Scudo Sports

Okula bisikletle gidenler

@sabihavni Atatürk ünivde okuduğum zamanlar tek bisikletli bile görmezdim.Şimdilerde bu duyarlılığın artmış olması sevindirici.

• Beğen
Tepkiler: sabihavni
Scudo
ArkadaşlarIn bazıları ter kokusu yüzünden soğuk bakıyor okul iş git gele ama şöyle birşey var
ter kokusunu engellenenin yolu sık duş almak. yani bi ter vücut dan dışarı çıktıktan sonra direk koku yapmaz terleyip üstüne birdaha ter olursa eğer işte o zaman koku oluşmaya başlar . ilk ter koku yapmaz arkadaşlar içiniz rahat olsun :) ama dikkat edin havalar soğuk duş alıp çıkmayın şifayı kapmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Bisnev99
@m.klcts okuldan saat 5 de çıkıyorum saat 6 da yola çıkıyor saat 00:00
de evde oluyorum :D 1 saatta bütün hazırlıklarımı yaptıktan sonra yine 01:00da yola çıkıyorum :D

Ben de gitmek istiyorum. Bucayı görenler bilir yollarını. Şirinler-3kuyular arası 3.9 km pedallamam gerek. Bana kalsa hiç üşenmem pedallarım ama annem babam izin vermiyor. İkna taktiğini bileniniz var mı ? ;D

Ben de gitmek istiyorum. Bucayı görenler bilir yollarını. Şirinler-3kuyular arası 3.9 km pedallamam gerek. Bana kalsa hiç üşenmem pedallarım ama annem babam izin vermiyor. İkna taktiğini bileniniz var mı ? ;D

Bende okula bisikletle gitmeyi düşünüyorum nisan mayıs haziran gibi aslında şimdide gidebilirşm am izmirin ayazı fena o yüzden biraz erteledim.o yüzden yol bisikleti aldım.

Ben de okula bisikletle gidiyorum. Yol parası cebime kalıyor :D Hem de spor oluyor. Okulda bir gün de 10-15 bisiklet görüyorum. 40-50 bin için çok çok az rakam.

ben okula ancak seneye gidebilicem:(

:D okula tek ben bisikletle gidiyorum bazı beyinsiz arkadaşlarımız bisikleti ucuz sandıkları için işte zarar veriyorlar bende arkladaşımın evinde bırakıyorum bu toplum gelişmez duyanlar Salak 700 tl vermiş zaaa yapıyo :D Okul çıkışı 1 km yi servisle gidiyo aylık 50 tl hala konuşuyor :D

Bizim okul 600kişi 3-4 kişi bisikletle geliyo beden hocasıda bisikletle geliyor bisiklete zarar veren yok okul iyi o yünden yaza doğru kuş cennetine falan bisiklet gezisi de oluyo

bizde 3000 kişi 1 kişi 2-3 gün bisikletle geldi başka da gelen yok gelen olsa bende gidecem ama

Bizde 2-3 kişi gayet ciddi şekilde bisiklete biniyo

Hocam gizlice gidiyorsunuzda başınıza birşey gelirse aileniz ne yapacak?

• Beğen
Tepkiler: Naberland
Hocam dikkat ediyoruz zaten 2 senedir gidip geldiğim için alıştım

@eser3424 Dostum 10 15 kişi gördüğüne şükret bizim burda sadece ben gidip geliyorum millet deli gözüyle bakıyo :)

Bence öğrenci kesimi de bisikletin keyfini tam bilmiş ve anlamış değil.
Hergün ODTÜ'nün oradan geçiyorum. Onlarca öğrenci otostop yapıyor Yüzüncü yıl mahallesi, Balgat ve civarında. Hani uzakta yaşasalar anlarım uzaktır, yol uzun falan ama okula birkaç km yol, al bir bisiklet bin okula giderken. Okul zaten güvenli, pırıl pırıl...

Sonuçta bisiklet sürmekle kalmayıp çevreye arkadaşlara bisikletin faydaları konusunda farkındalık aşılamalıyız.
Ben kendi iş yerimde milletin başının etini yiyorum bisiklet alsınlar diye.
Hele 3 ayda 12 kilo vermekle zaten bisiklet konusunda dikkatleri çekmiştim.
Konu çok dağıldı, burada kesiyorum :)

Tüm öğrencilere sağlıklı mutlu başarılı bir eğitim öğretim yılı dileyeyim :)

@eser3424 arkadaşlar o kadar yol gelinir mi deli misin bu soğukta diyorlar :)

@Ahmetgitar Hocam bende alın bir tane diyorum ama o kadar para verilir mi diyorlar :(

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
bende bisikletle gidiyom soğukdan gözlerim yaşarıyo eskiden yüzüm felç geçirirdi buff akdım kafam rahat :D şuan tek sorun gözlerim :D ama gidip geliyorum yani severim bisikleti

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Geri