Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
Gece gece inat ettim ve Bioshock 1 i bitirdim.

Çok güzel bir oyun olsa da eksileri insanı çileden çıkaran cinsten.

Ben normal zorlukta bitirdim oyunu. Aslında tam bitirmedim, final bossunun 3. evresinde çileden çıktım ve bıraktım. Nedenini şimdi açıklayacağım :D

Öncelikle hikayeye dair ne biliyorsun diye sorsanız çok yarım yamalak biliyorum derim. Yani ya ingilizce seviyemden ya da oyun tam olarak veremedi bana hikayeyi bilmiyorum. Okuyacağım ama güzel bri kaynaktan :D Anladığım şey şu. Bi adam var, suyun altına bir kent inşa ediyor. Özgürlük vs vadediyor. Bi de bu adam var özel güçleri falan buluyor, bi de devrimci adam var. İkisinden birisi bu özel güçlerin kaynağını alabilmek için küçük kız çocuklarına bir şey yapıyor ve onlara bu maddeyi bulma görevi veriyor. Bir de bu little sisterları koruması için Big Dady isimli koca koca robotları veriyorlar. Sonra bu devrimci arkadaş bu olayı görüpte bu işe bi dur demek istiyor. Little sister avına çıkıyor onlar da. İşin anlamadığım kısmı iki tarafta bize saldırıyor :D Bir de telsizde konuştuğum Atlas kim onu anlamadım. Bi de zorla kendini öldürten arkadaşın zorunu anlamadım :D Bi de oyunun sonunda kendini mutantlaştıran arkadaş devrimci miydi yoksa kurucu muydu onu anlamadım :D

Şimdi oyunu basit yapan özellik ölmemek. Daha doğrusu checkpoint tarzında, genelde yakın olan mekanlarda yeniden doğmak diyeyim. Üzerimizde öldüğümüzde kalan mermi ve can paketleriyle doğuyoruz yeniden. Yani mermimiz bitmişse ve doğmuşsak ve paramız yoksa ingiliz anahtarıyla milleti öldürmeye çalışacağız demektir :D Ki bu imkansızdı neredeyse. Yani rahat bi 10 vuruş gidiyordu düşmanlara.

SOndaki kısıma doğru geldikçe Little Sister'ı koruma olayı çok canımı sıktı :D Can paketim dolu olmasına rağmen cephanemin zayıf olmasından ötürü çok uğraştım. Gerçekten çok zordu. Final bossunda da aynı şekilde zorlandım. Çünkü ne mermim var ne param var. Yahu o final bossunda mermisiz nasıl öldüreceksin diye sormazlar mı adama. İnsan sağa sola iki mermi bırakır, finaldesin yani. Tüm parama mermi aldıysam da yetmedi malesef. Hele ki düşman sayısının çoğalması ile durum daha da vahimleşti :D

Her neyse oyun güzel, oynayın arkadaşlar. Seriyi bitireceğim sırasıyla, ilki gitti bakalım :D

Şöyle bir oyuna denk geldim. Oyun ücretsiz. Life Is Strange seven bunu da sever diyorlar. Deneyeceğim bakalım:

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
PS Vita satılır :D

(link) Steam'de Rocket Leauge hala 15.50₺, almayı unutan veya alacak gaza gelemeyen varsa alsın derim :) Kontrolleri zor ama alışınca saran bir oyun.

@emre64
Ya aldım da iade ettim sonra :D Düşündüğüm gibi değildi görüntüleri ve oynanışı daha canlı olur sanmıştım :(

Şunu şuraya atayım da geçmişi hatırlatıp gereyim sizi :D :D

@emre64
Ya gittim dayanamadım bi daha aldım Rocket Leaugeyi :D Baya eğlendim bu sefer. Şans tanımak lazımmış :D Hatta bi maçta gol kralı oldum da kontrolleri baya zor dediğiniz gibi. Bakalım daha alışma evresimdeyim :D Tek başıma oynadığım halde çok sardı :D

Son 1 haftada Ubisofttan en az 10 tane şüpheli aktivite maili aldım. Malezya, Rusya, Endonezya vb. ülkelerden hesabınıza giriş yapılmıştır diye mail geliyor. Az önce yine mail geldi. Sizin de başınıza geliyor mu bu son zamanlarda?

