Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Arkadaşlar indirim zamanı oyun önerisi olan var mıdır? Cuphead'ı gözüme kestirdim de 24 lira da ona çok mudur yahu bilemedim :D

Öncelikle gözüme kestirdiklerimi yazayım indirim zamanında.

Cuphead 24 TL
(link) 7.75 TL
(link) 20 Tl
(link) 15 TL (3. oyununu çok daha fazla önersem de pc versiyonunda çok sıkıntılı olduğu söylenmiş. Hikaye bakımından bu oyun biraz yavan kalmış)
(link) 7 TL (bunu oynayacak adam olsa :D)
(link) 16 TL
(link) 20 TL (Bu da tek başına sarar mı, bir de hareket otomatik SEGA nın eski polis oyunundaki gibi sanırım :D)
(link) 15 TL
(link) 7 TL (üstteki için dediklerim buna da geçerli)
(link) 8 TL
(link) 15 TL (bu da çok boş oyun gibi duruyor)

Ben size önerilerimi yazayım indirim zamanı da belki yardımcı olabilirim.

Cs go 12 liraya düşmüşte almayın arkadaşlar şu oyunu gidin Rainbow six Siege alın kat kat iyidir :D

LFD2 4 TL (Arkadaşınız varsa güzel hem de ucuz :D)
Rocker Leauge 15 TL (çerezlik arada girmelik stres atmalık oyun, bende bu tipte For Honor olduğu için düşünmedim de düşünen varsa :D)
The Forest 21 TL (Bitmiş halini bilmiyorum da arkadaşlarla güzel oluyor)
Rust 15 TL (Bu arkadaşlarla daha güzel oluyor, rakibi kanser etmek gibisi yok :D)
Dying Light Full Dlc li hali 30 TL (Oyun çok iyi, baya iyi :D)
Gta 5 60 TL (Oynamayan kalmadı diye düşünsem de bakılabilir, online modunu pek iç açıcı görmüyorum :D Zamanı doluyor malesef verilir mi bilemedim).
Witcher 3 GOTY 30 TL (Bu oyunu övmek için forum açmamız lazım :D)
EuroTruck Similatör 2 10 TL (yallah şoforrr yallah yallah)
Hotline miami 4.5 TL (oynamadım izledim oyununu da baya iyi duruyor, vakit geçirmelik)
Serious sam 3 6 TL (Arkadaşlarla güzel vakit geçiyor- benim arkadaşım olmadığından güzel vakit geçirmiyor- benim arkadaşım olur musunuz :D :D)
Saints Row serileri 6-10 TL arası (Arkadaşlarınızla çok eğlenebilirsiniz :D)
Prototeyip :D 12.5 TL (Mükemmel bir oyun, 2. sine de bakınız lütfen )
Dishonored 7 TL (çok öven var)
Papers please 9TL (eğlenceli, sürekli oynamanız gerekiyor ama)
Fallout 4 66 TL (Mükemmel bir oyun kesinlikle, paranız varsa alın yoksa indirin :D)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN listeden rainbow six'i istiyorum fakat başlangıç paketi olanı almak sizi tatmin etmez diye söylemelerinden dolayı aklımda bir tereddüte neden oluyor.
CSGO uzun zamandır oynamadım ama "ben kanser olmak istiyorum, 10-15 yaş grubu çocuklarla uğraşmak istiyorum küfür yemek ve etmek hoşuma gidiyor, Ruslara dert anlatmak ile sabrımı deniyorum, milleti trollemek için sesli konuşmadan müzik açacağım ve hilelere karşı sıkıntı yapmam" diyorsanız tam sizlik.
Rust şuanda tam sürüme geçti ben aldığımda alphadaydı 15'e almıştım, tam sürüme geçince 50 civarı bir şey olmuştu.
GTA 5 dediğiniz gibi konsolda bir buçuk 2 yıl sonra pc geldi eee bir o kadarda zaten piyasada pekte o paraya değmez kaldı ki DLC'lerin ucu bucağı yok.
L4D2 o da güzel oyundur. Şıto tı hoçiş, krasivaya devuşka derken bir çok Rus ile tanıştım.
Rocker Leauge futbol ile aram olmadığında pek cazip gelmese de fanatikleri çok var. Eğlenceli bir şeye benziyor alınabilir
The Forest Çabuk bitirilmesine, bir kaç hile ve şifre olmasına karşın arkadaş ortamı ile zevkli olabiliyor. Ama dürüstçe oynayınca :)

Listeye ilave olarak Garry's Mod çok övüyorlar. 18TL'den 4.5'e düşmüş
Aklımda başta da dediğim gibi Rainbow Six ile Garry's Mod var.

The Crew hız rekorum agera ile mantığı basit öndeki aracın hava akımına girip az takip ediyorsunuz o ara zaten baya bir hızlanıyor :) Böyle yapıp twitch'te yayın yapanları trollüyordum.

