Scudo Sports

Pedalla Türkiye.. 7000 Km..

Sen bu yolculuğu yaparken çoğumuz günlerimizi bozuk para gibi harcayacağız. Geçen üç ay sonunda yol seni bambaşka bir insana dönüştürecek. Yolculuğunu tamamladığında, sana belki de ömür boyu yetecek hikaye biriktirmiş olacaksın. Çoğumuz ise "vay be, üç ay ne çabuk geçmiş" diyeceğiz. (Gördüğün gibi şimdiden ilham vermeye başladın:))
Yolun açık olsun kardeşim.

Scudo
Rüzgar hep arkandan essin abi ,iyi pedallamalar :)

slm serkan,ben denizli den nihat,projenin amacı cok güzel,başarılar diliyorum.tüm pedalcılar arkanda,kolay gelsin

Tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler...

Turun ilk günü ve ben Tunceli'nin ilçesi Pülümür'deyim. 63 Km yol geldim. Çamur, Yağmur ve 20 Km'lik zorlu bir çıkış.. Toprak yolda..
Yarın Tunceli'ye hareket ediyorum...

Sevgiler...

mükemmel yav! serkan abi helal olsun sana.. Şansın eksik olmasın.. Rüzgar arkanda olsun.. İyi yolculuklar..

Sevgili Serkan,
Günlerinde, km lerinde hayırlı olsun kardeşim.
Seninle aynı gece bizde kamp yaptık, ulubat gölü kenarında kayan yıldızlar gördük bol bol gece boyu.
Adet üzere dileklerde tuttuk elbette ve senin gibi dostlara öncelik verdik dileklerimizde .

Selamlar.

Serkan gerçekten çok şanslısın. Bir çok bisikletçi senin yerinde olabilmeyi ister. Güzel bir örnek olduğun aşikar. Dualarımız seninle. Umarım kazasız belasız turunu tamamlarsın. Haberlerini bekliyoruz kardeşim...

tüm yolculuğunuzun kazasız belasız geçmesini diliyorum....çok değerli bir organizasyonun altına imza atıyorsunuz...gönülden başarılar..:)kalbimiz sizinle..

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Sizin gibi dostlarım arkamda olduğu sürece daha çok yol alıcaz.

Bugün TUNCELİ'deyim. Burada yerel bir dernek ile irtibata geçtim. Biraz önce Tunceli'yi gezdim ve birçok fotoğraf çektim. Pülümür-Tunceli arası çok güzel bir yol arkadaşlar. Tam 25 adet tünelden geçtim. Doğa deseniz harika.. Munzur dağının eteklerinde ve Pülümür çayı eşliğinde bir yolculuk geçirdim.

Sevgiler...

Serkan kardeşim iyisin inşallah,

Yahuu askerlik anılarımız geldi aklıma tüneller diyince..;)

bize bu güzel anıları yaşattığın için çok teşekkür ederim kardeşim..iyi geziler hayırlı yollar diliyorum..

@Serkan Taşdelen
Serkan kazasız belasız bir yolculuk dilerim... Televizyonda hava raporunu izlerken hep aklımdaydın... Notların, fotoğrafların yapacağımız geziler için bizlere rehber olacak... Yolun açık olsun... Görüşmek üzere,,,

kazasız belasız inşalah dört gözle bekliyoruz herşeyin hazır abicim kütahyada hayırlısıyla gelde inşallah

Serkan'cım, nihayet turuna başladın. Şöyle bisikletin , bagajın ve sen hep beraber bir resmini çekte , foruma at, aylar sonraki resimlerinle bir karşılaştırma yapabilelim.
Sevgi ve selamlarımla.

hayırlı olsun Serkan kardeşim sen gezersin biz izleriz.biz gezeriz sen izlersin;ama hep birileri olur yollar boş kalmaz.

Hayırlı yolcululuklar olsun serkan cım.. Pedalın bol.. yollar boş kalmasın. hele sensiz hiç kalmasın ..

sevgiler

Geri