tbeklan
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- tarık kahvecioğlu
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
arkadaşlar ben de Eastpower 900 Lümen fardan düşünüyorum yol bisikleti için uygun mudur bu model?
Pandemi dolayısıyla ithalat yapılamıyor, normal karşılıyorum. Hava yolu yeni açıldı iyi kötü bir şeyler gelmeye başlar ama deniz yolu açık mı bilmiyorum. Ürünü Erdoğanlar Bisikletten alacaktım sitesinde hem bitti hem fiyatı arttı. Şişman bisikleti araştırdım iyi gördüm sipariş verdim ve memnun kaldım. Satıcıların elinde son 5 10 ürün kalmış oluyor genelde, o yüzden bazısı fiyat artırıyor bazısı stok eritiyor. Bulunca kaçırmayın derim, bir süre daha ithalat problemi yaşarız gibi geliyor. İki ürün de güzel, hangisini bulursanız onu alın derim. Son tercih sizin elbette.
Moon Meteor-X Auto bu ürün Pro olanı değil sanırım, iletişime geçip sorabilir görsel isteyebilirsiniz. Eastpower 900 Lümen modeli de bu sitede normal fiyatında. Bikeandoutdoor sitesinde 280 TL yazmış, gereksiz yüksek. Moon arka ışığa geçmeyi düşünüyordum hiçbir yerde istediğim ürünler kalmamış. Genel olarak şuan uysal bisiklet kalmış satıcı. Yorumlara bakmak lazım.
hocam kasa biraz ağır, aliminyum galiba , fakat sağlamsundu bisikletteki ürün için iletişime geçmiştim, bir dönüş yapmadılar, siteleri de bir garip açıkçası , bazı ürünlerin görseli yok. stoklar doğru mudur emin değilim. iki ürün arasında marka güvenilirliği açısından moon tercih etmek istiyorum ama tek satıcı var şu an ve güvenilir gelmedi.
eastpower 900 'ü @TatanQa_tr 'nin incelemesini vs izledim, ilk bakıştaki kalitesizlik hissi kadar kötü bir ürün gibi değil, hatta kağıt üzerinde 2. modda çok daha uzun süreli kullanım sunacak gibi. sanırım uysal bisiklet'ten eastpower 900 alacağım. bir de bu ürünün ağırlı yaklaşık 100 gr daha fazla, ne kadar önemlidir emin değilim.
Ben Moon Meteor-X Auto Pro olanı kardeşim Eastpower 900 Lümen modelini aldı. Benim günlük takıp çıkarmam gerektiği için Moon tercih ettim çünkü gidona takıp çıkarması pratik. Eastpower el ile çevirmeli vidalı bir sisteme sahip. Işığı alsanız bile tutucu gidonda kalıyor. Ben o yüzden almadım. Bide yol bisikletine geçme düşüncem olduğu için hem hafif hem daha estetik geldi moon. Tek başıma kullanırken moon yeterli aydınlatmaya sahip ama kardeşim ışığı açtığında benim ışık kayboluyor 😂 Ben daha çok flash modunu kullanıyorum, zifiri karanlıkta kullanmadığım için bu daha çok işime yarıyor. Eastpower çok yüksek aydınlatmaya sahip, benim ihtiyacım yok ama 2. Modu olan 450 Lümen ile 5 saat kullanım sunması uzun sürüş severler için çok iyi. Moon en yüksek modu olan 600 lümen ile 2 saat kullanım sunuyor. Eastpower en yüksek modu olan 900 lümende 2.5 saat 450 lümen modunda 5 saat kullanım sunuyor. Eastpowerda 2 flash modu varken moonda 4 flash modu var. İki ürün de işinizi görecektir, hangisini bulursanız onu alın derim. Stoklar tükeniyor ve hem üretim hem tedarik sorunu var.sundu bisikletteki ürün için iletişime geçmiştim, bir dönüş yapmadılar, siteleri de bir garip açıkçası , bazı ürünlerin görseli yok. stoklar doğru mudur emin değilim. iki ürün arasında marka güvenilirliği açısından moon tercih etmek istiyorum ama tek satıcı var şu an ve güvenilir gelmedi.
eastpower 900 'ü @TatanQa_tr 'nin incelemesini vs izledim, ilk bakıştaki kalitesizlik hissi kadar kötü bir ürün gibi değil, hatta kağıt üzerinde 2. modda çok daha uzun süreli kullanım sunacak gibi. sanırım uysal bisiklet'ten eastpower 900 alacağım. bir de bu ürünün ağırlı yaklaşık 100 gr daha fazla, ne kadar önemlidir emin değilim.
