Scudo Sports

Okula bisikletle gidenler

Esenlikler;

Evim ile okulum arası 3,5 km. Güzel havalarda tulpar yuntum(at) Canyon'um ile,yağmurlu havalarda yılkı yuntum(at) Cube'm ile gidiyorum.

Scudo
http://s2.postimg.org/6ltl4opy1/dasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd.png
Yapılabilirmi sizce çok yorarmı sabahları ?
(link)

Çamlıca'da oturuyorum Doğuş Üniversitesi'nde okuyorum. Okula bisikletle gidip gelmeye başladım. Okula gidiş kolay yokuş aşağı ve 6 km ama dönüş zor. Altunizade yoluyla dönüyorum. Bir süre sonra bisikletle çıkmaya çalışıcam yokuşu.

bisikletle gidemiyorum çünkü:çok uzak seneye taşınınca bisikletle giderim artık.

inşallah gidicem :D

Dosyalar

• 2015-10-11 14-05-17 Ekran görüntüsü.png
    2015-10-11 14-05-17 Ekran görüntüsü.png
    247,9 KB · Okunma: 46
bizim burdan gitmek çok uzun bisikletle gidemiyorum ama yakında taşıncaz o zaman yol bisikletiyle gidip gelicem.

ben 5,2km gidicem

hergün bu güzergahı gidip gelicem.ee.png

nekadar şanslısınız ben gidemiyom bisikletle

şu anda bende gidemiyorum yakında taşınıcaz o zaman gideceğim.

şu yol bisikletini bi alsam

@enes dökmen hocam yol bisikleti olduğu için gidemiyorum korkum var çalarlar kurcalarlar biri sinirlenip hıncını bisikletimden çıkarır

bende okulda en görünmeyen yere koyucam 3 tane kilit alıp koyucam okul zaten büyük etrafı ormanlık ormanlık alana kilitlerim

@enes dökmen götürmesinler bisikleti

u kilit alın bi tek inşaat makası ile kesiliyo kimse okula inşaat makasıyla giremez

kaskta almam lazım okula kasksız girince köpekler kovalıyor çok iyi eğitmişler.

Yenikapı'dan İstanbul Aydın Üni'ye gidiyorum 33 km tutuyor.Başka bir yol bilen varsa söylese süper olur.E-5'ye girmeye yemiyor henüz :D

Bu arada sadece gidiş 33.Geliş de 33 toplam 66.Biraz geziyoruz tabii toplam 80 km gibi bir şey çıkıyor.

bugün okulda kron xc300 gördüm bu konu aklıma geldi giden varmı sıkıntı oluyomu

Bende bisikletle gidiyorum, okulda 350-400 kişi var ama okulun etrafında 10-15 tane bisiklet oluyor.

@far 3000 kişilik okuldayım 1 tane bisiklet vardı o da sadece bugün

• Beğen
Tepkiler: farukrr
Türkiyede bisiklete yeterli önem verimiyor zaten, bisiklet yolunda yayadan geçilmiyor.:(

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Geri