Scudo Sports

Peugeot Mosaique 1998 restorasyon

Scudo
arkadaslar bu jantı almayı düşünüyorum, bu jant hakkında deneyimi veya bilgisi olan varmı ne düşünüyorsunuz? yorumlarında bir tane bile kötü yorum görmedim çok övüyorlardı.260850D0-71C1-4425-88A8-A47D23014787.png

@1911 bir kaç hafta önce bir letgo dan bir arkadaştan jant seti aldım, elamanın yanında incelerken herşey tertemiz yerli yerinde gözüküyordu, eve bi geldim, arka jantın telin biri yok göbekler dağılmış, elimde patladı yani, açıkçası 2.el den korkuyorum artık

13 eylül cuma; Jantları sipariş edildi, eğer aras kargo biraz hızlı davranırsa yarın öğlen gibi gelebilir.

@seydieser ben kapıyorum onu hemen iyi oldu attığın??

Benim cantlar geldi bugün, geldiği gibi yükledim arabaya gittim bisletçiye, haftasonu çok doluymuş diye yapamazlarmış pazartesi gel dediler, ben artık bu bisikletin lanetli olduğunu düşünmeye başladım,
Her dakka her şeyde sorun çıkıyor arkadaş bi bitmedi,
bisikleti çocuktan 20 liraya aldıktan sonra boyatıp foto attım ya, belki çocuğun içinde kaldı keşke vermeseydim 20 ye aq diye, onun laneti kaldı bisiklette ??6FE37FEF-0756-4D56-8F55-AAF6BDA90849.jpeg

95BEFA6A-9534-4C43-8239-5BED60795A22.jpeg

Son düzenleme:
MISSION COMPLEYTID!

BİTİRDİK ULAAA :)))
Valla konuşmaya nasıl başlıyim bilmiyorum ama şöyle bi başlangıç yapalım :)

Bu zulumde bana yardım eden başta sayın @mariokaldato ve @Murat Cömez ardından bütün sayın forum üyelerine çook teşekkür ederim

Ardından, başakşehir bisikletpro servisinde bisikletin herşeyini özenli düzgünce kendi bisikleti gibi yapıp uğraştığı ve cana yakınlığından dolayı ustam alpay abime çok teşekkür ederim.

Şükür bisiklette hiç bir temel eksik kalmadı yağ gibi akıyo :D eveet hazırmısınız foto geliyo sayfayı yavaş yavaş indirin olurmu :))

Öyle çok bişi yok ama sölim :)

Evvet geliyoooo

GELDİİİ :)
12985A28-1503-44B8-9BBD-CA5A1096E58B.jpeg

EE26E1BB-5398-4037-B4B2-0BDF2C63F643.jpeg

Nası yılan demi, artık biraz lükse kaçıcak temelden uzaklaşacak ihtiyaçları tamamlıyacaz

1-krom bagaj, arada ufak ufak turlar yapılmazmı be mis gibi çelik kadroyla ve megarange ruble ile, yükle baba evi çık dağa taşa :)

2-krom yeni sele borusu(üstündeki çok eski)

3-SELE, sele yerine tuğla koyup otursak daha rahat olur, o yüzden yine beyaz renk şöle rahat bi sele

3-Frenler, şuan frenlerimde hiç bir sıkıntı yok cıncık gibi takımını 30₺ ye almıştım ama en ufak sorunda veya ilk pabuç bitiminde, tektro veya shimano fren düşünüyorum

4-Lastik, bildiğiniz gibi çiftini 40 almıştım, dişleri yeni gibi ama çok eski olduğu için büyük çatlaklar var,
Ama şuan mis gibi götürüyo sıkıntı yok, allahına kavuşana kadar kullanırım aga

5-Ön far ve stop lambası 6-Zil

7-kadronun sol tarafına ufak tefek yazı stickerları gelebilir, (21 SPEED INDEX ) gibi gibi çok boş gözüküyor.

Bunların dışında bir eksik aklıma gelmiyor, şimdilik benden bu kadar :)

Edit; kadronun en önemli kısmı boya yapımında emeği geçen ikitelli sanayiden su şehri otomotivdeki sivaslı ustama special thanks belki burayı görmez ama biz yine yazalım :)

2.Edit; Az önce şunun bi ağırlığını ölçim dedim, tartıya kendim çıktım 63.0 kg sonra bisikleti üstüme alarak çıktım 77.0kg yani 77-63=14kg
Geliyor fena bi rakam değil ama iyi de değil bence

Son düzenleme:
Aldiklarinizi tek tek gördük gibi ama toplam harcamanız ne kadar tuttu onu da yazsaydiniz keşke.

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
@1911 çok teşekkürler :)) reis, öyle bi ustaki
Hiç karışım makinası, boya kodu falan kullanmadan elindeki 7-8 tane farklı kutudan çıkardığı boyaları göz kararı ile hazırladı, belki estoril blue kadar güzel değil ama kötüde değil, ama bu işin şöyle bir eksisi var, bisiklet çizilince boyası kalkınca bir boyacıya gidip boya kodunu verip boyayı bastırp rütuş yapamıyoruz, bunun için ustam bana ufak bir tenekenin içinde arta kalan boyayı vermişti, ama annem atmış :( herhalde ihtiyacım olunca metalik mavi boya alıp rütuş yapıcaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@undefined hocam ben fazla hesap yapmadımda çok rahat bi 2bini bulmuştur, bana sorarmısınız değermi diye, eğer ara ara boş vaktiniz varsa birazda elinizde böyle işler geliyorsa, ve bana göre en önemlisi direk başlarken 2binle başlamak yoksa sürünürsünüz benim gibi

@mariokaldato eyvallah cumhur abi sağol ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Elinize emeğinize sağlık. Sonunda tamamlandı ve çok güzel duruyor. Tebrik ederim.
Bir de (tabi siz öyle rahat ediyorsunuz belki ama) gidon boğazının açısı çok dik gibi geldi bana. Belki alıştığımın dışında olduğu için bana öyle gelmiştir.

@everhard çok teşekkürler, hocam kadro, çocuk bisikleti olduğu için küçük bir kadro, normal gidon boğazı ile resmen bu yarışçılar gibi yatmak zorunda kalıyordum, ama şuan dik bir pozisyon oldu normal şehir bisikleti kıvamında yani

Gece pozlarımızı atalım :)

30039971-4B15-45EB-880C-11112372E45E.jpeg

CDAA7387-5F66-450A-9ACF-3D38F5C82445.jpeg

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun. 2 bin tl benim tahminimden fazla tutmuş. Bisikleti sadece 20 tl ye aldığınız için ben 1000 tl gibi bir maliyet olmuştur herhalde diye düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: redcat1.6slx
Geri