Selam arkadaşlar, Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen ve Eastpower EBL-3603 900 Lümen modellerinin ikisini de aldım. Birini alıp diğeri almasam aklım kalacaktı 😂 Kardeşimle toplam iki ışık ihtiyacımız vardı zaten ikisini de aldık. Ürün bugün geldiği için akşam kısa bir test yaptık. İki ışıkta güzel. Şimdilik ikisini de tavsiye ederim. Eastpower, lümen değerinde belli olduğu üzere Moon'dan daha fazla ışık veriyor. İki ışık ile de ortalama 30km/h ile yolu rahat bir şekilde görerek ilerleyebiliyorsunuz. Moon bana daha ergonomik geldi ve gidona takıp çıkarma ihtiyacım olduğu için daha iyi oldu. Kardeşimin gidonda sabit duracağı için ve daha fazla ışık verdiği için Eastpowerda kalma kararı verdi. Eastpower beyaz ışık veriyor Moon daha çok gün ışığı gibi bir renk veriyor. Pazartesi günü genel bakıma verip daha sonraki günlerde ikisini de test edeceğiz. İleride imkan olursa detaylı ve teknik bilgi içeren bir videoyu veya yazıyı paylaşmayı düşünüyorum. Çünkü bu süreçte iki ışık arasında kaldım ve yeterli inceleme doküman bulamadım. İhtiyacı olan kişilere referans olması için böyle bir düşüncem var.