Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Ben senelerdir bu ürünü kullanıyorum. Fakat görmekten ziyade görünmek için kullanıyorum araçlardaki gündüz farı gibi. Tek ışığınız olacaksa ön için yeterli değil ama iki tane takarsanız iş görüyor.
Bende arkada 2 tane kırmızısından var. Gayet memnunum,en hızlı çakara alınca çok iyi fark ediliyor. Yolda gidiyorsam hızlı çakar moduna alıyorum.
Ben de önde UGOE 200 lümen kullanıyorum. Sirkeci Efor Bisiklet'ten 150 liraya almıştım. Aydınlatma performansından memnunum ama kullanım süresinden çok memnun değilim.
Maksimum seviyede 1 saat
Orta seviyede 2 saat
Düşük seviyede 10 saat
Yanıp sönen modda 10 saat.

Dosyalar

• IMG_20200524_181618.jpg
    IMG_20200524_181618.jpg
    777 KB · Okunma: 39
  • IMG_20200524_181705.jpg
    IMG_20200524_181705.jpg
    891,2 KB · Okunma: 38
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sspl
Scudo
@ahmetd79 ürünün fiyatı nedir? Linki var mı?
@ordi kargo ulaşınca ne kadar fark verdiniz? Gümrük vergisi oluyor galiba
#Aliexpress TRY 333.81 49%OFF | GACIRON bisiklet bisiklet far su geçirmez 1000 lümen MTB bisiklet flaş işık ön LED ışıklı güç bankası bisiklet aksesuarları
(link)
Fiyatı 2 ay önce kuponlar vs 230 a kadar düşüyordu. Şimdi biraz çıkmış. Moon vortex 1100 lümeninden daha etkili gaciron 1000 lümen. İkisinide kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yaşar kahraman
Erdoğanlar bisiklet den cuma günü aramışlardı , ürünü sipariş geçmişler stoklarında yokmuş , bayramdan sonraya kaldı benim far ve tabii ki imcelemesi de. :(

Yurtdışından aldığınız ürünlerde gümrüklendirme işlemleri ilk başlarda olduğu gibi standart değil artık. Gümrük ekipleri neyin ne olduğunu ne kadar olduğunu biliyor. Standart olarak pul gümrük vs ücretinden sonra ürün fiyatının sanırım %10u kadar gümrük vergisi kesiliyor. Mesela çok ucuz 1$ ürün aldınız, gümrük sınırını aşması diyelim, standart 15₺ gümrük ücreti çıkar. Yada gümrük sınırını aştınız ve 300₺ bir ürün aldığınızda 15₺ standart ücretler 30₺de gümrük vergisi olmak üzere 45₺ ödeme çıkıyor. Önemli olan bir husus var, aldığınız ürün ÖTV kapsamına giren bir ürün ise +ÖTV ücreti de yansıtılıyor. Yaklaşık ürün avrupadan geliyorsa %18 Çin'den geliyorsa %20 olması lazım. Keşke olmasa bu ücretler, hepimiz öyle isteriz elbette ama hemen her ülkede olan ücretlerdir bunlar. Alınması gerekiyorsa bile umarım ücretler düşürülür. Türkiyede bulunan satıcılar her anlamda acımasız, alternatifleri olması onları dizginliyor.

@TatanQa_tr ürün tükenmiş zaten

İlk satın alırken geçen hafta direkt aldım ve kargoya verildi ibaresi vardı sitede , beni arayan kişiye bunu sorduğumda ; site otomatik olarak kargoda gösteriyor diyerek cevapladı . Aslında çok acelem olsa iptal eder başka yerden bakardım ama zaten bayram boyunca sokağa çıkma yasağı mevcut , fara ihtiyaç yok zaten eski de olsa bir tane idare eden var . Sadece zaman varken tanıtım yapıp kanala koyacaktım. Ama olsun SH51 kallerimi SH56 ile değiştirdim ve onun üzerine bir video hazırladım , yetiştirirsem kanala bu akşam koyacağım inşallah.

edit. söz verdiğim videoyu işlemeyi bitirdim .. keyifli seyirler:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende eastpower 600 lumen olanından var aydınlatması iyi(bana göre) oldukça memnunum üzerinde %100-50-25 şeklinde pil göstergesi var malzemesi kaliteli tavsiye ederim.20200525_163704.jpg

