Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

(link)

şu ürünü bisiklete takacak aparat varmıdır bildiginiz fener elimde kaldı ama takamıyorum aparatlar kücük geliyor

Biraz kamp işi değil mi, karşıdakilerin gözünü almasın?

Scudo
@spencermila eğer kalın deyip fenerini gidona takma yada uydurma sorunu yaşarsan elektrik bandı işini görür. Al birtane çantanda bulunsun sürekli gece sürmüyoruz ya. Sürekli sürüyorsanız da çok sorun olmaz. Yada çıkma iç lastikten, şambiyel ne bulursan sar gitsin. Gece gece podyuma çıkmayacağız ya. Yalan yere sünen lastiğe 20-30 çok, birde iki güneş görünce lastik yıpranıyor. Ya iyi bir aparat bul yada söylediğim pratik çözümleri dene takdir senin artık. :harika:

Bugün kargo ile farım geldi. En kısa sürede incelemeyi kanala koyacağım nasipse.

Selamlar. EastPower'ın 900 lümenlik modelini herkes övmüş. 600 lümenlik modelini kullanan var mı? Fiyatı daha uygun. Modları, modlardaki pil ömürleri, bağlantısı, gidon üzerinde dönebilmesi vs. aynı özelliklere sahip.

"EastPower EBL-3604" olarak geçiyor model ismi.

Gece saatlerce sürüş veya zorlu yollarda daha fazla alanı aydınlatsın vs demiyorsanız normal sürüşler için aşırı iş gören bir ürün; (link)

@safex

Selamlar hocam. Nasıl ortamlarda kullandınız daha çok? Ne derece memnun kaldınız üründen? Bir de, pil ömrü nasıl test edebildiniz mi?

@celentlevik 25Km karanlık asfalt bir yolda kullandım. Pil tamamen kullanma şansım olmadı fakat iki bisiklet boyutunda rahatlıkla aydınlatıyor. Kısa/uzun/yanıp-sönme modları mevcut.

• Beğen
Tepkiler: celentlevik
Selamlar. EastPower'ın 900 lümenlik modelini herkes övmüş. 600 lümenlik modelini kullanan var mı? Fiyatı daha uygun. Modları, modlardaki pil ömürleri, bağlantısı, gidon üzerinde dönebilmesi vs. aynı özelliklere sahip.

"EastPower EBL-3604" olarak geçiyor model ismi.
Yolu görmek için 400+lümen yeterli. 900lümen alıp 450lümen olan 2. Modda kullanırsan 5 saat kullanım ömrü sunuyor. Şarj süresi önemliyse 900 lümen olanı almanı tavsiye ederim 2 saat benim için yeterli dersen 600lümen de yolu rahatlıkla aydınlatıyor.

Eastpower 900 benim için gayet yeterli .
İlk sarjımı yaptım 2 saatlik turda full modda açık bıraktım hala yeşil modda ve sarıya düşmedi.
Montajı ve çıkarıp takması kolay tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Yolu görmek için 400+lümen yeterli. 900lümen alıp 450lümen olan 2. Modda kullanırsan 5 saat kullanım ömrü sunuyor. Şarj süresi önemliyse 900 lümen olanı almanı tavsiye ederim 2 saat benim için yeterli dersen 600lümen de yolu rahatlıkla aydınlatıyor.
Çok zifiri karanlık yerlerde kullanmayacağım büyük oranda. Biraz aydınlatma gereken yerlerde 2. mod (300 lümen) benim için yeterli olur gibi geldi. Daha aydınlık yerlerde muhtemelen en kısık ışıkta ya da flashlı modda kullanırım. 600 lümenlik modelden sipariş verdim bundan dolayı. 2. mod yetmezse de tam aydınlatma ile 2 - 2.5 saat kullanırım, sağlık olsun.

selam

Eastpower 900 lümenlik 3603 modelini tanıtmıştım, çift mesaj olunca buradaki silindi.
şuradan ulaşabilirsiniz:

