Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Evet atmosferine bayılıyorum ben :) Ama normali bile inanılmaz zor bir oyun bence. Infinite'te o zorluğu ayarlamışlar, çok rahat bitirmiştim Infinite'i ve zorluk seviyesi çok iyi gelmişti bana.

Scudo
valla bende pugb de ilerleme kaydediyorum. önceden adamları bile görmeden ölmezken şimdi adamları görüp onları vuramadıgım için ölüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: emre64
Beyler, denizbank'ın digital üyelik alışverişine %50 indirimini de atlamayın, detayları burda: (link)!

Kampanya 20 lira indirim sağlıyor ancak yine de hiç yoktan iyidir. İncik cıncık eski oyunlardan güzel bir sepet yapılıp yarı fiyatına mal edilebilir.

Arkadaş (link) ve (link)'i önerdi. Ben de geçen ay (link) incelemesi izlemiştim Teknoseyir'de hoşuma gitmişti. Ne dersiniz alayım mı? Oynayan var mı daha önce?

@Abdülkadir Ergin
Hocam hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız The Long Dark güzel baya. Rahat 50 saat oynayabilirsiniz.
Stardew Valley'i forumdan da önerenler olmuştu güzel diye ancak oynamadım onu.
Hayatta kalma üzerine mi oyun arıyorsunuz? Belki başka oyun önerilerinde de bulunabiliriz ancak ikisi de çok olumlu oyunlar tabi :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Hayatta kalma oyunu daha önce hiç denemedim aslında. 2 sene önce yine Teknoseyir'de ön incelemesini seyretmiştim hoş gelmişti. Bugün arkadaş ısrarla önerince de sepete ekledim henüz almadım. Al de alam :D

@Abdülkadir Ergin
Steam'dan alacaksınız zaten değil mi? 2 saati aşmadıkça iadesi var 15 gün içerisinde. Bence denenir iki oyun da. The long dark'ın atmosferi şahaneydi.

Nintedo switch kullanan varsa friend codum SW-5171-5327-9133 :D Beraber fortnite doom atabiliriz.Hatta frotnite'ı pcdekilerle de atabilrim fakat konsol olduğu için berbat oynuyor olabilirim pcdekilere göre benden medet beklemeyin :D
3zoN4r.jpg

Efsane Adventure oyunu Myst 3 ve Myst 4 Gog sitesinde paket halinde %66 indirimle satışa sunulmuştur :)

@romedon
Çok güzel alet ya. Bi tane şundan olsa otobüs yolculuklarım şenlenir :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN aynen zaten onun için aldım :D sağa sola çok gidiyorum heryere taşıyabileceğim bi alet olduğu için çok iyi gerçekten.Bide grafikleri de öyle dandirik değil

@Ahmet Bilge Kaan AKIN alternatif olarak PSP veya PS VITA öneririm. Tüm versiyonları kırıldığı için internetten oyun indirip hafıza kartına atıp oynayabilirsin :D Neler yok ki neler :D God of War Chains of Olympus, God of War Ghost of Sparta, Uncharted, Killzone, Assassin's Creed, Need for Speed vs vs Tahminimce 3000'e yakın oyun var :D

@chuck_schuldiner psp diyorsan doğrudur ama vita bidliğin çöp zor sattım valla bide 3.60 kırıldı bitek

@romedon merak etme tüm versiyonları kırıldı :) Bende hem PSP, Hem vita, Hem de PS 4 var :D PS4 bile kırıldı sadece son sürüm kaldı kırılmadık... o da kırılırsa tamamdır :D

@chuck_schuldiner valla çok araştırdım 3,65 vardı bende 3,60 isteyip durdu bende sattım aldım bi nintendo switch :D düzgün oyunlarda geliyor.Vitadan eli eteği sony bile çekti.

@romedon zaten sony'nin olayı bu...Göz ardı ettiği konsollarının kodlarını korsan sürüm yayınlayan scene gruplarına veriyor tüm versiyonları kırdırıyor. Sonra güncellemeyi bırakıp yeni konsol hazırlıyor :D

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Ne yalan söyleyeyim, hileyle bitirdim ben de Bioshock 1'i. :D Hikayenin üstüne geçiyor oyunun zorluğu bir süre sonra, o zaman canımı sıkıyor.

@emre64
Ben de Metro'da hile yapmak zorudna kalmıştım :D iki oyununda da nefesim bitiyor bir noktada, malesef hava alacak yer de yok. Bugda kalmış gibi sürekli ölüyordum. Eski kayda da dönülmüyor o oyunda. Ben de o bölüm için ölümsüzlük yazmıştım bi süreliğine :D

@chuck_schuldiner
Psp ler baya baya uygun fiyatlıymış baktım da. Çok mantıklı dediğiniz gibi :)

Şöyle incelemelere bayılıyorum :D :D Yaptıkları ve yazdıklarının çelişkilerine bakar mısınız D:

163878 dosyayı görüntüle

@Ahmet Bilge Kaan AKIN O oyunu 141 saat oynayabilmek de ayrı bir başarı bence :D Ben son oyun hariç o serisi sadece bitirmek için oynayıp, bitirince de bir daha oynamadım.

Son oyunu da daha sonra tamamlarım diye yarım bıraktım.

@Ilter Elmas
Vallahi anlamıyorum bazı oyunlara bakınca 250-400 saat arası yazanları bile görüyorum :D Adamlar oyunu kendilerine takıntı mı yapıyorlar anlamadım :D

Para verdim sonuna kadar sömürecem diyor da olabilir :D

Bioshock 1 i oynuyorum. Baya bi saatim geçti. Oyun olarak güzel ve merak uyandırıyor ancak bazı şeyleri neden yaptığımı anlamıyorum :D Bu Little Sisterlara da Big Dadylere de yazık yahu hiç öldüresim gelmiyor şunları :D

Oyunun en büyük eksiği yönlendirme konusunda. Şuan bi görevdeyim, birini öldürmem gerekiyor ancak adamın yerini bir türlü bulamıyorum. Rahat 45 dakikadır tüm yerleri teker teker dolaşsam da yok adam. İşin kötü tarafı düşmanlar sürekli yeniden diriliyor, uğraş dur. Ne mermim kaldı ne canım :D

Geri