Scudo Sports

Okula bisikletle gidenler

bu başlığı okuyunca 30 yıl öncesine gittim.

90 ların ilk yarısında Konya da trafik bu kadar kalabalık değilken
lacivert ceket ve gri pantolonla (altında spor ayakkabı :) )
merkezdeki İmam hatip lisesinin öğrencilerinin ciddi bir kısmı bisikletle gelirdi.
Öyle ki tüm yıl bisikletle gelenler olurdu.
Bisiklet park yeri problemi yaşardık.

Kredili sistem olması sebebiyle ders boşluklarında şehir merkezini (Zafer Alaeddin) gezerdik. bazen boş ders fazlaysa Merama kadar gidiverirdik.
biz çok güzel zamanlar görmüşüz
darısı sizin başınıza

Keşke

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Scudo
@Eray BAYĞAR beslenmeyle ilgili olabilir, tam olarak ne yemen gerektiğini söyleyemem ama sabah sabah vücuttaki enerji kırıntılarını 20dk bisiklet üstünde yiyip bitirirsen sonra göz kapaklarını açık tutmak için gereken enerjiyi bulamayabilirsin doğal olarak. İyi uyku + dengeli beslenme şart eğer işe, okula bisiklete binerek gidip geleceksen..

Evet belki bu yüzdendir. Zaten sabahları çok iştahım olmuyor bu yüzden de genelde düzgün bir kahvaltı yapamıyorum.

Eğer durum buysa enerji için(öğrenci bütçesinde) ne önerirsiniz?

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Merhaba okulum 15 km uzaklıkta terleme ve koku yüzünden çok çekiniyorum gitmeye. Sizce ıslak mendil, deodorant ve havlu kağıt yeterli olur mu ter kokusunu bastırmaya?
Birde yanımda yedek kıyafet taşıyacağım okulda değiştirmek için. Bisiklet ekipmanları ve kitap defter derken sırt çantam bayağı bir ağır olacak. Onu 15 km sırtta taşımak sağlıklı mı?

Sırt çantası ağır olursa ağrınız olur biraz daha fazla terlersiniz.
Bisiklete takılan çanta olabilirse daha konforlu olursunuz bence.

• Beğen
Tepkiler: blackeaglerider
Sırt çantası ağır olursa ağrınız olur biraz daha fazla terlersiniz.
Bisiklete takılan çanta olabilirse daha konforlu olursunuz bence.
Yol bisikleti ama portbagaj takılacak vida deliği var kadroda. Portbagaj alıp sırt çantasını bağlayabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Portbagaja monte edilebilen sırt çantaları var, bağlayabilirsiniz.
Sele altı çanta da deneyebilirsiniz eğer taşıyacaklarınız sığarsa. Böylece bisiklete portbagaj takmamış olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: blackeaglerider
Geri