@Ilter Elmas

Bana gelmemiş hiç. Gelse görürdüm zaten :D Şifre değiştirdiniz mi tekrar?

@Ilter Elmas Yok bana da gelmedi de sadece şifre değiştirmekle kalmayın, varsa başka bir mail adresine geçiş yapın. Mailden çalıyorlar diye biliyorum.

Rocket Leaugede taktik var mı bildiğiniz :D Sağ tıklayarak W,A,S,D haricinde hapılabilecek şekil hareketler var mıdır? Veya bildiğiniz bir taktik-teknik vs :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Gamepad varsa gamepad ile oyna daha rahat oluyor :D Ben de tekrar başlayacağım bu gidişle :)

Idle Master yine patladı bende. Steam yaz indiriminden beri çalışmıyor.

@Ilter Elmas
Bende çalışıyor şuan baktım da :(

Dmc: Devil May Cry'ı tekrardan bitirdim. Baya yanlış hatırlıyormuşum olayları. Vergil's Downfall DLC'sini de bitirdim yeniden. Vergil ile daha seri ve hızlı bir oyun olur sanıyordum (bazı bakımlardan öyleydi de) ancak düşündüğümden çok daha yavaş kaldı. Ancak güzeldi. Hikayeyi böyle yapmamalılardı. Vergili o kadar adi bir insan olarak göstermelilerdi. Birden adinin biri oldu çıktı, biraz bi şeyler yaşasaydı da dönseydi neyse de. Danteyi öldürmeler, Kat'i umursamamalar falan. Değişik :D

Bioshock 2 Remastered'i de bitirdim. İkinci oyunun birinci oyundan pek farkını göremedim doğruyu söylemek gerekirse. Hikaye olarak farklı olsa da oynanış neredeyse birebir aynıydı. Big dady'nin matkabını sevmedim diyemem ama. İngiliz anahtarına göre epey iyiydi :D Easy'de bitirdim seri olarak o yüzden. 1. oyunu oynayanlara tavsiyem 2. oyunun hikayesini okuyun ya da oyunu seri olarak izleyin. Pek oynamaya değer görmedim ikisini birden. Ancak İnfinity çok daha başka bir oyun. Eskiden oynamıştım hiç hatırlamıyorum, yüklensin bitirme sırası onda :D

Şimdi baktım da 6 farklı sonu varmış. BEn kızımı iyi yetiştirememişim, beni öldürdü sonunda :(

@Ilter Elmas
Hocam 6-8 saatlikmiş oyun süreleri :D Vura vura geçtim :D O değil de 2. oyunda bir yerde silahlarımızı bırakıyoruz, 3 silahımız kalıyor, hatta birisi de kamera :D Ben o silahları geri almadan bitirdim oyunu :D :D Silahları almadığımı hatırladığımda da sanırım çok geçti, hiçbi yerde bulamadım nasıl alacağımı :D :D

@BicycleX Xbox'ın kolu çok ergonomik. İlk tuttuğunuz anda işte oyun kolu bu olmalı diyorsunuz. Sony'nin kendine ait oyun stüdyoları var, Ps4 için çıkan özel oyunlar daha başarılı oluyor. Geri kalan özellikleri hemen hemen aynı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Gif deneme 1-2-3 :D

Gif nasıl atabilirim onu deniyorum :D

(link)

giphy.gif

Grand theft auto 5 'te bu hatayı alan var mı 2 aydır oyuna giremiyorum , supporta yazdım herşeyi denedim olmadı;
Adsız.jpg

Geri