MISSION COMPLEYTID!
BİTİRDİK ULAAA

))
Valla konuşmaya nasıl başlıyim bilmiyorum ama şöyle bi başlangıç yapalım
Bu zulumde bana yardım eden başta sayın @mariokaldato ve @Murat Cömez ardından bütün sayın forum üyelerine çook teşekkür ederim
Ardından, başakşehir bisikletpro servisinde bisikletin herşeyini özenli düzgünce kendi bisikleti gibi yapıp uğraştığı ve cana yakınlığından dolayı ustam alpay abime çok teşekkür ederim.
Şükür bisiklette hiç bir temel eksik kalmadı yağ gibi akıyo

eveet hazırmısınız foto geliyo sayfayı yavaş yavaş indirin olurmu

)
Öyle çok bişi yok ama sölim
Evvet geliyoooo
GELDİİİ
Nası yılan demi, artık biraz lükse kaçıcak temelden uzaklaşacak ihtiyaçları tamamlıyacaz
1-krom bagaj, arada ufak ufak turlar yapılmazmı be mis gibi çelik kadroyla ve megarange ruble ile, yükle baba evi çık dağa taşa
2-krom yeni sele borusu(üstündeki çok eski)
3-SELE, sele yerine tuğla koyup otursak daha rahat olur, o yüzden yine beyaz renk şöle rahat bi sele
3-Frenler, şuan frenlerimde hiç bir sıkıntı yok cıncık gibi takımını 30₺ ye almıştım ama en ufak sorunda veya ilk pabuç bitiminde, tektro veya shimano fren düşünüyorum
4-Lastik, bildiğiniz gibi çiftini 40 almıştım, dişleri yeni gibi ama çok eski olduğu için büyük çatlaklar var,
Ama şuan mis gibi götürüyo sıkıntı yok, allahına kavuşana kadar kullanırım aga
5-Ön far ve stop lambası 6-Zil
7-kadronun sol tarafına ufak tefek yazı stickerları gelebilir, (21 SPEED INDEX ) gibi gibi çok boş gözüküyor.
Bunların dışında bir eksik aklıma gelmiyor, şimdilik benden bu kadar
Edit; kadronun en önemli kısmı boya yapımında emeği geçen ikitelli sanayiden su şehri otomotivdeki sivaslı ustama special thanks belki burayı görmez ama biz yine yazalım
2.Edit; Az önce şunun bi ağırlığını ölçim dedim, tartıya kendim çıktım 63.0 kg sonra bisikleti üstüme alarak çıktım 77.0kg yani 77-63=14kg
Geliyor fena bi rakam değil ama iyi de değil bence