Scudo Sports

PerformanStanbul

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
DÖNÜŞ...

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
sELAM çAVUŞ...
Sabah 05:15 te evden çıkıp 05:43 treniyle Floryadan Siirkeci oradan 06:30 Vapuru ile Haydarpaşa 07:02 Treni ile Haydarpaşadan Gebze , Eskihisardan Topçular oradan İzmit yönüne Tavşanlıdan sağa dağ yollarına daldım Yeşil-Mavi Yol Örencik ve Üreğilden Göle indim sağa Orhangaziye döndüm Gölyaka ,Sölöz,Narlıca,İznik orada Köfte ekşıınnn Dönüş Boyalıca,Bayındırdan Altınovaya indim sağa dön Tpçular...Feribot , Tren , Metrobüs ve evdeyim...:):):):):)
Nasıl???? tur değerlerini vermiyorum senle özelden paylaşırım...
yalnız şunu söyleyeyim aşağı yukarı km yi hesaplamışsındır ama esas can alıcı nokta inanılmaz rampalar :%14e kadar dayanıyor ve tabiki rüzgar Gölü dönerken geçen seferki tempo olmadı çünkü rüzgar hep azda olsa engelledi birde dönüşü düşünüyordum...fakat herşeye rağmen değer muazzam bir rota...
göl etrafında 10km lik bir boşluk oluyor oda Keramettki suya denk geliyo fakat gidiş dönüş aynı rota yaparsak orayıda görürürüz...
düşün takın vede kaşın kararını ver... olay gayet zor benden söylemesi...
günler biraz daha uzasın derim....

@Hasip Çehre

Offfffffffffff.! Bu ne kardeşim ya... Sabahın köründe yola çık, km.ce yol git, gittiğin yolu aynı gün tekrar dön... Buna can mı dayanır... Spor mu yapıyorsunuz kendinize işkence mi anlamadım vallahi..:D Dikkat edin kendinize emi..:)

Sevgili Aytekin, trainer alma işi ne oldu, mağazaya geldi mi..?

.
.

@Hasip Çehre

evet tur verilerini bende yazmıyorum dostlarla giderken non stop tempoya çünki hazırlık okulu olduğu için orda değerler iyi değil tabi insanlar kışın binemedi ve zati iyide olsa yazma taraftarı değilim sadece katılan insanlar durumu sahada irdelemeli ve kendini tartmalı .....
aytek bence yapalım 110 km şöyle o karamürsele gelmeden atatürk caddeden orhangazi iznik karamürsel yolundan kızderbent ve boyalıcaya güneye iniş ve aynı yerden dönüş, dönüşte tren gebze 12 ytl gene uçtu ,haydarpaşa saat 06.45 de dikilirim .....günler uzasın mayısa doğru..iyi olur mayıs 1 inde onurun işi olabilir 8 mayıs bi engel olmaz ise voltran oluşturalım bu arada yolla gelirsen nal toplarım ....ama sonunda yakalamaya çalışırım o yolda kaybolmam imkansız .....
yusuf köftenin yerini zati biliyorum evet voltran oluşmalı.....

:in: :in: :in: :in: :in:

bura epey berbat
110 km toplam, aytek 8 km ise biliyorsun gebze eskihisar ve gebze arası
hepsi hepsi bize 118 km ye patlar ,,,
tabi kaybedilen enerjinin km ye yansıması olarak bu tur bize 150 belkide 160 km ye denk gelir.....

@naz34

sayın genel sekreter .....
benim non stop tempoda sekreter olmaktasınız ..aytek in müdürü olduğu bu topikte de tabi gene sekreterimiz olabilirsiniz tabi aytek ne der bilemem çünki size saygımız büyük siz ki bisikleti yaşam biçimi olarak seçen nadir bayanlardansınız bunu biliyoruz ....bu kaza sizin bisiklet ruhunuzdan hiç bi şey kaybettirmemiş .....bizim sevgimiz o kadar büyükki araya anca ölüm girer , bizimki çocukluk hastalığı değil beşikten mezara bi sevgidir ....uyku düzeninizi gene bozmuzşunuz 03.00 de mesaj atmışsınız ..
bakın sayın sekreterimiz tüm hastalıkların bir nedenide uyku düzenine uymamaktır, vücudun tam uykuya çekileceği saatte yatmak lazım ,aksi takdirde 03.00 lerden sonra yatmanızın hiç bi faydası yoktur ve kalp ve damar yaşınız böylelikle yaşınıza göre çok ilerde olur bunları ben değil uzman doktorlar söylemektedir lütfen erken yatın ve erken kalkın .......

Bir daha Köfte resimlerinide benim için çekmeyi ihmal etme kardeşim, Zaten buram buram midemde tütüyorlar, Ayağına sağlık görüşürüz.

@Hasip Çehre

Oraya kadar gittimde şu köfteden yiyemedim ya ona yanıyorum :mad:

Offfff işte tüm foruma dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştığım buydu, zeytinyağı ve salça yanında doyumsuz köfteleeeerrrrrrr, işte İZNİK :)

@naz34

Ablamızsın her daim....
tanıdığım bayanların içinde en güzel ve en bisiklet aşığısın....
ama idare et bizi abla bu turlar hakkaten insana öyle bi endorfin salgılatıyo ki...
bu turun yerine geçecek başka bi mutluluk yaşayacağım yok şu aralar.....
trainer gelmiş oraya belkide bitmiştir yine arar sorarız sen niyetindemisin hala??? bana yaz araştırırım ben sanada dönerim kendine iyi bak...

sevgili arkadaşlar buarada bir başka konuyu sizle paylaşıp görüşlerinizi almak isterim....