Erdoğanlar bisiklet den cuma günü aramışlardı , ürünü sipariş geçmişler stoklarında yokmuş , bayramdan sonraya kaldı benim far ve tabii ki imcelemesi de. :(
Erdoğanlar bisiklet stokları bayramdan sonra güncelleyeceğini mi söyledi? Yoksa sadece sizin siparişiniz için ürün mü getirecekler?
Merhabalar, buradaki (link) ve buradaki (link) ışıklarından birisini alacağım. Sadece ürünleri göstermek için bu linkleri ekledim, stokta olmadığını biliyorum. Model olarak tavsiyeniz bekliyorum. Moon alırdım çünkü veya Eastpower alırdım çünkü dediğiniz noktalar var mı? İncelediğim kadarıyla iki lambada aynı ledi kullanıyor ve aynı süre ışık verebiliyor. Moon tek LED ve tek pil ile 2 saat çalışıyor Eastpower 2 LED ve 2 pil ile 2.5 saat çalışıyor. Sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu?
Burada bahsettiğim moon ürünü kullanan var mı? Erdoğanlar Bisiklette 2600mah batarya yazıyor, bir kaç farklı sitede 1400mah 1600mah olduğunu gördüm. Hangisi doğru?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar east power 900 lümen aldım. Kasası sağlam. Aydınlatması güzel. Tam kullandıktan sonra kesin bilgileri sizlerle paylaşırım.

Selam arkadaşlar, Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen ve Eastpower EBL-3603 900 Lümen modellerinin ikisini de aldım. Birini alıp diğeri almasam aklım kalacaktı 😂 Kardeşimle toplam iki ışık ihtiyacımız vardı zaten ikisini de aldık. Ürün bugün geldiği için akşam kısa bir test yaptık. İki ışıkta güzel. Şimdilik ikisini de tavsiye ederim. Eastpower, lümen değerinde belli olduğu üzere Moon'dan daha fazla ışık veriyor. İki ışık ile de ortalama 30km/h ile yolu rahat bir şekilde görerek ilerleyebiliyorsunuz. Moon bana daha ergonomik geldi ve gidona takıp çıkarma ihtiyacım olduğu için daha iyi oldu. Kardeşimin gidonda sabit duracağı için ve daha fazla ışık verdiği için Eastpowerda kalma kararı verdi. Eastpower beyaz ışık veriyor Moon daha çok gün ışığı gibi bir renk veriyor. Pazartesi günü genel bakıma verip daha sonraki günlerde ikisini de test edeceğiz. İleride imkan olursa detaylı ve teknik bilgi içeren bir videoyu veya yazıyı paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu süreçte iki ışık arasında kaldım ve yeterli inceleme doküman bulamadım. İhtiyacı olan kişilere referans olması için böyle bir düşüncem var.

Arkadaşlar east power 900 lümen aldım. Kasası sağlam. Aydınlatması güzel. Tam kullandıktan sonra kesin bilgileri sizlerle paylaşırım.
(link)

şu ürünü bisiklete takacak aparat varmıdır bildiginiz fener elimde kaldı ama takamıyorum aparatlar kücük geliyor

(link)

şu ürünü bisiklete takacak aparat varmıdır bildiginiz fener elimde kaldı ama takamıyorum aparatlar kücük geliyor
Aliexpresste şu tip ürünler. Biraz araştırırsanız n11'de falan illa ki vardır.
(link)
(link)
Hatta varda (bisiklet fener tutucu) yazarsanız farklı örneklerde çıkacaktır.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Aliexpresste şu tip ürünler. Biraz araştırırsanız n11'de falan illa ki vardır.
(link)
(link)
Hatta varda (bisiklet fener tutucu) yazarsanız farklı örneklerde çıkacaktır.
(link)
(link)

cok baktım hocam secenek cok ışık güclü olunca arkası kalın oluyor bu yüzdende aldıklarım olmuyor benimde aklıma 3d yazıcıdan ona göre aparat basmak geldi belki öylede ola bilir bu tarz ışık bulmak zor ucuza
(link)

bunu begenmedim kullandım ama digerini alacagım n11den merak ettigim n11deki ürün olurmu acaba arkası kalın oldugu icin

• Beğen
Erdoğanlar bisiklet stokları bayramdan sonra güncelleyeceğini mi söyledi? Yoksa sadece sizin siparişiniz için ürün mü getirecekler?

Burada bahsettiğim moon ürünü kullanan var mı? Erdoğanlar Bisiklette 2600mah batarya yazıyor, bir kaç farklı sitede 1400mah 1600mah olduğunu gördüm. Hangisi doğru?

Telefondaki şahıs stoklarımızda kalmamış , ürünü temin edeceğiz bayramdan sonra dedi , halen gelmedi artık yarın ararım nedir durum diye. Ayrıca çok talep var bu ürüne güzel vs. dedi , belki fazladan stok istemiş olabilirler de.

• Beğen
Geri