Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Hasip Çehre

aytek teşekkürler...
aytek bu aramızda yalnız sadece senin attığın nokta mesajları okumak için geleceğim buraya bakacağım neler olmakta ...
kayda değer sadece bu topikte olaylar olur başkada olmaz dediğim gibi artık çok nadir uğrayacağım foruma .....
bi de bakacağım benim non stop a orası biliyorsun hazırlık okulu burası ise ultra ıronmanlik yeri.........
fakat biliyorsun benim hazırlık okuluna gelen olmadı hafta içi çalışan çok öğrenci çok ...
bunu makul karşılamaktayım artık bu forumda kendime yer aramak gibi bi derdimde yok....
6 seneye giriyorum bazı şeyleri artık toptan değiştirmenin zamanı geldi...
evet çalışacağız gene üçlü takılacağız ben bıkmam bu iki adamdan senden ve onurdan nedeni çok mükemmel olayları paylaştık acı çektik ağır antremanlar yaptık benim 25-30 tempolarda kalmam konusuna gelince evet ortayı koruma durumu yazın biliyorsun temmuz ve ağustosda uzun mesafelerde aşırı derecede su kaybımız oluyordu ...bu sene biraz tempo konusunda 25-30 larda kalayım diyorum bu aşırı sıcaklarda 35 lerin üstü hemide öğlen sıcaklarında mazallah diyorum kendim açısından ......dikkat etmem lazım 54 e geldim....
süleyman şatırı hatırladıkça onun kalp krizinden ölmesi beni tedirgin etmekte aşırı yüklenmek istemiyorum süleyman arkadaş ile aramızda bir yaş farkı var idi.....
temennim gerek benim topiğe ve de buraya gençlerin gelmesi en az bizim kadar olayı sevmeleri....
tur sonrası sabaha doğru kalp hizamda hafif bi sızlama oldu bu beni korkuttu ,açıkça sinyal olabilir...

:in: :in: :in: :in:

@Hasip Çehre

Dış etkenler olmasaydı daha iyi olabilirdi :D

@Levent_K

Yok abi teşekkür ederim o bana göre değil evde mangal güzel olmuyor :D :D :D

Rafo sen geldikten sonra değerlerde bir kaç puan düşüşler oldu sürekli beni lafa tuttun yaw... şu cadance var ya 99 yazıyo hani o en az 100 olurdu bak 3 basamak mı deniyodu işten ondan 2 basamaklı sayı oldu aradaki 1 puanlık fark bile ne kadar bir emek istiyor anlayabiliyormusun şimdi....

mesela 29km/h ortalama ile 30km/h ortalama arasında çok fark var 100km mesafede 3km den fazla oynuyo...yani mesela farz et ki sucuk pişirirkken gereken ateş ısısı miktarı ne kadar tavuk pişirirken nekadar oradan pay biç sanırım şimdi anladın olayı...:):):):):)

Cemo ya biz ne soracaktık yaa...):):):):):):)

aytek selam raif ve levent dostumuz 5 haziran topiğine mesaj düştüler ama mangal olayı yok araba yok 270 km var ve kartlar açık 5 haziran nabız yoklaması başlamıştır ...evet kartları dağıtıyorum....

:) :) :) :)

@Hasip Çehre

Evet abi tam km, saat, ortalama falan diye teknik tabirler kullanıp kafamı iyice karıştırmak üzereydinki sucuk ve tavuk arasındaki farkla örnekleyince iyice pekiştirdim :D :D :D

@Hasip Çehre

Şunu soracaktık ortalama hızımız 45km, km saatımız bozuk
a) biz 1 saat 10 dakika bindik kaç km yol gitmişizdir.
b) a şehri ile b şehri arasındaki eğim farkı kaçtır?
c) y aracı kac km sonra x aracına yetişir.