Bisiklet Gezileri Vloglarım

Selam arkadaşlar, Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen ve Eastpower EBL-3603 900 Lümen modellerinin ikisini de aldım. Birini alıp diğeri almasam aklım kalacaktı 😂 Kardeşimle toplam iki ışık ihtiyacımız vardı zaten ikisini de aldık. Ürün bugün geldiği için akşam kısa bir test yaptık. İki ışıkta güzel. Şimdilik ikisini de tavsiye ederim. Eastpower, lümen değerinde belli olduğu üzere Moon'dan daha fazla ışık veriyor. İki ışık ile de ortalama 30km/h ile yolu rahat bir şekilde görerek ilerleyebiliyorsunuz. Moon bana daha ergonomik geldi ve gidona takıp çıkarma ihtiyacım olduğu için daha iyi oldu. Kardeşimin gidonda sabit duracağı için ve daha fazla ışık verdiği için Eastpowerda kalma kararı verdi. Eastpower beyaz ışık veriyor Moon daha çok gün ışığı gibi bir renk veriyor. Pazartesi günü genel bakıma verip daha sonraki günlerde ikisini de test edeceğiz. İleride imkan olursa detaylı ve teknik bilgi içeren bir videoyu veya yazıyı paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu süreçte iki ışık arasında kaldım ve yeterli inceleme doküman bulamadım. İhtiyacı olan kişilere referans olması için böyle bir düşüncem var.

Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen'i nereden almıştınız?

Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen'i nereden almıştınız?
Şişman Bisikletten aldık iki ürünüde. Kargolama ve sipariş aşamalarını beğendim, her adımda mail ve SMS ile bilgilendirme yapıldı. Yurtiçi kargo ile gönderildi. Pandemi sürecine rağmen hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Tavsiye ederim.

Şişman Bisikletten aldık iki ürünüde. Kargolama ve sipariş aşamalarını beğendim, her adımda mail ve SMS ile bilgilendirme yapıldı. Yurtiçi kargo ile gönderildi. Pandemi sürecine rağmen hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Tavsiye ederim.

vay arkadaş, iki ürün de yok şu an sitelerinde, bu 2 ürün arasında özellikle moon meteor neredeyse hiçbir yerde yok.

vay arkadaş, iki ürün de yok şu an sitelerinde, bu 2 ürün arasında özellikle moon meteor neredeyse hiçbir yerde yok.
Pandemi dolayısıyla ithalat yapılamıyor, normal karşılıyorum. Hava yolu yeni açıldı iyi kötü bir şeyler gelmeye başlar ama deniz yolu açık mı bilmiyorum. Ürünü Erdoğanlar Bisikletten alacaktım sitesinde hem bitti hem fiyatı arttı. Şişman bisikleti araştırdım iyi gördüm sipariş verdim ve memnun kaldım. Satıcıların elinde son 5 10 ürün kalmış oluyor genelde, o yüzden bazısı fiyat artırıyor bazısı stok eritiyor. Bulunca kaçırmayın derim, bir süre daha ithalat problemi yaşarız gibi geliyor. İki ürün de güzel, hangisini bulursanız onu alın derim. Son tercih sizin elbette.
(link) bu ürün Pro olanı değil sanırım, iletişime geçip sorabilir görsel isteyebilirsiniz. (link) modeli de bu sitede normal fiyatında. Bikeandoutdoor sitesinde 280 TL yazmış, gereksiz yüksek. Moon arka ışığa geçmeyi düşünüyordum hiçbir yerde istediğim ürünler kalmamış. Genel olarak şuan uysal bisiklet kalmış satıcı. Yorumlara bakmak lazım.

Eastpower 900 Lümen kullanıcısı olarak korkmadan alın derim. Kasa çok sağlam. Aydınlatması çok yüksek. 1 hafta önce gece sürüşünde test etme fırsatına sahip oldum. Köpek olan alanlarda geçerken başlığın oynamasıda güvenli bir sürüş sunuyor.
Kademe ayarları çok başarılı. 1 kademe sakin sürüşlerde yeterli ve 4 kademeli flaşör ile birlikte.İsterseniz kolay takılıp çıkarılmasıyla kamp işlerinde fener olarak kullanın. 206 liraya almıştım Şişman Bisikletten parasının hakkını veren bir ürün arkadaşlar.

Eastpower 900 Lümen kullanıcısı olarak korkmadan alın derim. Kasa çok sağlam. Aydınlatması çok yüksek. 1 hafta önce gece sürüşünde test etme fırsatına sahip oldum. Köpek olan alanlarda geçerken başlığın oynamasıda güvenli bir sürüş sunuyor.
Kademe ayarları çok başarılı. 1 kademe sakin sürüşlerde yeterli ve 4 kademeli flaşör ile birlikte.İsterseniz kolay takılıp çıkarılmasıyla kamp işlerinde fener olarak kullanın. 206 liraya almıştım Şişman Bisikletten parasının hakkını veren bir ürün arkadaşlar.
Aynen katııyorum. Şarjı iyi dayanıyor, tahminin vaaddettiği deşarj sürelerini yerine getirecek gibi .

Geri