Scudo Sports

Ramazan ayında bisiklet kullanımı

Scudo
Hava güzel oldumu hanımdan da izini koparınca iftar öncesi bol kafanslı en az iki saatlik turlar ve iftara 15 dakika kala eve gelmeler bizim işimiz :cool:

(link)

Bugün yaptığım ufak bir gezi. Biraz zorlasam 25'in altına inmeyeceğim sanırım. Tabi tok ve su içebiliyorken ?.

Check out my activity on Strava: (link)

Eee mübarek geldi kaldı iki gün. Bu yılda benden olsun " Hoş geldin Mübarek Ramazan sefalar getirdin". Siz değerli forum üyelerinin ve ziyaretçilerinin Mübarek Ramazan ayını şimdiden kutlar, size ve sizin sevdiklerinize, tüm İslam alemine ve salgınla uğraşan Tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan dilerim. Rabbim tutacağımız oruçları ve ibadetlerimizi kabul buyursun. RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN. :harika:

Eee mübarek geldi kaldı iki gün. Bu yılda benden olsun " Hoş geldin Mübarek Ramazan sefalar getirdin". Siz değerli forum üyelerinin ve ziyaretçilerinin Mübarek Ramazan ayını şimdiden kutlar, size ve sizin sevdiklerinize, tüm İslam alemine ve salgınla uğraşan Tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan dilerim. Rabbim tutacağımız oruçları ve ibadetlerimizi kabul buyursun. RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN. :harika:
Amin abi ramazan ayınız mübarek olsun. Sağlık durumu elverip tutanların niyetlerini Allah kabul etsin. Her şeyden önemlisi senin de dediğin gibi toplumsal sağlığımıza kavuştuğumuz bir ay olsun.

21:00 ve 00:00 arası sürmeyi düşünüyorum.
Ben orucu uykuya tutturanlardanım.Gece sahura kadar internet başında otururum dizi izlerim kitap okurum.Sonra akşama kadar yatarım.İftardan sonra da velesbitimi sürerim :D

Herkesin ramazan ayını hayırlı geçirmesini dilerim. Malum bu sene her yıl olduğundan farklı bizde ramazan gelmeden 1 hafta önceden misafirler çağrılır hangi gün kim çağrılacak kim gelecek belli olurdu herkes daha çok kişi çağırmak için yarış ederdi ayrı bir manası tadı olurdu bu sene kimse kimseye gidemeyecek on un ayrı bir burukluğu var. Rabbim bugünleri hayırlısı ile atlamayı nasip etsin tekrar dan herkesin ramazanı mübarek olsun

Ramazan'da ne iftardan önce ne de iftardan sonra binemem sadece belki işe gidip gelmek için geçen sene eve 1 km uzaklıktaki fırına iftar yakın pide almaya giderdim bu sene o da yok

Yine iftarda gün boyu eksilen besinleri yerine koyup(karbonhitrat ağırlıklı) 3 saat sonra ikinci nabız bölgesinde 1-2 saatlik sürüşler yapıp sahurda da yine karbonhitrat ve protein ağırlıklı beslenerek bisiklete devam edebilirim.
Tabiki sokağa çıkma yasaklarından fırsat kalırsa 😏

maalesef trainer veya roller yok,Allah kısmet ederse iftardan 2saat kadar sonra kan şekerim dengelenince :koptum: 10 /15 km şöyle bir ter atarak,vücudun hamlanmaması için sürüş yaparım diye düşünüyorum,corona yasakları eşliğinde nasıl olcaksa:acpsnr:

21:00 ve 00:00 arası sürmeyi düşünüyorum.
Ben orucu uykuya tutturanlardanım.Gece sahura kadar internet başında otururum dizi izlerim kitap okurum.Sonra akşama kadar yatarım.İftardan sonra da velesbitimi sürerim :D
100 binden daha az nüfusa sahip bir şehirdeyim
Geçen ramazan iftardan kalkıp bisiklete atlıyordum ve sokaklarda in cin top oynayacak kadar ıssız oluyordu
Bakalım pandemi nedeniyle iftar saatinde dışarıda insan göreceğimi zannetmiyorum

Ben de iftardan sonra bisiklete binmek için sabırsızlanıyorum
Ben de sizin gibi sahura kadar ayakta duranlardanım

Hadi millet, sahur geldi çattı. Gerçi bugün uyumadım ya. Ezan falanda yok buralarda. Saat 05.00 gibi sahur. Türkiye'de kaçta bilmiyorum ama hemen hemen aynı sanırım. Yarım saat falan oynuyordu galiba.
Tanrı tutacağınız oruçları, yapacağınız sevapları kabul etsin inşAllah bakalım 🙂.

İftardan sonra ben şişip kalıyorum şahsen siz nasıl sürüyorsunuz hayret ...
Hocam tabi ki her insanın yapı ve bünyesi farklıdır ama asıl oruçken doğal olarak açlık hali oluyor, bisiklet sürerken Allah korusun ufak bir baş dönmesi vs. şişkin sürmekten daha tehlikeli değil mi? Yanlış anlamayın, yani nasıl başediyorsunuz tavsiyeniz var mı?
Herkese Hayırlı Ramazanlar...

Geri