Scudo Sports

Power metre hakkında kampanyalar yenilikler indirimler, satmayı ve almayı düşünenler

stages ürünü hangi siteden alabilirim xtr 9000 modeli olucak, ben birçok siteye baktım yok yardımcı olursanız süper olur.

Scudo
SAĞOLUN BU SİTEYİ SEVMEYE BAŞLADIM :))

719 euro yazıyor gümrüğe falan takılır mı

@YAVUZ CANBOLAT bey bende 604 euro gözüküyor linkdeki ürün sizin teslim adresiniz türkiye ise öyle gözükmesi lazım, 75 euro üstü için %18 gümrük ödersiniz, ayrıca sitenin türkiye kargo ücreti 15 euro, siteye almanya adresi vermeye çalıştığımda ürünün fiyatı normalin üzerine çıkıyor böylece gümrük fiyatı yine aynıya geliyor..

evet bende fiyat aldım bu ürün için almanya adresine teslim 719 euro türkiye adresine teslim 604 euro fiyat veriyor..

evet bende üye olduktan sonra gördüm.güzel bir iskonto

aynen aynı fiyata geliyor burdaki gümrük vergisiyle

@emrah9700 sizin powermetre geldimi sanırım başka model almıstınız evans benim siparişi göndermiş mail aldım Kargo dhl Express ile gelecek ancak şuan verilen linkten takip edemiyorum.Biraz daha beklemek gerekli sanırım dhl ile ürün ilk almanyaya ondan sonra buraya gelecek bakalım ilk kez dhl ile geleceği için nasıl gelecek pek bilmiyorum.

@YAVUZ CANBOLAT ben iki bisikletimdede kullanılabilmesi için pedal şeklinde olan bepros ürününü aynı siteden aldım, ayrıntıları konunun geri sayfalarında bulabilirsiniz..

Pazartesi kargoya verilen kargo bugün elime ulaştı.Dhl hızlı çalıştı baya ve 1140 + 207 lira kdv ile powermetreme kavuşmuş oldum.

Dosyalar

• 20161109_134754.jpg
    20161109_134754.jpg
    163,7 KB · Okunma: 160
  • 20161109_134920.jpg
    20161109_134920.jpg
    155,8 KB · Okunma: 166
  • 20161109_145633.jpg
    20161109_145633.jpg
    79,3 KB · Okunma: 132
@Ertan M. Hayırlı olsun hangi site üzerinden aldınız ?

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Ertan M. power metre yı deneme şansınız oldumu ılk izlenımlerınız nedır ?

• Beğen
Merhaba arkadaşlar bepros pedal bazlı powermeterim pazartesi elime ulaştı, normalde bike comp'den aldığım ürünler 7 ile 15 gün arasında elimde oluyordu bu üründe 15 günü buldu, ayrıca pttnin yavaş çalışması nedeni ile hafta sonuna kalarak istanbuldan nevşehire gümrük işlemleri bittikten sonra elime 4 günde ulaşmak zorunda kaldı, şuan için ilk izlenimlerim kendi programı ile krank boyunu ve single yani tek pedal olarak seçmeme rağmen değerlerin yüksek olabileceği yönünde ayrıntıları başka bir konuda anlatacağım..

• Beğen
@emrah9700 hayırlı olsun ptt ye rağmen elinize ulaştı siz ona bakın evans dhl express ile 3 günde elimde oldu benim cihaz iyi ki dhl express ile yollamış.
@celilcetiner şuan kullandığım kadarıyla cihaz çok hassas ölçüm yapıyor.Yani değerler sürekli değişiyor.Özellikle rüzgarlı yerlerde çok güç sapması oluyor kadans düştüğünden.Onun dışında başka bir powermetre ile karşılaştırma şansım olmadığım için cihaz ne kadar kusursuz ölçüm yapıyor karşılaştırma olanaksız.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Watteam in yeni çıkacak power meterini bekliyorum. Noel sıralarında çıkacakmış. Görüntü olarak güzel durmasada 2 bacağı ayrı ayrı o fiyatlara ölçmesi insanı cezbediyor. Eski versiyon benim cranka uymuyor. Yeni versiyonda daha Fazla cranka ile uyumlu olacakmış

Şu sitede power metrelerde %15 indirim var.

(link)

COUPON CODE: 5KNOV16

(link)

Stages eski model aynakol kullanan modellerde indirime gitmiş:
Gen2 olduktan sonra aynakol modeli çok önemli değil, uzunluğu uysun yeter. Her model ve uzunluk kalmamış tabii ama uyuyorsa fiyatlar fena değil.

(link)

bir indirim de Vector pedallarda, çift taraflı ve sadece bu günlük 750 euro. Şahsen çok sıcak bakmadığım bir çözüm ve 750 euro da az para değil ama bu modeli düşünenler için iyi bir seçenek.

(link)

Quarq dzero hakkında ne düşünüyorsunuz

Tek taraftan ölçen Garmin Vector 2S kullanıyorum (sol pedaldan ölçüyor). Bir süredir ölçümleriyle ilgili kaygılarım vardı. Kaygımlarım eksik veya fazla watt ölçmesi değil, çünkü evrensel doğruluk benim için gerekli değil. Hatalı da olsa, bu hatanın tutarlılığı önemli.

Tam da şüphelendiğim konuyla ilgili Andrew Coggan'ın başlığını ve altına gelen yorumları buldum. Aşağıda:

Kısaca ne diyorlar:

- Coggan: Power-Duration grafiğinin her hangi bir noktasında sol bacağın ürettiği güç, her iki bacağın toplam ürettiği gücün %50'sinden fazlaysa, bu durumda hazırlayacağınız güç dağılım grafikleri ve bunlara dayalı antrenman programlarınızın güvenilirliği kalmıyor.

Bu biraz karışı geldiyse:

- Tambor: Sol bacağım sağ bacağımdan %2-3 daha kuvvetli. Yorulduğum zamanlar her iki bacağım arasındaki güç farkı daha da artıyor. Bunun yanı sıra, kolayca görülebilen veya hiç fark edilmeyen veri sıçramaları da oluyor (veri sıçraması: analoji kurarsak, örneğin nabız ölçerde maksimum nabzınız 190 bpm olsun, bisiklet sürerken ara sıra 220-230 bpm göstermesi veri sıçramasıdır).

upload_2017-2-13_22-6-35.png

upload_2017-2-13_22-6-56.png

upload_2017-2-13_22-7-14.png

• Beğen
Tepkiler: Sefa01
Geri