@Tini mini kedi
Deneyeceğim o oyunu, ilkini bi ara oynamaya başlamıştım sonra format yemişti bilgisayarım
Resident evil kopyası vs denmişte bana daha çok gerici geldi o oyun
Bu aralar sinematik oyun tadında mükemmel oyun The Order 1886 oynuyorum çok dehşet. Sir Galahad ve takımı ile İngiltere'nin altını üstüne getiriyoruz
Korku oyunu olarak arkadaşların dediklerine ek olarak :
Necronomicon ( H.P. Lovecraft)
The Call of Cthulu : Dark Corners of the Earth
Silent Hill 2 ve 3 . (Resmen psikolojin alt üst oluyor.)
Amnesia
Dead Space serisi
Condemned : Criminal Origins
Soma
Alan Wake
Alien Isolation
Alone in the Dark (özellikle 3) serisi
Observer
Layers of Fear
Resident Evil 7
@chuck_schuldiner
Layers of Fear sağolsunlar sürekli ücretsiz verdikleri için k.hanemde duruyor
Alien Isolation'u çok merak ediyorum, hikaye olarak doyurucu mudur? Sonunu görünce "bu kadar mıydı" demem umarım
Dead Space'yi ben de gözüme kestirmiştim de korkudan çok aksiyon oyununa benzettim onu
Silent hill serisine başlayacağım ancak torrent hariç nasıl bulabilirim? Nedense Steam koymamakta ısrarcı seriyi.
Soma ve Resident Evil 7 yi oynadım. Somayı bitirdim de RE7 sinirimi bozdu. O ölüp ölüp dirilen dayıdna illallah edince silmiştim
Alien Isolation ve Dead Space arasında kaldım şuan
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Dead Space serisi EA firmasına aittir. Origin üzerinden alabilirsin. Unutmadan il iki oyunu oyunu HumbleBundle sitesi bir ara bedavaya vermişti. Dead Space 3 oyununu ise EA firması Origin üzerinden ücretsiz vermişti bir ara
@ollo Kesinlikle Silent Hill (Sessiz Tepe), Resident Evil çok alakasızdı. Mortal Kombat güzeldi ama devamı gelmedi. Street Fighter'ın filmini Jean Claude Van Damme bile taşıyamadı o derece rezaletti.
Dune oyunun filmi ise çok çok iyiydi.
Call of Duty 1' oyununa birebir uyan Enemy at the gates çok şahanedir. Medal of Honor Allied Assault oyununu ise karşılayan Saving Private Ryan olmuştur. We were Soldiers adlı Mel Gibson'ın başrolünde olduğu filmi ise Men of Valor ile Vietcong oyunları karşılıyor
@chuck_schuldiner ben filmden uyarlanan en iyi oyun olarak kastetmiştim. (senaryo, ambiyans, filmden detaylar, grafikler vs...)
bide aynı kafada vampire the masquerade bloodlines'ın filmini çekseler tam olur.
@ollo ya zaten o bir efsane sanırım oyunun HD Remastered sürümü yapıldı. Filmi çıksa kesinlikle tadından yenmez diyeceğim. Son zamanlarda Vampirlerle alakalı Vampyr adlı bir oyun daha çıktı. Not ortalaması olarak güzelde
Bunun dışında vampir deyince aklıma Soul Reaver serisi (Razael) ve Blood Omen (Kain) serisi geliyor. İkiside zamanının mihenk taşlarıdır.
(link) PUBG'nin fiyatı Voidu'da hala 30₺. Ve son gelen güncelleme ile de optimize sorunlarının büyük bir kısmı çözülmüş. Almak isteyip indirime girmesini bekleyen varsa alabilir, güvenilir bir site
(link) Fanatical'da 1-2 dolara muhteşem bundle'lar var. Pazarlama bütçesi bulunmayan indie oyunları keşfedebilir, Steam'deki oyun sayınızı arttırabilir, Idlemaster ile oynamadığınız oyunların kartlarını düşürürek Steam bakiyesi elde edebilirsiniz Düşürdüğünüz kartları da tamamlayıp Steam seviyenizi arttırabilirsiniz.
Şu Steam'ın öneri kısmına ve Keşfet kuyruğuna iyice uyuz olmaya başladım.
Ana menüde bana önerilenler İlgilenmiyorum diye işarediklerimden ibaret Oyun engelleme olsa direk engelleyeceğim o kadar kesin almayacağım onları
Keşfette de aynı şekilde sürekli aynı oyunlar karşıma çıkıyor İstemiyorum arkadaşım işte
Sisteminiz malesef yeni Multiplayer oyunları desteklemiyor. Ancak hikayeli ve düşük grafikli muhteşem oyunlar var hem de fiyatları çok uygun. Steam indirimleri 5 temmuzda bitiyor, o zamana kadar isterseniz öneri verelim.
Bioshock 1 remastered oynamaya başladım. Yahu bu bildiğin korku oyunu gibi bi şey İnfinity oynamıştım eskiden bir miktar da onunla alakası yokmuş Little sisterlar üzerime üzerime geliyor yahu
Oyun çok çok güzelmiş bu arada cidden hoşuma gitti baya bi. Kesinlikle öneririm. Bioshock 1 - 2 remastered sürümleri ve infinity hepsi 24 lira şu sıralar kaçırmayın.