Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@srdrmrs
Hocam kasa kullanıyorsunuz sanırım? Çift giriş ucu lazım kasalara mikrofon bağlayabilmek için diye biliyorum tabi eğer usb girişli değilse mikrofon :/

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
aynen. tek giriş oluyor diye biliyorum ama sadece mikrofon olması lazım. bi kaç güne çözeceğim umarım.

@srdrmrs
Umarım yoksa pubg de mikrofonsuz arkadaşlarla girince çıldırıyorum :D Karşımda adam bi şey diyemiyorum, adam vuruyor bana sıkıyor yine diyemiyorum :D :D

Bedava Steam keyi

(link)

@srdrmrs
Telefondaki oynanış ile pcdeki çok farklı, oynanış derken hem kalvye mouse hem de taktiksel açıdan.
Telefonda daha rahat hareket edebiliyorsun, genelde agresif oyun kazandırıyor ama gel gör ki pc de bir yerden bir yere gitmeye korkar oldum, beni mi buluyorlar anlamıyorum ama koşarken direk kafadan yiyorum, herkes mi kafadan vurur arkadaş :)
Silah mekaniğine alışmak zaman alıyor, bol bol kimsenin olmadığı yerlerde duvara ateş edip eli alıştırmak lazım, başlarda ump yakın mesafe için iyi oluyor çok az sekiyor.
Otomatik hiç birşey yok, şarjörü, eklentileri vs manuel takmak hatta tekli atış modundan seri atış moduna manuel almak lazım, kaç kez unutup çatışmada tek tek sıkarak öldürmeye çalışırken ölüp gittim :)
Bir de ben uzun zamandır oyun oynamıyordum pc de herhangi bir oyun için oyun mekaniklerine ve reflekslerine alışmak zaman alıyor maalesef.
Pubg de en çok illallah ettiğim tiplerin başında beni kafadan vuranlar ve soteciler, oyun bittikten sonra tekrarını izliyorum, nasıl öldüğümü vs, bir tanesi beni 5dk beklemiş üşenmeden, binaların içerisinde loot yapıyordum, 4-5 bina yakın ordan oraya geçerken atış fırsatı bulamamış, yatmış bir köşeye en son alan daralırken çıkıp dümdüz koşmaya başlamıştım, o zaman vurmuş :)

Arkadaşlar Remember Me oyununu oynamış olan var mı? Çok merak ettim. Bu tür oyunları severim ancak kombat sistemi ne kadar iyi, yoksa çok mu yapay onu anlamadım videolardan. Ne dersiniz alınır mı?

Devil may cry 3 pc de nasıl?
Devil may cry 4 ü hiç hatırlamıyorum 3 e göre iyi miydi :D
Bir de Dmc : Devil may cry'ı güzel diye hatırlıyordum, yorumları okuyunca moralim bozuldu. Kötü müydü diye düşünmeye başladım o oyun :D

Bayonetta var bir de bu türde merak ettiğim. Ancak o oyun da sarmayacak gibi duruyor, abartılı japon animesi tarzında dövüş mekanikleri mi var? Oynayınca harika mı diyoruz yoksa anlamadım :D

Bu üç oyun isminden birini seçeceğim de hangisi karar veremedim. Oynayanlar yazabilir mi ?

Bu arada 4 kişiyle aynı anda oynayabileceğiniz muhteşem oyun Hidden Agenda'yı şiddetle öneririm. 4 kişi aynı wi-fi üzerinden ps4'e bağlıyorsunuz oyuna hasta oluyorsunuz o kadar diyeyim :D Bu arada PS4'te God of War'ı bitirdim.
Spoiler vermeden sadece devamı gelecek diyeyim ;)

Eğer RPG seversen eski ama kült oyun diyebileceğim NOX'u öneririm. Origin'den satın alabilirsin fiyatıda oldukça ucuz. Dün uzun zamandır bakmıyorum, bir bakayım dedim. Saatlerce başından kalkamadım. Muhteşem yahu :D

(link)

(link)

(link)

Kaynak: (link)

Hiçbir oyunu bilmiyorum ama indirim güzel

@Kunget
Çöp oyunlar :D oynamayacaksan almanın manası yok :D isterse 50 bin lira olsun :D