Sabah çok erken çıktığım için kahvaltı edememiştim geçen yıllarda sevgili ablama kek ti börekti yaptırtıyodum ama artık istemeye yüzüm olmuyor bazen bazende ani çıktığım için yoldaki afadersiniz dandik yieceklere talim oluyoruz...

çok afedersiniz ayıptır söylemesi geçen pazar Rumeli Fenerinde boğaza nazır açık büfe kahvaltıyı 10tl almışken Arabalı vapurda iki tost yiyeyim dedim birde içecek falan 10.50tl bu ne ya bu paraya Boğazda açık büfe kahvaltı yapıyoruz....
sonra Yusufta kurduğum sofra : yarım porsiyon köfte 3 adet,tepsi yoğurdu,kaymaklı ekmek kadayıfı,soda,su,sınırsız çay ( restoranın genç ve güzel müdiresinin bizzat servisi ) 8.50tl...
evet... bu turda yaptığım en büyük hata arabalı vapurda kahvaltı etmekti...
birde tayt seçimim yanlış oldu uzun yol tayttımda küçük bir yırtık olduğu için sipretn taytı giydim beni biraz zorladı ama %100 Zeytin Yağlı Komili Bebe Yağı iyi geldi...

Not: arkadaşlar parasal rakkamlar verdiğim için kusura bakmayın sadece bilgi paylaşımı niyetiyle verdim...

@Hasip Çehre

o arabalı vapurda hiç bi şey yememek lazım aytek hele hele o pendik lüks feribotunda bunları şikayet edecen ama nereye ....
eskihisardan eski feribotların büfeleride el yakmakta evet yanına çıkın alarak gitmek akıl karıdır ....
evet bundan sonra bende yemem o arabalı vapurda ama iyi tarafı eskihisardan bisiklete ücret yok.... evet yusuf köftenin yabancısı değiliz ora ucuz ucuz yaşasın yusuf köfte ekşın ...........bir numara,,,,, tuzla köfte sınıfta kaldı.....:) :) :) :) :)

@Hasip Çehre

Merhaba,
Aman dikkat gerçi bu yazdıklarımız konu ile ilgisi yok ama. Bir not da benden olsun.
Arabalı vapularında veya vapur iskeleleri çevrelerindeki büfelerde kullanılan tost kaşarlarının son kullanım tarihleri genelde geçmiş olur.
Bakkalların firmalara iade ettikleri son kullanım tarihleri geçmiş tost kaşarları buralarda tost olarak piyasaya sürülür.
Sırf işi bu olan bakkallardan mal toplayan kişiler var.

evet beltur da bunu yaparsa...artık bu ülkedenin milletinede devletine güvenilmez her halde.....:):):):):):):):):):):):) zaten güvenen kim yada var mı????:):):):):):):):):):):) komik değil ama ben gülerim ağalanacak halimize.....:):):):):):):):)

@Hasip Çehre

Sevgili Aytekin
ağzından bal damlıyor :) teşekkür ederim..

Bilmezmiyim o heyecanı...!
Yokuş aşağı giderken iki kanadım var sanıyordum :D :D

Senin ve diğer bisi sever dostların, pedalladığınız yolları gördükçe içim gidiyor, imreniyorum.. Gittiğin yolları, yaptığın turları gıptayla izlemedeyim...

Daima sağlık ve esenlikle kal kardeşim.......

not: traıner için ÖM yazacağım..
.
.

@Hasip Çehre

Boğaza Nazır Açık büfe kahvaltı iyiymiş keşfedeyim ben orayı.

@Kaşif

Menekşe Bahçesi... Fenerde adımı vermene gerek yok...bisikletçilere 10tl den diye duydum dersin ben adama dedim sana müşteri göndrirrim diye...ama menemen yaparmı bilmem biz istememiştik...:):):):):) şimdiden afiyet olsun...

bugün Özgürler canıma okudu meğerse ben İznik turunun yorgunluğunu henüz atamamışım 125km yaptık yinede....:(:(:(:(

Sabah Metrobüsle Zincirlikuyu...
(link)

Menhattandan Bahçeköy...
(link)

(link)

(link)

Tam Bahçeköy girişinde arka lastik patladı iç lastiğin miyadı dolmuş batma değil yırtılma vardı...
(link)

ve ittifak sağlandı Arap bana yardım için yanıma geldi....
(link)

Biraz oynadık biraz seviştik...
(link)

O arada Özgür ve Muzafferde geldi ama Arap beni hemen bırakmadı gideyim burdan söz sana Arap bidahaki sefere daha çok oynaşacağız...
(link)

neyse derken Hugo da bize katıldı...
(link)

Önce Fener yaptık oradan Kilyos ve tekrar Fener Madenden ben aşağı Sarıyere indim Onlar Bahöçeköyden Tarabyaya inip tekrar Bahçeköye çıkacaklardı...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri