Demir Atlı
Sunroofa değil gökyüzüne inananlar
- Tepki
- 3.324
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Amin abi ramazan ayınız mübarek olsun. Sağlık durumu elverip tutanların niyetlerini Allah kabul etsin. Her şeyden önemlisi senin de dediğin gibi toplumsal sağlığımıza kavuştuğumuz bir ay olsun.Eee mübarek geldi kaldı iki gün. Bu yılda benden olsun " Hoş geldin Mübarek Ramazan sefalar getirdin". Siz değerli forum üyelerinin ve ziyaretçilerinin Mübarek Ramazan ayını şimdiden kutlar, size ve sizin sevdiklerinize, tüm İslam alemine ve salgınla uğraşan Tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan dilerim. Rabbim tutacağımız oruçları ve ibadetlerimizi kabul buyursun. RAMAZAN AYIMIZ MÜBAREK OLSUN.![]()
100 binden daha az nüfusa sahip bir şehirdeyim21:00 ve 00:00 arası sürmeyi düşünüyorum.
Ben orucu uykuya tutturanlardanım.Gece sahura kadar internet başında otururum dizi izlerim kitap okurum.Sonra akşama kadar yatarım.İftardan sonra da velesbitimi sürerim![]()
Hocam tabi ki her insanın yapı ve bünyesi farklıdır ama asıl oruçken doğal olarak açlık hali oluyor, bisiklet sürerken Allah korusun ufak bir baş dönmesi vs. şişkin sürmekten daha tehlikeli değil mi? Yanlış anlamayın, yani nasıl başediyorsunuz tavsiyeniz var mı?İftardan sonra ben şişip kalıyorum şahsen siz nasıl sürüyorsunuz hayret ...