Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

Sabah uyku tutmadı 4 de kalktım mesajlara bakayım dedim, sonra buraya baktım tur var mı diye, mesaj attıktan sonra Mustafa abiye sms attım tam buluşma yerini konfirme etmek için beni ararmısın dedim kalkınca.
Sabah 05:10 telefon açtı Mustafa abi,
Hakan: Abi günaydın, nasıl bir tur olacak çok hızlı olmaz değil mi ?
Mustafa abi: İşte hacıosmandan rampaya vurarız herhalde.
Hakan: Abi ben geçen hafta çok feci sürantrene olmuşum, ne olur rampa olmasın olabildiği kadar düz ve yavaş olsun.
Mustafa abi: Tamam ayarlarız vs..

Turda:
Mustafa abi: Hakan yavaş, şeye şey mi yetiştiriyoruz :D (anladınız o lafı)
Hakan : Abi yarışçı mentalitesi yanımda biriyle yokuşa girince atak çekmeyince dayanamıyorum :D
Hakkaten de kendimi tutamadım, 110 ve üzeri kadanslar da bacaklarımı kendine getirdi valla, geçen haftadaki bacak yakma olayımdan sonra emin olmak istedim bacaklar kendine gelmişmi diye :D

Özetle süper bir tur oldu, sabah serinliğinde 44 km nin nasıl geçtiğini anlayamadım bile açıkçası, en ilginci de Mustafa abinin bahsettiği "Selamsız" denen yol bisikletçisiyle karşılaştık o da koparmalı bir şekilde bize eşlik etti :D

@Juanito.Laguna

Evet Özgür senin akabinde ben de girdim o çukura ama şükürki bisikletlerde bir şey yok, aslında dönüşte ben de aynı şeyi düşündüm bu sarsıntılı yollarda bisikletin ömrü ne kadar azalıyordur acaba diye :)
Yine bir Turda buluşmak üzere ;)

Scudo
Selam Arkadaşlar:

12 Temmuz Cumartesi sabah Beşiktaş'dan Bahçeköy gidiş-dönüş yapıyoruz.

Bu bir gezi değil antreman turudur, katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur.

Her zamanki gibi MTB ci arkadaşlarda buyursun gelsin, yanlız tempo hızlıdır, mola vermiyoruz, su ihtiyacımızı 5dak. kısa tek duruşla karşılıyoruz, donanımlı olun, yedek lastik, pompa vs. getirin, kask takın. Sırt çantası gibi şeyler yolda sizi üzer, tempo hızlı, hava sıcak ona göre.

Buluşma saati: 6.45 am.
Hareket saati: 7.00 am. en geç.
Buluşma yeri: Beşiktaş, Barbaros heykelini biraz geçince, Ortaköy istikametine doğru, sağda yol üstündeki ilk otobüs durağı. ( viyadük altında)

Tempo: ortalama 30km/h.

Beşiktaş - Bebek - İstinye - Tarabya - Çayırbaşı - Hacıosman YOKUŞU- Bahçeköy su kemerleri - ve sahile geri inip dönmece. Bu rota 55km.toplar.

Not: Havanın yağmurlu olması veya yolların ıslak olması durumunda yola çıkmıyoruz, aklınızda olsun.

@Hakan Yazman

Pazar günü aynı rotadan, Bahçeköy, maden üstü ve Rumeli feneri yapalım diyorum, sende gelirsen kesin çıkarız.

Yarın için ( cumartesi) fazla zorlamadan, hafif-orta ısınmaca olur.

Tamamdır Mustafa abi yarın ve pazar günleri geliyorum turlara ;) bozuk yollara girmeyiz değil mi fazla o günkü gibi ?

@Hakan Yazman

Gelmen süper olur.:)

Yaa şu bozuk yollar:( , belediyede sağlam bir tanıdık bulsam bütün sahili F1 pisti gibi yeni asfalt döktürteceğim ama.:D

Şaka bir yana, sahilin yolları yakın tekerlek takibi için gerçekten çok bozuk ve tehlikeli olabiliyor, en iyisi biraz açık sürmek.

:D Ben bugün Üsküdardan Sabiha Gökcen Formula 1 yaptım solo, yollar fıstık gibi valla Mustafa abi, vapurla 5 dakkada geçiliyor, sahilden Beylerbeyi, Beykoz falan da fena olmuyor ;) ....

@Hakan Yazman

Niyeti bozduracan şimdi, millete söyledik Bahçeköy diye, ayıp olur.

Bahsettiğin rotayı yarın konuşalım, toplam kaç Km. topladı?

@Mustafa İçdağ

:) Üsküdar sabiha gökcen, Formula gidiş dönüş 100 km falan topluyor, Üsküdardan beykoz tokatköy gidiş dönüş 60 falandı sanırım Üsküdar -Riva gidiş dönüş 100 km kadar, yanlız Riva ya bir otoban var muhteşem, rüya gibi bir asfalt ve bomboş ;)

Bugün katılan arkadaşlara teşekkürler, gayet güzel bir tur oldu, bahçeköy yapıp
geldik.
Selim seninde gelmen iyi oldu, böylece yavaş yavaş kendini hazırlarsın.

Arkadaşlar yarın Rumeli feneri turu yapmıyoruz, iptal.

Onun yerine kadıköy yakasına geçip caddebostan grubuna katılacağız.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=10950&page=330

Hatırlatmak isterim bu bir gezi değil antreman turudur, caddebostan ekibi oldukça hızlı tempolu ve kalabalık bir grup, kendini denemek isteyen yolcu arkadaşlar için iyi bir fırsat diyebilirim.

İstanbul yakasından gelen bizler için buluşma noktası:
En geç sabah 7.00 am. Beşiktaş'da, Kadıköy vapur iskelesinde olun.
Vapur 7.15 am. kalkıyor, 7.35 de Kadıköye varıyor, oradan Caddebostan saat 8.00 de yetişmemiz gerekiyor.
Tur vaktinde başlar, beklemezler.

@Mustafa İçdağ

DİKKATİNİZE

Arkadaşlar Beşiktaş'dan 7.15 am. de vapur kalkmadığı için 13 temmuz Pazar sabahı :

Yeni buluşma yeri Karaköy vapur iskelesidir, 6.50 de buluşuyoruz ve Kadıköy'e vapur 7.00 am. de kalkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Evet Bu sabah oldukça güzel bir tur oldu sabah serininde çok keyifli oluyor turlar, şimdiden alışkanlık yaptı bende. Mustafa abi ben Selim bey ve Emir Alacanın katılımıyla performanslı bir tur gerçekleştirdik. Selim bey (sty093) de çok iyi bir performans gösterdi doğrusu (Fotoları da bekliyoruz :) ) ...
Yarın yine pedallamak üzere...

• Beğen
Tepkiler: Emir Alaca
@Mustafa İçdağ

Evet arkadaşlar yanlış olmasın sabah 6:50 de Karaköy iskelesinde buluşuyoruz gelecek arkadaşlar için ...

Bu sabahki bahçeköy turu için teşekkürler. Fotolarıda ekliyorum.D:\Pictures\fotografalbum\bisiklet\DSC00277.JPG

file:///D:/Pictures/fotografalbum/bisiklet/DSC00277.JPG

Geri