Scudo Sports

Okula bisikletle gidenler

ilk lisede başlarda okulda bölüm şefinin izni ile bir oda tahsıs edilmişti ama gel zaman git zaman kapıdaki görevli abi kızmaya başladı okul icinde binme dedi binmedim sonra da yavaş yavaş iceri almamaya başladı dışarı bırakmamızı söledi bir kac gün birak tıktan sonra bu sevdadan vazgectik hem evime uzak hemde bisiklet acısından güvenlik yok gibi bişey ve bir lise olması gereksız kışılerle kaynıyor oluşu yüzünden böle oldu üni de rahat bi yer olursa tabikide bisikletle gelip gidicem . ;)

Scudo
Benim içerde güvenli bir yere aramama gerek yok okulun içinde kapıda kulübede bekçimiz var kendisi müthiş bir insan kesinlikle izin verir bağlarım kulübeye kask da sıkıntı değil onuda alırım ama tek sıkıntı dediğim gibi anayol beni çok korkutuyor minibüsler falan sıkıntı.
Kısacası gözüm korkuyor ben değil :) :) :)

@Berkay Kayalı Köydeyken şehirli olduğumuz için köy çocukları beni sevmezdi 10-15 kişi kovalardı beni bisikletle.

Bigün bitanesi fırına geldi girdi ben de o içerdeyken viteslerini bozup pusuya yattım.Bu binince tabi zinciri attı ben de yavaşça gidip boğazına yapıştım hırpaladım biraz,orda tek olunca korktu falan.Taktik işe yarıyor yani dikkat etmek lazım.

Bu da böyle bir anımdır :D

okulda bisiklet parkı olsa giderim bisikleti kilitlesem bile parçalarını sökerler.park yerleri her okula yapılması gerekiyor.

Selamlar, ben de Ankara Üniversitesi'nde okuyorum. Spor fakültesinin bulunduğu kampüs Gölbaşı'nda. Bahçelievler'den yaklaşık 21 km yol. Güzel havalarda gidip gelmeye çalışıyorum.
Özellikle Konya Yolu'nu tercih ediyorum, Kepekli Rampası'nı da bilenler bilir. :D

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Ben!!! :) Her Sabah antalya mevlana caddesinden Devlet Hastanesinin Orda Bulunan Muratpaşa Anadolu Lisesine Geliyorum. Allahtan okulda Bisiklet Parkı Var. Boş Yer Kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Serdar Kaptı
Sabah sporu yerine geçiyor.Herkes ilk derste uyku sersemiyken senin enerjin yüksek oluyor.Ne yazıkki koskoca okulda bisikletli 3 kişi var.

@Ahmet A. Atalay
"Okulda bisiklet parkı var" okuyunca gözlerim yaşardı :) Ben bu sene İstanbul'da kos koca bir üniversetinin kampüsüne 5 ayaklı bir bisiklet park platformu koyduramadım. Yazdığım onca dilekçeye nezaketen geri dönüş yapan bile olmadı. Herşeyi geçtim kampüs içine bisiklet bile almıyolar. İsim veremiyorum, mezun oldum ama daha diplomayı teslim almadım ;)

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Gaziantepte okuyan biri olarak bende Okula bisikletle gidiyorum. Ev fakülte arası 16 km kadar ve sık rampalı, yol bisikleti olunca kendimi zorlamadan duramıyorum :) Ter en büyük sıkıntı maalesef, 16 kmlik yolu da yavaş gidince olmuyor. Bazı arkadaşlar kaska güldüklerini bisikletle gelince garipsediklerinş söylemişler kimseye aldırış etmeyin. Sen ben binipte farkındalık yaratmazsak bu millet benzin parasının altından kalkamaz artık :) Bisikletle gelerek kask takarak siz farklı oluyorsunuz ve okulunuzdaki belki de tek kişi oluyorsunuz. Gidin sizde teşvik edin. Ayrıca bisikletle gidilen günlerde fazla hiperaktif oluyorum ders felan pek yoğunlaşamadığım da bi gerçek :D Binanın alt katına da kitliyorım benim atı :)

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    158,6 KB · Okunma: 57
Bende bu yıl yarış bisikletiyle gitmeyi planlıyorum 15 km hayırlısı

Yürüsem 10 dakika sürüyor,bisikletle en fazla 2 dakikada ev-okul yapıyorum.Hunharca kullandığım dağ bisikletimi demir kapıya kitliyorum zaten çıkışımda akşam üzeri olmadığı için bisiklette ışık bulunmuyor çalınma riski düşük :)

başlasın hele dersler inşallah sabah 20km git, akşamüstü 20km gel yapacağım. sabırsızlıkla bekliyorum çünkü toplu taşıma azabından ve duraklardaki nezaketsizlikten sonunda kurtarabileceğim kendimi ve yolu yaşayarak ulaşacağım dersime :)

Bizim lisede de bir çok kişi bisikletle gelip gidiyo ve bu yüzden bisikletleri koyduğumuz bi alan mevcut ama benim tek aıkıntım çok yokuş var bu yüzden sürekli gidemiyorum

Ben de bu sene sürekli bisiklet kullanmayı planlıyorum. Otobüs bekle, ayakta sıkış tıkış git falan çekemiyorum artık. Hem üniversite dönüşünde muhteşem bir yokuş var. Hem uzun, hem sürekli eğimli. Bakalım kaç yapabileceğim... 90 desek? :p

• Beğen
Tepkiler: Volg
Bende bisikletle gitmeyi istiyorum ama benim çok fazla terleme problemim var.Aslında yol da çok uzun değil.6-7 km yol ama terliyorum işte çok dert.

Benim yolum 3 km hafif eğimli ama tırsıyorum biraz :)

Geri