@celilcetiner aşağı tükürsem sakal, yukarı tükürsem bıyık ama artık sezonun son anında gerilemeden, kondisyonumun en tavan noktasını yeni sezona başlangıç için 1snden 60dk'ya kadar kayıt altına almam gerek,
bikecompenent'deki stages
@Ertan M. arkadaşın dediği gibi eski model olması, su alabilme ihtimali olması ve renginin sadece gri üretilmesi kendi krankım 5800 siyah olunca uymuyor, başka bir sitede yine ucuz 4iii buldum ama hem 5800 siyah, hemde 399dolar +29dolar kargo ve yine güvenilirliğini bilmediğim bir site (link) ,
Ve o parayı verince hem dağ hem yol bisikletimde kullanamayacağımı düşününce pek cazip gelmiyor, ziraa uzun antrenmanları ne kadar yol bisikletimle yapsamda, günlük işe gidiş gelişlerimi ve mtb yarışlarını dağ bisikletimle yapıyorum, her zaman olmasada kendimi en çok zorladığım mtb yarışlarında arada denemek için takabilirim, neden dağ bisikleti ile gidip geliyorsun derseniz; evle iş arası yakın ve parke taşlı yol olması sebebiyle her gün dağ bisikletimi kullanıyorum o yüzden powermeter kullanmadığım günlerde kondisyon fitness ölçümü olmayacak,
hatda ilerde olaki powermeteri satmayı düşünsem; 165mm bir krank 10 kişide 1 kişiye uyarsa, pedal sistemi 10 kişide 5 kişiye uyar, hal böyle olunca benim için zorda kalınca iki bisikletimede uyabilecek en alınası
@Bahadır Gürel 'in önerisi üzere benim için pedal sistemleri, garmin vectör'e para yetmeyincede bepro'yu seçmek zorunda kalıp güvendiğim site olan bike compden bu ürünü (link) sipariş vermiş bulunuyorum umarım ilerde pişman olmam, mtbdeyken artık biraz dikkat edeceğiz..