Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

Saat 06.30'da Beşiktaş'ta, iett duraklarının girişindeydim.
Bir ara caddeden yarış bisikleti olan bir arkadaş geçti, mavi kasklı
beklemeye devam ettim kimseyi göremedim, hem cadde tarafını hem de iskeleyi
görecek bir noktadaydım.
Daha sonra yerleri süpüren bir arkadaş caddedeki durağın aşağısındaki büfenin orda 2 bisikletli olduğunu, yola çıktıklarını söyledi. Bende yola koyuldum ama size yetişeceğimi zannetmiyodum ki öyle oldu. Arnavutköy'de çok fazla rüzgar vardı hızımı iyice kesip yavaşlattı, yordu. Tarabyadan geri döndüm. Çokta heveslenmiştim, bidahaki sefere artık. Antremanınız umarım iyi geçmiştir. selamlar

Scudo
@alicanpek

O gördüğün mavi kasklı Mustafa abi idi. Roket modunda geliyordu, keşke arkasına takılsaydın hemen. Demek benim gördüğüm de sendin. Ben durakta bekliyordum, seni gördüm el salladım ama benden tarafa bakmadın, sonra geri döndün. Ben de herhalde buluşmayla alakası olmayan biri diye düşündüm. Gerçi Türkiye'de aynı noktada iki bisikletçi kesişmişse ve sabah saat 6:30 ise mutlaka bir buluşma söz konusudur, o sırada düşünemedim ama tahmin etmeliydim :)
Neyse bir dahaki sefere artık.

• Beğen
Tepkiler: alicanpek
@alicanpek

Alican bizi kaçırdığın kötü olmuş, neyse birdahaki sefere.:)

Mavi olarak gördüğün sanırım benim bisikletti, kask açık turkuaz renkte.

Şimdi bizim buluşma noktamız İETT durakları değil.
Barbaros heykelini hemen geçince, ortaköy istikametinde, sağda yol üstündeki
ilk otobüs durağıdır ( sanıyorum üstünden viyadük geçiyor.)

Bu sabah güzel pedalladık, Özgür sağolsun verdi tempoyu, Sarıyer gidiş dönüş (45km.) trafiğe ve Yeniköy'ün yollarına rağmen 1 saat 25dak. bitti.

• Beğen
Tepkiler: alicanpek
@Mustafa İçdağ

Valla Mustafa abi yolun sadece dörtte birinde ben öndeydim. Dörtte üçünde tempo veren sendin :)

Yalnız ofise 30 metre kala beni gördüğü halde yola giren kamyon yüzünden ciddi tehlike atlattım. Böyle bişey yapacağını tahmin edip önceden sola kaydım ve adama bağırdım, o zaman fren yaptı dangalak. Ama sola kaymış olmasaydım gene de çarpacaktım, hızlıydım ve yola çoktan girmişti çünkü, duramazdım.

@Juanito.Laguna

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın.
Aman çok dikkatli ol, kaskı ihmal etme ve trafiği iyi gözle. Gerekirse el kol işaretleri ve seslenmek ( hakaret etmeden) uyuyan sürücüleri uyarabiliyor.

o kadar süratli geçtinizki renkleri algılayamadım,
bendeki "mavi bişey geçti" oldu sadece :)

Bidahakini sabırsızlık ve korkuyla bekliyorum
(malum, önümden geçtiğinizde resmen uçuyodunuz)

Umarım temponuza ayak uydurabilirim. Kondisyon ve SPD şart
Görüşmek üzere

¨Deryallerine girebilirsek¨ birkaç kilometre olsun takılırız biz de peşlerine. Yol bisikletime kadro bulayım hele :)

Selam Arkadaşlar:

Yarın, pazar sabah ( 29 haziran) Beşiktaş'dan Kilyos istikameti yapıyoruz.
Bu bir gezi değil antreman turudur katılacak yol'cu arkadaşlara duyurulur.

Her zamanki gibi MTB ci arkadaşlarda buyursun gelsin, yanlız tempo hızlıdır, mola vermiyoruz, su ihtiyacımızı 5dak. kısa tek duruşla karşılıyoruz, donanımlı olun, yedek lastik, pompa vs. getirin.