çok teşekkürler hocamUygun hocam , ben de yol bisikletinde kullanıyorum. Son videomda da ve tanıtımda da gidon üstünde duruşunu görebilirsiniz.Uzun sürüşlerde gündüz çıkarıp çantaya koyuyorum, akşam olmaya başlayınca yerine kolayca takıyorum.
Moon Meteor-X Auto Pro ön ışık olarak şarjda ışık vermeye devam ediyor. Plus 65 arka ışık şarjda çalışmaya devam ediyor. İkisini de kullanıyorum.Daha önce bu başlığa Decathlon'da satılan FL-920 modelini aldığımı yazmıştım. Dün birlikte yaptığımız sürüşü biraz uzatınca karanlığa kaldık, deneme şansım oldu.
Genel olarak işi görüyor ama beni mutlu etmedi. Bir noktadan sonra şarjın bittiğini gösteren kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. Arabada benzin ışığının yanması gibi bir hissiyat oluştu, ne zaman biter diye gözünün içine baktım. Kırmızı uyarı ışığından sonra tahmini 20 dk daha çalıştı, eve geldiğimde halen çalışıyordu, kötü değil. Şarja takınca ışık vermeye devam etmiyor, bence en büyük eksiği o.
Başlığı da fırsat olunca geriye doğru okuyacağım. Yine de şarja takılıyken bir yandan ışık vermeye devam eden bir far alıp kullanan varsa tavsiyelerinize açığım.
gittigidiyor ve N11 de gördüm,Arkadaşlar ön ışık olarak eastpower 900 lümen almaya karar verdim. Sorun şu ki: Şişman bisiklet ve Erdoğanlar bisiklette stoklarda kalmamış. Başka İnternet üzerinden nereden alabilirim?
bende bu farı almak istiyorum dediğiniz gibi stoklarda gözükmüyor antalya da uysal motor firması var n11 üzerinden mağazaya sordum stoğunuzda var mı diye daha cevap yazmadılarArkadaşlar ön ışık olarak eastpower 900 lümen almaya karar verdim. Sorun şu ki: Şişman bisiklet ve Erdoğanlar bisiklette stoklarda kalmamış. Başka İnternet üzerinden nereden alabilirim?
Rica ederim hocam ne demek . Kendi kullandığım ürünleri tanıtıp almayı düşünen arkadaşlara bir yardımımız olsun diyerek çekiyorum. Gidon aparatı sabit kalıyor evet ama kızaklı ve klipsli/butonlu yapısı pratik de kılıyor. Orada durmasının bana bir zararı yokçok teşekkürler hocam
bende bu farı almak istiyorum dediğiniz gibi stoklarda gözükmüyor antalya da uysal motor firması var n11 üzerinden mağazaya sordum stoğunuzda var mı diye daha cevap yazmadılar
İyi yapmışsın burada bu ön lamba ile ilgili 3-5 arkadaşa tavsiyede bulunmuştum. Allah yandaki ve öndeki sürücülere sabır versin çünkü göz alıyormuş. Hatta beraber sürüş yaptığım arkadaş abi kask aynam iptal farın gözümü alıyor dedi. Tanınmış bir marka değil fakat yok satar ilerde.Arkadaşlar ön ışık olarak eastpower 900 lümen almaya karar verdim. Sorun şu ki: Şişman bisiklet ve Erdoğanlar bisiklette stoklarda kalmamış. Başka İnternet üzerinden nereden alabilirim?
Estağfurullah,kimden aldınız tanıdık bir firmamı?@necmeddin eyvallah abi. Sizin sözünüz senettir. Lambadan yana düşüncem yok. Sadece satıcı güvenilir mi onu düşünüyorum.
(link) Uysal motor satıcı. Daha önce hiç duymadım.kimden aldınız tanıdık bir firmamı?
Daha önceden bir iki alışverişim oldu. Esnaflığına lafım yok. Bir gözlük, bir eldiven hatırlayamadığım bir iki şey almıştım. Hiç sorun olmadan gelmişti. Dur bulabilirsem linkini atayım.(link)