez" efsanesi haklımı haksızmı bilmem ama, biz biniyoruz işte, hemde gayet güzel biniyoruz.:)

Yol bisikletleri bu şartlara dayanırmı ne demek, hemde öyle bir dayanırki.
Sorun üstünde oturan bizler dayanırmıyızda..

Geri