Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu arada rüzgarlı havada 30 km ortalama hız da baya iyi gibi geldi.. sabiha nın yokusları da var.. bi de genelde tek basınaymıssın. bi de yeni sakatlıktan çıktın.
yalnız antrenman yapmanın faydaları işte.

Scudo
hallederiz Barış sen yeterki gel...
buarada oradaki ortalama çok daha yüksek olabilir gurup ağır kalıyo ve bir müddet gurupla gittiğimiz için ortalamayı anca 30 lara kadar çıkarabildik..:):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

allah bereket versin hasibim biz 30 ları rüyamızda görüyoruz sabiha rampasında resim çektirdinmi??

sabiha ve göktürk ve şile ...
evet yol lazım oraya .......
buralarda yokum ..........emme çekirdek kadro ile yaptığımız güzergahı valla özledim arkadaş kemer rampa kilyos rampa sahile ordan demirciye, ordan kokoriko ,ordan beşiktaş .....

aytek günaydın.....
bu pazar deltanın yarışları var....
eğer gidersen gelirim orda hasret giderürük...
ümraniye izci kampı...

:) :) :) :) :)

yav gardaş okula gelen giden yok öksüz kaldı non stop tempo ne olacak o topiğin hali ......

:D :D :D :D :D :D

öğle sonrası bi lay lom lom süreyim bu hafta içi bineyim

:in: :in: :in:

@Hasip Çehre
elal olsun be ya :)

aytek topiğe gel be yahu......
bu gün tesadüf oldu ve aytaç biber ile vede içdağa rasladım fenerbahçe ışıklarda 3 kişi idiler ve yol vardı hepsinde aytaç a selam ettim .......
senin kulakların çınladımı seni söyledim göktürk e gittik diye emme yol lazım oraya dedim.....
bu arada face de özelden savaş başladı malum bisiklet topluluğuna face den üye olanlar arasında ......bu pazar fena halde olaylar oldu ......
hiç kimse, düzenlediği turda kimse beni geçemez asla diyemez derse savaş çıkar ve bu savaş sezonun başlaması ile başlamıştır ,gerçi sen bırak uğraşma diyorsun ama uğraşacağım, inceldiği yerden kopacak ,kibirlileri hiç sevmem biliyorsun hemide ukelaları ......kartepeye en zor zamanda ben gittim diye, herkese anlatmadım böbürlenmedim ....
poyraz da garipçe de belgradda anadolu kavakta rumeli kavakta sevecem onu ....hem de tek başıma tek tabanca.......severim tek takılmayı....

:) :) :) :) :) :) :)

Alp sana bağırdım ama bakmadın bile ne iş ayran içip ayrıı mı düştük...):)::):):):))::):):):)

Sabiha ya yılda 3 kez gideceiğim sezon başı ortası ve sonu....:):):):):):):):)

Sabihacıları çooookkk seviyorum...:):):):):):):):):):)

60kmde 30 ortalama nedir kiii 120 km ye kadar 30 ortalamayı koruruz evvelallah...:):):):):):):):)

60kmde 37 ortalama ile adamlar yarış kazanıyor abi düşün derim

@temu90

şimdi imdi.......
ıronman varmı bu ülkede vede kaç tane var 19 saatte kaç kişi bu forumda gitmiş 400 km yi iki kişi.

1- aytekin erzan
2- tolga gürgün....

vede tolga 450 km yi bi günde gitti........
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
eğer bu ülkede bi günde 400 km yi 10 saatte gidecek adama süperman derim ve de ultra ultra ıronman derim işin en zorunu yapana bakarım ben ...
ama bu ülkede 400 km yi profesyonel bisikletçiler bile asla gidemez eğer varsa 400 km yi 10 saatte gitmiş olan şimdiden özür dilerim...tabi resimle vede kaynak göstermek şartıyla.....
bu ülkede varmı 400 km yi 10 saatte gitmiş cengaver......

@temu90

temu sen beni çek ben o 60km yi 40 yaparım bebeğim...:):)):):):):):)

zaten Bostancıdan başladık gurup hiç 30 görmedi dönüştede Alper arkadan kaybolunca ( lastik patlatmış haberimiz yok ) baya bi yavaş seyrettik yani 37 bilmem o rüzgarda olurmuydu ama 35 rahat olur tabi sağlam bir kaç kişi...

Ev başlngıçlı Bakırköy Sahilden Bohaz Hattı Sarıyer Rumeli Kavağından yukarı Garipçe in çık Fener den dönüş Kilyos yoluna Demirciköy Kilyostan dönüş Bahçeköy Kemerden aşağı Boğaz hattı Bebek Beşiktaş yağmur riskinden dolayı Sirkecide finiş trenle dönüş....

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

çok güzel hareketler bunlar ...

:in: :in: :in: :in:

bu gün bi arkadaş ile 55 km yapıldı bol rampalar alındı bi adet koko gibi rampa çıkıldı...... okul çalışıyor hazırlık okulu....

:) :) :) :) :) :)

http://img233.imageshack.us/img233/3914/img0360h.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/2007/img0361em.jpg

http://img825.imageshack.us/img825/2965/img0362b.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/9937/img0363i.jpg

http://img857.imageshack.us/img857/6206/img0364u.jpg

Pazar 260km var 10 saatte...orası olmazsa yarışa gidebiliriz bilmiyorum...

@Hasip Çehre

o.k bakalım ,yağmur yağarsa ben kunduz olurum yağmazsa ümraniyeye takılırım bu arada bol şans aytek 260 da......

:in: :in: :in: :in:

@Hasip Çehre

finish'e kadar grup yapıyorlar :D yakınlaşmışken atak, iş orada kopuyor zaten.

bir yarışa git ve dene derim ;)

bakcaz bakalım biara ama etap profili çok önemli benim için hala tırmanmam zayıf....:(:(:(:(:(

@Hasip Çehre

çanakkaleye mi gitcen aytekin?
10 saatte mümkün mü
(kime soruyorsam)

@mustafa akman

2009 Martında daha 1 yıllık bisikletçi bile değilken böyle bir tur yapmıştım ki ozaman İstanbuldan çıkmıştım mesafe 270+km idi hava çok berbattı yağışlı ve soğuk Tekirdağda 3 saaatten fazla yağışın dinmesini ve kıyafetlerimin kurumasını beklemiştim...toplam sürüş zamanı ne kadardı bilmiyorum ama ortalama 17-18 saat gibi birr zaman almıştı Geliboluya varmam...
şimdi 260km yi ALMAK OZAMANDAN ÇOK DAHA KOLAY OLACAĞINDAN EMİNİM
çok kolay değil ama olmayacak şeyde değil diye düşünüyorum...

not: o zamana ait görüntüler bende yok sanırım kayboldu ama face deki sayfamda var...
burada Aytekin Erzan olarakta bulunuyor olabilir...
bide ozamanlar ne gerek verr bir günde gitmeye gerek yok ve kimsenin inanmaması ama şimdi ise bir günde Çanakkaleye gitmenin moda olduğunu görmek çok şaşırtıcı ne güzl ....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri