2yıldır usamadan ama söve söve okula 17-18kiloluk bir bisiklet ile gidiyorum sabahları o yokuşu tırmanmaktan iğrensemde sövsemde dönüş mükkemel oluyor Bisikleti kitlemiyorum bile okulda ara sıra bazı öğrencilerde biniyor, bende adam akıllı bindikleri sürece birşey demiyorum zaten pedalı olmayan bir bisikleti pek kimsenin okuldan çalacağını düşünmüyorum.
Valla umudu kesdim kesmedine de o benden kesmedi yok diyor hala haftasonları erdemliye gidecez, yok dağ bayır tırmanacaz felan ulan zaten 10yaşında paslanmış kirlenmiş yıkıyanı yok ama bana aşık heralde
Hocam sabahleyin hiç keyif olmuyor o kadar sabah kahvaltısı yapıyorsunuz o halde ilk dersten acıkıyorsunuz(hele benim gibi diş telliysenin o da ayrı bir eziyey
Ter içinde ilk derse giriyorsunuz.
Kışın burnunuzdan çıkan mukus salgısı tüm türkiyeninkini tek başına karşılıyabiliyor.
Kızlar ve erkek arkadaşlarınız arkanızdan arkanıza bakıp dalga geçebiliyorlar.
Benimde bir yol bisikletim var bu foruma yeni üye oldum bisikletim 3 senedir bir depoda duruyor-muş. yeni haberim oldu bende kullanmaya başlayacağım toplama bir bisiklet benimkisi sanırım.Soruma gelince benimde okulum ile aramda 3.3 km var eğim yokuş vb.yerler çok az yani herşey benden yana fakat siz hangi yolları tercih ediyorsunuz anayoldan gitmek sıkıntı çıkarmaz mı ?
Sürekli gidon tutuş pozisyonunuzu değiştirerek daha az elinizi yorarak çıkabilirsiniz ki böyle daha zevkli oluyor.
@Kubilay Koparan
Sürekli farklı yollardan giderek kendinizce en güvenli,en kısa,en güzel kız kesebileceğiniz yolları bulabilirsiniz.Onun için hertürlü yolu denemek lazım ama bence anayola hiç girmeyin eğer mahallelerden geçerek gidebiliyorsanız
Yol bisikletiyse (normal bisiklet bile olsa pek farketmez benimki 17-18kg civarı) o km pekde uzak değil gerçi istanbul yazıyor şehirde orası ayrı mesele
Aynen abi yol bisikleti fakat dediğin gibi anayol 3 km oda cesaret ve istanbuldaysanız biraz risk istiyor bende o riski almak istemiyorum ama mahallelerden dolaşa dolaşa ne kadar sürer hiçbir fikrim yok.
Birde birşey sormak istiyorum ben bisikletimi kendi zevkime göre siyaha boyadım gayet güzel oldu fakat ben bisikletimin üstündeki parçalar hakkında bilgi almak istiyorum nerelerinin fotoğrafını çekmeliyim bir yardımcı olabilirmisiniz acaba ? bisiklet bana hediye gelmişti üzerinde kocaman cevher yazıyordu araştırdığımda evimin yakınlarındaki bir bisikletçi olduğunu farkettim muhtemelen toplama.
5 km falan ev üni. arası, bisiklet var ya, keşke daha uzakta olsaymış şu okul diyorum.
Ed olarak: aynı mesafeden arkadaslar bana "evden ciktik okulda gorusuruz" dedikten 20 dk sonra falan cikiyorum, ancak o sekilde karsilasabiliyoruz okul girisinde.
Eğer sahil yolunda gidebiliyorsanız manzara keyfinizde olur birde eğer kask takarsanız insanlar sizi daha çok önemsiyorarlar yol felan veriyorlar mekanik parçalarda özel mesajda bahsettiğim gibi zaten