Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Scudo
Teşekkürler :) Benimki kargoya verilmiş yarın elime ulaşır herhalde Çankayadan Yenimahalleye gelecek 20km :)
(link) Havale ile 210tlye geliyor değerlendirilebilir.
Aynı ürünü bugün Şişman bisiklet sitesinde gördüm. 200 TL civarında fiyat.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Ben senelerdir bu ürünü kullanıyorum. Fakat görmekten ziyade görünmek için kullanıyorum araçlardaki gündüz farı gibi. Tek ışığınız olacaksa ön için yeterli değil ama iki tane takarsanız iş görüyor.

Dosyalar

• raypal_comet_usb_rechargeable_tail_light_or_front_light_for_escooter_1516721644_7a02eb350.jpg
    raypal_comet_usb_rechargeable_tail_light_or_front_light_for_escooter_1516721644_7a02eb350.jpg
    72,9 KB · Okunma: 48
Ben böyle bir fener kullanıyorum, bu şekilde aparatla bu şekilde işinizi gorucektir diye düşünüyorum. Fenerin avantaj i 3 tane aaa pil ile çalışması bu şekilde kullanırsanız eğer elektrik problemi olmadan uzun süre kullanabilirsiniz bittiğinde pillerin yenisi alırsınız. İstenildiği taktirde 1 tane 18650 Şarjlı pillede çalışabilir.

Dosyalar

• 2020-04-17 20-34-21.JPG
    2020-04-17 20-34-21.JPG
    170,1 KB · Okunma: 74
  • 2020-04-17 20-34-31.JPG
    2020-04-17 20-34-31.JPG
    211,5 KB · Okunma: 73
Ben böyle bir fener kullanıyorum, bu şekilde aparatla bu şekilde işinizi gorucektir diye düşünüyorum. Fenerin avantaj i 3 tane aaa pil ile çalışması bu şekilde kullanırsanız eğer elektrik problemi olmadan uzun süre kullanabilirsiniz bittiğinde pillerin yenisi alırsınız. İstenildiği taktirde 1 tane 18650 Şarjlı pillede çalışabilir.
aparat aliexpresten mi ?

Evet, Aliexpressten
bendede kalın bir fener var hocam ürün bu lakin aparat bulamadım bulduklarım bir süre sonra gevişiyor sallanıyor yerinden cıkyor acaba buna göre aparat varmı türkiyede ben bulamadım

(link)

bendede kalın bir fener var hocam ürün bu lakin aparat bulamadım bulduklarım bir süre sonra gevişiyor sallanıyor yerinden cıkyor acaba buna göre aparat varmı türkiyede ben bulamadım

(link)

#Aliexpress TRY 8.88 51%OFF | Mounchain bisiklet ışığı tutucu standı 360 derece rotasyon evrensel bisiklet far tutucu el feneri raf MTB bisiklet ışık dağı
(link) kullanmadım ama sağlam bir aparata benziyor bide bunu deneyin derim

Siparişini vermiş olduğum Eastpower 3603 farım geldi yasak başlamadan bir test sürüşü yaptım. Fazlasıyla iyi aydınlatıyor. 360¤dönmesi çok iyi. gidonun orta kısmı çok kalın olduğu için orta kısıma takamadım sağ tarafa yakın taktım. Sağ sola döndüğü için sola çevirince ortayı aydınlattı yoksa ya sağ tarafı aydınlatacaktım yada başka sabitleme aparatı arıyacaktım. Yaklaşık 7 metre aydınlatma menzili var. Elektrikler kesilince odayı aydınlatmak için kullanabilirsiniz :D Yanıp sönme modu da çok iyi gayet dikkat çekiyor

Siparişini vermiş olduğum Eastpower 3603 farım geldi yasak başlamadan bir test sürüşü yaptım. Fazlasıyla iyi aydınlatıyor. 360¤dönmesi çok iyi. gidonun orta kısmı çok kalın olduğu için orta kısıma takamadım sağ tarafa yakın taktım. Sağ sola döndüğü için sola çevirince ortayı aydınlattı yoksa ya sağ tarafı aydınlatacaktım yada başka sabitleme aparatı arıyacaktım. Yaklaşık 7 metre aydınlatma menzili var. Elektrikler kesilince odayı aydınlatmak için kullanabilirsiniz :D Yanıp sönme modu da çok iyi gayet dikkat çekiyor
Aydınlatma açısı nasıl hocam dar açı mı geniş açı mı? Birde tek şarjla full ışıkta ne kadar süre aydınlatma yapıyor? İnceleme videosu kanalınıza gelir mi 😅

Ben aliexpressten aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım, aydınlatma gücü çok iyi, modları da çok kullanışlı, ayrıca 120 db dahili kornası mevcut. Ben 84 TL ye almıştım, şimdi 120 TL olmuş. Bu ürünü n11 gibi sitelerde satan bulamadım, siz bulabilirseniz tavsiye ederim.
#Aliexpress TRY 94.07 38%OFF | 4 modu USB bisiklet ışığı Lamba & Bisiklet Bilgisayar 6 Modu Boynuz El Feneri Döngüsü Bisiklet Kilometre Led Ön Işıkları Bisiklet Far
(link)

20200523_142339-01.jpeg
Gaciron 1000 lümen. Ali express... Alan kesinlikle pişman olmaz.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
kafa aparatı ile gece yürüyüşlerinde en arkaya geçip önümde yürüyen 30-40 kişini yolunu aydınlatıyorum, balık ve kampçılık için daha faydalı bir ürün
(link) Nisan 2016'da almıştım hala aktif şekilde kullanıyorum. Aydınlatma olarak çok iyi en kısık kademesinde 6 saat gidiyor. Ama o zaman acemiliği ile ağırlık kısmını ve şarj kısmını düşünemedim. Kesinlikle usb ile şarj olan, hatta şarj olurken aydınlatma yapabilen ürün bakmanızı tavsiye ederim. Geceleri kullanmasanız bile Ttubr02 gibi yarışta olup gece sürdüğünüzü hayal edin powerbank ile şarj ederken yolunuzu da aydınlatmanız gerekebilir ve avantajını görmüş olursunuz.
Son 5 sayfada güzel örnekler var. Aliexpress çeşitlilik konusundan iyi olsa da fiyat olarak ülke içindeki bir çok ürüne eş değer olmaya başladı, ayrıca işin birde garanti tarafı var.

Merhabalar, buradaki (link) ve buradaki (link) ışıklarından birisini alacağım. Sadece ürünleri göstermek için bu linkleri ekledim, stokta olmadığını biliyorum. Model olarak tavsiyeniz bekliyorum. Moon alırdım çünkü veya Eastpower alırdım çünkü dediğiniz noktalar var mı? İncelediğim kadarıyla iki lambada aynı ledi kullanıyor ve aynı süre ışık verebiliyor. Moon tek LED ve tek pil ile 2 saat çalışıyor Eastpower 2 LED ve 2 pil ile 2.5 saat çalışıyor. Sizin tercihiniz hangisinden yana olurdu?

Geri