Scudo Sports

Sabah iş öncesi bisiklet sürmek

Scudo
@Emrah Özşahin kilo değil,kas kütlesi başına protein alınması gerek. protein tozu destek ürünü,yahu bu millet ne çekti şu tozdan ya. herkes sihirli sanıyor. protein sadece..
muz ve süt kahvaltı olmaz gelişmiş adama. süt zaten iyi bir şey değil o kadar.

zaten spordan sonra yapıyorum kahvaltımı, spordan önce başım falan dönmesin diye yarım muz ve süt içiyorum, daha sonra duş alıp normal kahvaltımı yapıyorum.
protein olarak yumurta güzel ama o da sivilce yapıyor vücudum çok yağlı hemen sivilceler hortluyor 10 gün düzelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Onur Ali İmren Evet dostum, beğenemedin sanırım? İstersen iki dilim peynir diyerek muallak bi tabir kullanalım? Buğday ekmeğini de diğerlerinden daha çok sever ve onun dışında bir tür ekmek pek yemem, yararsız beyaz fırın ekmeğini yemek isterseniz veya kepekli, çavdarlı vs tercih ederseniz siz bilirsiniz. Ki ben orada diyetisyen diyerek herkesin sevdiği ve bünyesine uygun bir yeme programı yapması gerektiğini kastetmiştim.

19 gün sonunda 5 kilo vermişim 4 kg yağdan 1 kg kastan kaybetmişim. diyetisyen nasıl bir metabolizman var senin dedi :)
aslında çok kasmadım, aç kalmadım sadece dediklerini uyguladım ve hergün 30 dk trainer eşliğinde evde bisiklet sürdüm interval şeklinde.
2 gün sabah kalkabildim ve spor yaptım. diğer günler akşamları yaptım. doktor yine akşam yap dedi. Akşam yenilen yemeklerin %35 i yağ olarak gece geri dönüyor, spor yaparsan bunu minimize edersin. Sabah spor yaparsak bir süre sonra yediklerin gün içinde sana yetmemeye başlar ve yemek yeme ihtiyacı hissedersin dedi. onun için dediği gibi akşamları yapmaya devam edicem mecbur.

Spora zaman ayıramama durumuna en iyi çözüm, işe bisikletle gitmektir. Statüsü zedelenmeyecek arkadaşlar için geçerli tabi...;)

Geri