Buluşma saati: 6.45 am.
Hareket saati: 7.00 am. en geç.
Buluşma yeri: Beşiktaş, Barbaros heykelini biraz geçince, Ortaköy istikametine doğru, sağda yol üstündeki ilk otobüs durağı.

Tempo: ortalama 30km/h.

Rota: yaklaşık 90km. lik bir yolu ( 45+45) molasız gideceğiz ve en geç 10.30 gibi Beşiktaşa geri döneriz.
Besiktas - Bebek - Istinye - Tarabya - Çayırbası - Hacıosman YOKUŞU- Bahçeköy - Maden Üstu ve buradan 15-20 km. kadar Kilyos veya R. feneri istikameti yapıp sahilden geri dönmece.

Yapabilirmiyiz demeyin, gelin katılın, en azından sabah erken, sahil kahvaltıcılarından önce güzel bir sahil turu atıp terlersiniz.

Görüşmek üzere

http://img211.imageshack.us/img211/6085/giosbackwm4.jpg

Maden ustune kadar guzergah asagidaki gibi arkadaslar.

http://img257.imageshack.us/img257/3082/route2bl7.jpg

şu an istanbul dışındayım, hafta sonları sabahları beşiktaştan sarıyere veya kilyosa bende antremana çıkıyorum. size katılırım. buluşma saati son derece uygun bence. 15 temmuzdan itibaren görüşmek dileğiyle...

@savden

Savden, en kısa zamanda görüşmek üzere.

Özgür sağolsun güzel bir rota çizdi.
Fakat Özgür sen naaptın öyle? Kağıthaneden Çayırbaşına 35 dakikada gelinirmi.:D
Valla öyle böyle, yine güzel bir tur oldu, Hacıosman yokuşu özletmiş kendini:D
fakat bahçeköy yolu ise muazzam.

Muazzam olan bir diğer konu ise " piknikçiler", ne inanılmaz azimdir o, sabah saat 7.30 demeden millet yollarda.:) , millet bize minibüslerden tef sallıyordu.

Dönüşte birde Emir Alaca kardeşe Bebek'de rastladım, kapanmış tempo 35-40, neyse onunlada güzel bir Dolmabahçe-Taksim yokuşu yaptık.

@Mustafa İçdağ

Müzikle ilgilenen arkadaşlar varsa bu turları kaçırmasınlar. Bir yandan bisiklete binip bir yandan tef, davul vb. çalma imkanı sunuyorlar :D Bisiklet ve müzik ikisi bir arada, bu fırsat kaçmaz

@Mustafa İçdağ

Sabah söz verip de uyanamayınca utanç duygusu pedallara yüklenmeyi sağlıyor böyle :rolleyes:

Düşündüm de, yeniköy yolları yüzünden vücudum kendini koruma mekanizması mı geliştirdi acaba, orayı pas geçip direk çayırbaşına inmem için :D

3-4 dakikamı da köpekler yedi. Kağıthane-Maslak arası bolca fabrika var, hatta sadece fabrika var, başka bişey yok, ve onların koca koca kuçukuçuları var. Sabah iki azman yolumu kesti inip yürümek zorunda kaldım.

Ayazağa'dan Maslak'a çıkan yol da o kadar kötü ki, Yeniköy'den kaçmam bir işe yaramadı :) Ama dönerken baktım asfaltlıyorlar orayı. Gıcır olacak. Keşke bir gün önce asfaltlasalardı.

Hafta içi çok erken her fırsatta Mustafa abi ile çıkacağız, hafta sonları için belli bir plan yok. Genelde cuma günü falan kararlaştırıp duyurusunu yaparız.
Döndün mü Datça'dan?

evet döndük, güzel geçti... hafta içi plan yaparsanız beni de arayın...

1 hafta yetti, eylül'de 2 hafta daha oradayiz, bir de aşırı sıcaktı datça 42 derece,

Özgür-Mustafa-Bülent selamlar,
Yarın sabah (Salı) Sarıyer yapmayı düşünüyorum, ne dersiniz?

Yarın sabah çok erken olmazsa ve tur hala eski suratindeyse Mustafa abi bende katılmak isterim .

Geri