Bu oyunları alanın amacı Steam Gift sitesinde level atlamaktır veya kart kasıp level atlamaktır. Onun haricinde bir amacı yok :D

Steam giftte 3 level arttırıyor onu da söyleyeyim bir bundle :D

İndirim zamanı az oyun fiyatlarını yazayım şuraya da bilgi olsun, aklında olupta almak isteyen arkadaşa yardımım dokunur belki :D

Batman Arkham City 7TL
Batman Arkham Knight 20TL
Mad Max 15 TL,
Dying Light (tüm dlc leri ile) 30 TL,
Witcher 3 GOTY 30 TL,
Bioshock (tüm oyunlarını içeren paker) 24TL,
Devil May Cry 3 10TL- Dmc4 20TL- DMC: Devil May Cry 15TL,
Metro Redux (iki oyunu da içeren paket) 10 TL,
Mass Effect Collection (iki oyunu içerir) 13TL,
Rust 15TL
Dead Island 7TL
Rise Of the Tomb Rider 26TL
Tomb Rider 2013 5TL
Prototype Franchise Pack (1 ve 2. oyunu içerir) 22 TL
This War of Mine 9TL
Outlast 2 16TL
The Wolf Among Us 15TL
Middle Earth-shadow of mordor 29 TL
Doom 3 3TL
SOMA 10TL
Resident Evil 4 14TL
Resident Evil 5 10TL
Resident Evil 6 21 TL
Bayonetta 20TL (oynamadım)
Bulletstorm fullclip edition 15TL (oynamadım)
Dead Cells 19TL (oynamadım)
Remember me 20TL (oynamadım)

Size bugün bir oyun önereceğim. İsmi SPORE. Şuan indirimde 20 TL olmuş. Eskiden oynadığım bir oyundu, Eski olmasına aldanmayın, çok eğlenceli bir oyun.

Başta etçil veya otçul canlı olarak seçimimizi yapıyoruz ve suda yaşama başlıyoruz. Baştan da anlayacağınız üzere oyun evrimi anlatıyor bir nevi.
Suda gelişimimizi tamamladıktan sonra karaya çıkmaya hazırlanıyoruz. Karaya çıkarken şeklimizi kendimiz belirliyoruz.
Önce dört ayaklı bir canlı olarak karada dolaşırken gittikçe gelişerek iki ayaklı bir canlıya dönüşüyoruz. Buralarda hep kendi karakterimizi yönetirken kabile hayatına geçmeye başlıyoruz. Buradan sonra olay strateji oyununa doğru yol alıyor.

Başta kabileler arası savaş yaparken sonradan gittikçe gelişerek devlet oluyoruz, en sonunda ise uzay savaşlarına kadar gidiyor olayımız :D

Oyunun güzel tarafları karakterimizin şeklini kendimiz belirliyoruz.
İcat ettiğimiz arabalar, uzay mekikleri, uçaklar vs hepsinin şeklini kendimiz belirliyoruz. Nasıl yaparsak o şekilde kullanılıyorlar.

Oyunu soluksuz oynayacağınıza eminim. Gerçekten sıradışı bir oyun.

(link)

Temmuz ayı playstation plus ücretsiz oyunları Absolver ve Heavy Rain. PS Communities_20180630_101205.jpg
Heavy Rain harika bir oyundur. :harika:

Batman Arkham City oyununu hala oynamayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Resmen bir başyapıt :D

@Tini mini kedi

Pc oyunculuğunun kötü tarafı konsola özel başyapıtları oynayamamak :( Infamous Second Son, Until Dawn ve Uncharted'ı oynamak istiyorum ama dolar sağolsun oyunlarıyla birlikte ps4 pro bir pc parasına denk geliyor :( Öğrenciliğin gözü kör olsun :D

Arkadaşlar korku oyunu öneriniz var mıdır? Çok bilinmedik. Bu aralar Outlast 2 yi gözüme kestirsem de daha az popüler ve daha güzel bir oyun var mıdır diye düşünmeden edemiyorum :D

Not: Pubg'ye yeni kasa geldi gelecek arkadaşlar habeirniz olsun, BP leri biriktirelim :D

Geri