Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@brky1905
Gta5 code 202 hatası çözümü yazınca baya bir şey çıkıyor. Ancak genelde boş şeyler onlar. Rockstardan yardım gelmedi mi?

Bu arada Darksiders serisi indirimde, 11 lira olmuş. HAberiniz olsun arkadaşlar.

Scudo
Selamlar

Bu ara Rocket League çok oynuyorum çok eğlenceli. Sonrasında PUBG ve BF1 iyi geliyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN çok karışık şeyler önerildi çoğunu yaptım olmadı internettekilerin hiçbiri çalışmıyor , bi ara oyunu baştan kurdum adil kotamı da mahvetti yine olmadı.mis gibi oynuyordum bir anda gitti.

@TatanQa_tr
Rocket leauge cidden çok zevkliymiş. Pubg zaten çok güzel :D Ekleyin beraber atabiliriz hocam.

@brky1905
internetle alakalı demiş herkes olaya da yabancı sitelerde araştırmak lazım böyle şeyleri.

Cs go oynayan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: emre64
@brky1905

Ben oynuyorum. Rankım Lem ama evdeki internet çok kötü olduğu için smurf giriyorum artık. (MG2 o da.)

Main; (link)

Smurf; (link)

Eklersen gireriz geceleri, ben ekleyemiyorum smurf sıfır level :D

@brky1905 @emre64 Beni taşırsanız hep birlikte de oynayabiliriz :D :D Bazen bir elde 3-4 adam vuruyorum kafasından nasıl olduğunu bilmediğim bir güç geliyor ama sona kalırsam kesin o el gg :D :D

@brky1905

Bu sorunu bilmiyorum ama internet ile alakalı bir durumsa şunları yapabilirsin;

Host dosyasını sıfırla. (Bu konuyla ilgili araştırma yapabilirsin Google'da.)
DNS varsa kaldır, VPN varsa kapat. Modeminde de vpn olabilir, modemden yapılmış bir değişiklikse modemi resetlemekte fayda var.
DNS önbelleğini temizle; (CMD açıp ipconfig /flushdns yaz enterla.)

Bunlar da çözüm olmadıysa internet ile alakalı başka bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olabilir yine de, iyice araştırmak lazım :D Regedit hatası olabilir. Registry Repair yazarsan bir şeyler bulursun Google'da.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Olur hocam da onun için silver smurf lazım, bu ranklarda olmaz :D Siz eğer CSGO oynamak isterseniz yol gösterebilirim aim geliştirmeniz için. Ama vakit alıyor bu oyun biraz, boş vaktiniz varsa oynayabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: brky1905
@emre64
Boş vakit=ben :D Çok iyi olur valla hocam, aimime pek güvenemiyorum. 400 dpi de oynamak yine bir nebze düzeltti beni (önceden 2400 de oynuyordum :bsmagryr::bsmagryr:) ancak yine de headshoot atma sorunum var. Spray atabiliyorum az çok Pubg de öğrenmek zorunda kaldım da şu headshoot olayı sıkıntı baya benim için en azından :aglyrmngaa::aglyrmngaa:

@emre64 @Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben de size onu soracaktım ben çok kötü oynuyorum adamların geldiğini bile görmeden vuruyorlar nasıl oyanayacağız bu oyunu o_O
gta v için çözümü deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Naptın hocam 2400 dpi uçak olur :D Ben 600 dpi 1.8 sens ile oynuyorum ki bazıları için bu bile yüksek. Çözünürlük 800x600 :D Atölyeden şu haritayı; (link) indirin. Oyun içinde botlarla çevrimdışı seçtiğinizde harita görünür. (Tabi Steam kütüphaneden bu sayfaya gidip Abone Ol'a basmanız lazım. Kendiliğinden iner.) Zaten mapi açtığınızda karşınızda bir sürü bot yukarda da silahlar olur. Silahlara ateş ederseniz elinize gelir. Burdan aim çalışın, silahların sekmesini öğrenin. Aiminiz her zaman yukarıda olsun. AK47 ve M4 ile sıkarken shift basarsanız mermi daha iyi gider. Burda günde 500 bot vursanız rahat gelişirsiniz :) Tabi oyun içi ekonomiyi de öğrenmek lazım, YouTube'da güzel CS oynayan bir sürü adam var, link atarım sonra :)

@brky1905

Yukarıda yazdıklarım sizin için de geçerli o zaman :) CS yıllardır oynanan bir oyun olduğu için bir reflex oldu artık insanlarda, herkes iyi oynuyor :) Ama üstüne giderseniz alışırsınız. Shift basmayı, sneak gitmeyi, aim koymayı öğrenirseniz oyunun yarısı bitmiş olur. Tabi bunlar da oynayarak olan şeyler; zamanla yani :)

• Beğen
Tepkiler: brky1905
@emre64
Tesekkurler hocam, bilmiyordum su aimbot olayini deneyecegim kesinlikle :)

@Ilter Elmas
Ne bahtsız adamlarmış onlar da :D Diablo 2 çekti canım, ortaokul zamanlarımı hatırladım :agla::agla:

Darksiders serisini de aldım hocam, çok güzel de hayava slash yapmaması aşırı sinirimi bozdu :D Ben tüm kombolarımı havada slash yaparak devam ettirirdim hep :(

Arada başlığı uplamak lazım diye paylaştım :D :D :D

Odysseus Kosmos and his Robot Quest: Episode 1 steamde ücretsiz olmuş. Şimdi gördüm.

(link)

The Evil Within'de Chapter 7 ya da 8 e kadar gelmiş bulunmaktayım. Oyun akıcı ilerlese de her Chapter çok kısa gibime geliyor nedense. Bir de bazı düşmanlar sadece sinir bozucu olmak için yapılmış gibi.
Konuyu tam çözemedim. Şu Leslie(Lessie de olabilir :D) isimli kadının başının altından çıktığını düşünüyorum her şeyin. Bizim adamın beynine girip onu kullanıyor sanırım. Bizim adam hiç odasından çıkmıyor bile olabilir.
Tam konuyu anlamadım ancak güzel gidiyor :D :D

166199 dosyayı görüntüle

valla pubg de arada adam vurmaya başladım. genelde yakın mesade. uzaktan vurmam da biraz zaman alacak.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Leslie erkek :) Ruvik ile bağlantısı var, spoiler olmasın şimdi, oynadıkça anlarsınız. Bosslar konusunda haklısınız, aynı boss bir kaç bölümde karşımıza çıkıyor, ölmeye doymuyorlar.

Geri