Benim hatırladığım bunlardı abi senin ekleyeceğin varmı:D

@Kudret Kurtcebe

Abi teşekkür ederim ben kart almayayım, varsa biraz gazete kağıdı verde mangalı tutuşturalım :D :D :D
Kudret abi bir günde 270 km yolu ben arabayla bile zor yapıyorum sen ne diyorsun ya, ama ekıp arabası lazım olursa bakarız, gerçi çift şoför lazım o kadar uzun yola tek soförde gidilmez :D :D :D

@Raif Korkmaz

raif alternatif iki olacak genele göre, tahminimce katılım fazla olur o da 153 km trenle gidip bisiklet ile dönmek tabi kesilenler yorulanlar izmitten yada suadiyeden derbente yönelerek ordan dönerler o vakit toplam zirve olmaz ise 57 km iş biter zati zirve herkese ters olur...... en temizi otelin ora.....

@Kudret Kurtcebe

Tamam abi pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ama aytekın abının adını lıstede goremıyorum, oda gelsın onurda gelsın :D

@Raif Korkmaz

onlar gizli jokeyler ....

:) :) :) :) :)

eğer onların adını bi yazarsam kimse gelmez başıma geldi kimse bilmeyecek ama burda açık ettik ve
de yakalandık..

:D :D :D :D :D :D :) :)

nitekim bi günde ikinci etap ,270 km ye atlayanlar tolga gürgünü duyunca ,herkes yan çizdi ,başıma geldi aytek o ara sakattı......

:) :) :) :)

@Raif Korkmaz

yav zati gelecek eli mahkum onurda biz büyük olasılıkla haydarpaşadan bineriz ben haydarpaşadan trene atlayacağım derbette saat 09.45 oluyoruz araba olayında arif ,saat tam kendini 10.00 da maşukiyede olmak kaydıyla ayarla cepten haberleşme olurda ....
şimdi aytek ,onur araba yaparsa bilemem, ben kesin kez tren yaparak ,dönüşü bisiklet ile tamamlama derdindeyim yalnız tek kalırsam ne olacak insanlar kesin durumları bana söylemeli ,aksi takdirde ben yokum ...dönüşte kim dönecek bisiklet ile en azından gebzeye kadar zati 19 km sonra otel ordan suadiye 28 km iniş ve ordan gebze 63 km bi şey değil de gebzeye pedallayacak adam arıyorum açıkça ......toplam 110 km bi şey değil ama gelen yok ise ne yapacağım o vakit..araba ile maşukiyede olursunuz ordan 18 km tırmanma var mangal arabada olur ve arkadan araba takip eder yorulan arabaya atlar ..ayrıca otelin orda mangala yasak olabilir kuzu yaylası uygun, giriş ücretli arabayada, adam başınada para almaktalar...mesire var orda ....
mangal yapmaya geliyor millet de bana ora terso..... ancak otelin aşağısına inerek suadiye inişinin bi yerinde mangal yapılacak yer bulunur ama ben malesef bi saat dahi beklemeden yarım saat içinde topuklarım bu duruma uyacaklarla gideceğim ,zati önemli olan diğer arkadaşlar ise kendi programlarını yapmakta serbesttir, 5 haziranda kartepe de herkes serbest program uygular kendine.... dönüşte araba olayı beni bozar ...şu trene bile zor katlanıyorum giderken ,neyseki sabah kimse olmuyor adapazarına ...bomboş tren ve yük vagonu var.....
dönüşte ekspresler milli felaket ,onun için gebze banliyö trenine kadar pedallamaca....

@Onur Berberci

Hep beraber gidecez inşallah kardeşim...

@Onur Berberci

Kambersiz düğün olurmu şurda kırk yılda bir kudret abiden mangala müsade koparmısız, oda yetmezmıs gıbı adını kendısı oyle koymus bu fırsat kacarmı, Aşçıbaşı Yaşar etleri hazırla :D :D :D

@Raif Korkmaz

15 mayıs beyler en iyi tarih ......
tırmanma açısından ayrıca yukarda pek fazla üşüme olmaz ama o gün şansımıza yağmur olursa bir hafta atar öne aldım çünki pişme olayı rampalarda
otelin müsait yerinde olur ..kartepe hatırına mangala geçüt vardür.......

:) :) :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri