İndirim zamanı az oyun fiyatlarını yazayım şuraya da bilgi olsun, aklında olupta almak isteyen arkadaşa yardımım dokunur belki
Batman Arkham City 7TL
Batman Arkham Knight 20TL
Mad Max 15 TL,
Dying Light (tüm dlc leri ile) 30 TL,
Witcher 3 GOTY 30 TL,
Bioshock (tüm oyunlarını içeren paker) 24TL,
Devil May Cry 3 10TL- Dmc4 20TL- DMC: Devil May Cry 15TL,
Metro Redux (iki oyunu da içeren paket) 10 TL,
Mass Effect Collection (iki oyunu içerir) 13TL,
Rust 15TL
Dead Island 7TL
Rise Of the Tomb Rider 26TL
Tomb Rider 2013 5TL
Prototype Franchise Pack (1 ve 2. oyunu içerir) 22 TL
This War of Mine 9TL
Outlast 2 16TL
The Wolf Among Us 15TL
Middle Earth-shadow of mordor 29 TL
Doom 3 3TL
SOMA 10TL
Resident Evil 4 14TL
Resident Evil 5 10TL
Resident Evil 6 21 TL
Bayonetta 20TL (oynamadım)
Bulletstorm fullclip edition 15TL (oynamadım)
Dead Cells 19TL (oynamadım)
Remember me 20TL (oynamadım)
Size bugün bir oyun önereceğim. İsmi SPORE. Şuan indirimde 20 TL olmuş. Eskiden oynadığım bir oyundu, Eski olmasına aldanmayın, çok eğlenceli bir oyun.
Başta etçil veya otçul canlı olarak seçimimizi yapıyoruz ve suda yaşama başlıyoruz. Baştan da anlayacağınız üzere oyun evrimi anlatıyor bir nevi.
Suda gelişimimizi tamamladıktan sonra karaya çıkmaya hazırlanıyoruz. Karaya çıkarken şeklimizi kendimiz belirliyoruz.
Önce dört ayaklı bir canlı olarak karada dolaşırken gittikçe gelişerek iki ayaklı bir canlıya dönüşüyoruz. Buralarda hep kendi karakterimizi yönetirken kabile hayatına geçmeye başlıyoruz. Buradan sonra olay strateji oyununa doğru yol alıyor.
Başta kabileler arası savaş yaparken sonradan gittikçe gelişerek devlet oluyoruz, en sonunda ise uzay savaşlarına kadar gidiyor olayımız
Oyunun güzel tarafları karakterimizin şeklini kendimiz belirliyoruz.
İcat ettiğimiz arabalar, uzay mekikleri, uçaklar vs hepsinin şeklini kendimiz belirliyoruz. Nasıl yaparsak o şekilde kullanılıyorlar.
Oyunu soluksuz oynayacağınıza eminim. Gerçekten sıradışı bir oyun.
(link)