Dosyalar

• The Crew2018-6-23-22-35-8.jpg
    The Crew2018-6-23-22-35-8.jpg
    83,5 KB · Okunma: 5
@MakRo
Arkadaşımla o Six Siege mevzusunu konuştum da, aşırı kötü değilsen 25 saatte bir karakter açarsın dedi kendisi. Zaten beğendiğim bi operatörü uzun süre oynarım diye düşünüyorum.
Rust oynuyorsanız şuan 3 arkadaş oynuyoruz bi serverda aramıza katılabilirsiniz :)
Garry's mod biraz dalgasına bir oyun gibi göründü gözüme :D
Bir arkadaş 100 küsür liraya almıştı Crew'i şuan 26 lira :D Ona selam gönderiyom buradan :D

Şu assasins creed origins türkçe altyazı olsa keşke :(

Daha önce öneren oldu mu bilmiyorum ama (link)harika grafikleri ve hikayesiyle çokça övgü almış bir oyun. 14,75 TL fiyatı ile bence alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@K-Pax
Gerçekten kaliteli bir oyun. Film gibi bir hikayesi var, dizi oyuncularınında oyunun içerisinde olması da çok güzel bir ayrıntı. Ancak finali beni tatmin etmeyen oyunlardan biri oldu. Finalin final olduğunu anlamamıştım ne yalan söyleyeyim :D Bi baktım bitti :(

Bayonetta hakkında görüş bildirmek isteyen var mıdır?

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Hocam cuphead almayın. Hem gereksiz zor hem de daha fazla indirime girer sonraki zamanlarda.

@emre64
Bana da öyle geldi hocam teşekkürler fikriniz için. 24 lira çok gibi ne kadar çok istesem de oynamayı artık gelecek bir zamana :D ;Var mıdır oyun öneriniz benim oynamadığımı düşündüğünüz :D

Kingdom come deliverance oynayan var mı nasıldır?

@Yigittmo
Oyun çok ayrıntılıymış, çok güzelmiş hikayesi falan. Cidden de öyle ancak kombat sistemi aşırı aşırı aşırı kötü. Oynayasım kalmadı o kötü kombat sistemi yüzünden. Yani şunu güzel yapsalar oyun 10 numara da savaşın kötü olması gözümde baya baya düşürüyor oyunu. Skyrimdeki kombat bile kat kat kat iyi şundan :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Firewatch, Life is Strange, The Wolf Among Us, Hollow Knight, Bioshock Serisi (1 ve infinite en azından), Papers Please, A Story About My Uncle, The Room serisi, Trine 2, Leo's Fortune, Dishonored, Mafia 2, Tomb Raider (2013), Call of Juarez Gunslinger diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@emre64
Hocam çoğunu bitirdim yazdıklarınızdan. Trine serisini de co-op oynayasım olduğundan o tür oyunları tek düşünmüyorum :D

Hollow Knight oyununu çok merak ettim. Adamlar 100 küsür saat ne yaptı yahu o oyunda diye. Nedir bu oyunun sırrı, resimler ori blind forest gibi bir oyun çağrışımı yaptı bende.

A Story About My Uncle bana garrys mod oyunu gibi geldi :D Fazla da oynanış süresi olmaması soğutuyor malesef :(

Bioshock serisi güzel de Türkçe olmayınca İngilizcem anlamama yeter mi kaygısı var. 2. oyununu uzun süre oynadım ancak hikayesini tam kavrayamadığımdan sıkılmaya başlamıştım malesef.

Call of Juarez i çok merak ediyordum da yeterince inmemiş o :D :D Ps2 de buna benzer bi oyun oynamıştım, belki bunun ilk oyunudur o. Bu tip bi oyun bulsam alabilirim baya iyi duruyor :D

Arkadaşlar bir şey farkettim. Yaz indirimleri sırasında koleksiyon kartı kasmanın 2 yolu varmış.

1.si steamın girişindeki oyuna girmek. Oyunu 3 kere açtığınızda 3 kart elde edeceksiniz.
2.si oyun kuyruğunuza bakmak. Buradan da 3 koleksiyon kartı elde edebiliyorsunuz her gün.

İsterseniz kartları seri olarak satabilir her gün 1 lira kasabilirsiniz. Yaz indirimlerinin son gününe kadar 8-9 lira olur ona da bir oyun alabilirsiniz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Telefonda oynadıgım 3 oyundan birinde 1.olurken pc ye geçtikten sonra 15-20 oyun sonrasında toplam 1 adam vurabildim pubg de :) (o adamın da bağlantı sorunluydu veya bottu herhalde öyle duruyordu) halen çıbıldak dolaşıyorum kıyafetim yok :D oyunda genelde ilk 20 ye kalıyorum ama sonra vuruluyorum.

Level 1 deyim ama rakipler daha üst seviye gibi.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evet ben her indirimde 2. yolu yaparım kuyruğunuz görünteleyin üzerine gelerek 3 kart alırım. Steam saolsun her indirimde aynı politikayı yapıyor. 3-5 bir şeyle yolluğumuz çıkarıyoruz oradan. :) Yada kart basma yolunu tercih ediyorum. Bu arada rustta iyi eşya düşer, steam kütüphanesindeki 4 yada 5 oyunu oradan düşen eşyaların satışı ile aldım.

