baykuş97
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 792
- İsim
- ilhan beyoğlu
- Bisiklet
- Trek
@Emrah Özşahin kahvaltıyı sonra yapmalısın... madem evde yapacaksın sporunu.. yarım saat bişey yemesen olur..
hocam iş yerinde üstünüzü değiştirmek gibi şeyleri nasıl yapıyorsunuzHerkesin yorumunu okudum bir bisiklet sever olarak. Ben de günlük minimum aksilik olmadığı sürece 60 km katediyorum sabah iş öncesi 6-8 arası. kendi işim olduğu için bazen 9'a kadar uzattığım da oluyor. sabah genelde süt yahut kahve içiyorum. yanıma su alıyorum. 30 km lik mesafeyi belirli kadanslarda ısınarak tamamladıktan sonra 10-15 dakika dinlenip kalan 30 km yi kat ediyorum. Ve bunu yaklaşık 5 yıldır gerçekleştiriyorum.Ama bisiklet geçmişim ta 90 lara dayanıyor.. uykum da düzenli çok geç yatmıyorum, beslenmem de, öğle olsun akşam olsun gayet iyi, fakat ekmek çok az yiyorum. 1 haftada 1 ekmek tüketmiyorumdur.. zaten sporu (benim için bisiklet) hayatınızın bir parçası haline getirdiğiniz taktirde metabolizmanız, bünyeniz size diyetisyenmiş gibi davranırsonuçta kendinizi tanırsınız, hele de sigara alkol gibi sağlığınıza zarar verecek etmenlerden uzak durursanız cabası.. Siz isteseniz de bir çok şeyi vücudunuz kabul etmez. Sonuçta güne erken başlamış oluruz, sağlıklı bir bünyeye sahip oluruz ve bence en önemlisi çevreye olan duyarlılığımız ; saygımız artar. insanları, doğayı daha da çok severiz..
Benim şahsi kanaatim 7 den 70 e herkes bisiklet binmeli sağlıklı yaşam için.. Keyifli forumlar..![]()
![]()