@Raif Korkmaz
yav zati gelecek eli mahkum onurda biz büyük olasılıkla haydarpaşadan bineriz ben haydarpaşadan trene atlayacağım derbette saat 09.45 oluyoruz araba olayında arif ,saat tam kendini 10.00 da maşukiyede olmak kaydıyla ayarla cepten haberleşme olurda ....
şimdi aytek ,onur araba yaparsa bilemem, ben kesin kez tren yaparak ,dönüşü bisiklet ile tamamlama derdindeyim yalnız tek kalırsam ne olacak insanlar kesin durumları bana söylemeli ,aksi takdirde ben yokum ...dönüşte kim dönecek bisiklet ile en azından gebzeye kadar zati 19 km sonra otel ordan suadiye 28 km iniş ve ordan gebze 63 km bi şey değil de gebzeye pedallayacak adam arıyorum açıkça ......toplam 110 km bi şey değil ama gelen yok ise ne yapacağım o vakit..araba ile maşukiyede olursunuz ordan 18 km tırmanma var mangal arabada olur ve arkadan araba takip eder yorulan arabaya atlar ..ayrıca otelin orda mangala yasak olabilir kuzu yaylası uygun, giriş ücretli arabayada, adam başınada para almaktalar...mesire var orda ....
mangal yapmaya geliyor millet de bana ora terso..... ancak otelin aşağısına inerek suadiye inişinin bi yerinde mangal yapılacak yer bulunur ama ben malesef bi saat dahi beklemeden yarım saat içinde topuklarım bu duruma uyacaklarla gideceğim ,zati önemli olan diğer arkadaşlar ise kendi programlarını yapmakta serbesttir, 5 haziranda kartepe de herkes serbest program uygular kendine.... dönüşte araba olayı beni bozar ...şu trene bile zor katlanıyorum giderken ,neyseki sabah kimse olmuyor adapazarına ...bomboş tren ve yük vagonu var.....
dönüşte ekspresler milli felaket ,onun için gebze banliyö trenine kadar pedallamaca....