Edit: Neden rust sorusuna cevap bu kadar şans olması imkansıza yakın.

Beyler hep PC üzerinde oyun tavsiyesi vermişsin iz birazda mobil oyun tavsiyesi verir misiniz acaba

@srdrmrs
O level olayı yeni geldi, bi süre devam edecek görevleri yapıp yeni skinler almak için yapılmış ekstra bir şey. Oynama saatiniz etkili diyebilirim, genel olarak herkes +150-200 saat bandında. Silah kullanmayı öğrenmek çok zor gerçekten. Bence silah bulunca taramalı bir alet, boş bir duvarda sprey denemesi yapın. İyi sprey yapan kazanıyor oyunda :D

Size birkaç tuş söyleyeyim yardımcı olacak.

Numlock'a bir kere basarsanız otomatik koşacaktır. Ayarlardan P tuşuna almanız daha pratik olur sizin açınızdan.
Koşarken sağa sola bakmak için Sol Alt tuşuna basılı tutmanız yeterlidir. Diğer türlü baktığınız tarafa koşacaksınız.
Kırmızı nokta (red dote) ucunu farklılaştırmak için Page Up Page Down tuşlarını kullanabilirsiniz (diğer dürbünlerde de renk değişiyor).
Ctrl'ye basarsanız yürürsünüz, ayak sesiniz çok az çıkar.
Ayakkabı giyinmeyin, çıplak ayakla dolaşın. Ses farkı çok barizdir.
Sürekli sağınıza solunuza bakmanız sizin için iyi olacaktır.
Ses kasmaya çalışın çok önemli.
Mause Dpi sini yüksekte oynamayın, nişan alması zorlaşacaktır. Ben 400 de oynuyorum :D
Haritaların yerlerini iyi öğrenin, ben misal genelde çöl haritasında oynuyorum, oraya hakimim daha çok. Atlanılacak güzel yerleri deneyerek görmek lazım.
Silah olarak M416-Scar-Akm bunlar ortanın üstünde menzile sahip taramalı silahlardır. Ump9- Vector- Uzi bunlar da yakın mesafe taramalı silahlarıdır. Sniper olarak geçen ve genel olarak çıkanlar ise Sks- Slr- Mini- Kar98- Mp24 tü sanırım hatırlamıyorum :D -Awp var bir iki tane daha olması lazımdı. Bunlara 8x takabilirsiniz. Elinize uygun olanı seçip onunla oynayın.

Aklıma geldikçe tüyo-öneri size yazarım yine :) Kıyafetiniz olması lazım bu arada, yukarıdaki seçeneklerden karakter kısmından giydirebilirsiniz adamınızı :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN valla telden silahları biliyordum da bu tuş kombinasyonlarının bazılarını bilmiyordum. teşekkür ederim. valla store da girdim ama henüz yeteri kadar puan kazanamadım. 700 puan yapınca bir paket açıp giydirebileceğim sanırım.

birde telefonda oynanış biraz farkı ayalardan mı yoksa pc de böyle mi onu sormak istiyorum. telefonda yanında biri dolaştıgında ufak haritada ayak izi beliriyor , aynı zamanda biri ateş ettiğinde ateşin hangi taraftan geldiği haritada gene gözüküyor. silah otomatik olarak reload oluyor ve kapılar otomatik olarak açılıyor. mesela silah yokken dolaştıgımda bir silah bulduysam otomaik olarak alıyor.

Arkadaşlar Paramara uygulamasını indirip Steam kodu almak isterseniz güzel indirimi oluyor. 50 Liralık steam cüzdan kodu 37.5 a denk geliyor. Eğer para yükleyecekseniz buradan yükleyebilirsiniz.

@srdrmrs

Bp leri biriktirmenizde yarar var. Şuanki kutular hem 12.5 liralık anahtarla açılıyor (3 tanesi hariç ki onların çıkma sansı da düşük), hem de gereksiz item çıkıyor yüzde 90.
Bpleri biriktirin ve yeni kutu geldiğinde direk ondan alın, satın sonra da. Eğer kıyafet vs yoksa artık oyunda pazardan 30 kuruşa tam takım giyebilirsiniz, boşuna bp harcamamış olursunuz.

@srdrmrs
Pc de iz belirmiyor ses kasmak zorundasınız, otomatik mermi dolmuyor silahı alır almaz mermi doldurmak zorundasınız, haritada hiçbir şey gözükmüyor diyeyim kısaca :D Silahı B tuşuna basarak otomatik ve tekli olarak değiştirebilirsiniz. Bunda otomatik hiçbir şey yapamıyor diyeyim kısaca.

@srdrmrs Steam'da ekli misiniz bende bilmiyorum da eklerseniz beraber oynayabiliriz Pubg :D

linkim şurada (link)

ekledim, yanlız microphone olayını henüz çözemedim. pc ye 4+1 ses sistemi bağlı ama bir mikrofon bağlayamadım. microfonlu kulaklıkları denedim onlarda olmadı. @Ahmet Bilge Kaan AKIN

Geri