Scudo Sports

''non stop tempo belgrad ''

problemi muhatabınızla yüzyüze konuşarak çözmeyi deneseniz.....

Murat Semiz

Scudo
@mtsemiz

üstadım beş senedir bu adama konuştum dinlemedi beni ,ben bilirimci bi adam ...
şimdi önemli olan bu adamın bisiklet camiasına verdiği şimdiye kadar küstürdüğü insanların fazla olması ..yeni gelenler hiç bişey bilmemekte onlar zamanla bu adamı tanıyor ve ayrılıyor ...hiç kimse bu kadar kural dayatması bi adama uzun zaman dayanamaz bir kaç istisna dışında onlarda yaşını başını almış 60 ına gelmiş tipler mertin tavırları pek batmıyor, poyraz garipçe ve belgrad bu mekanlarda ben varım mert buraya topik açınca bende yüksek tempo açacağım bunu nedenmi yapıyorum şimdiye kadar bisikletten küstürdüğü insanlar için ve yaptığı 100 lerce hatalar için neyse bu konuyu uzatmakta istemiyorum bu pazar sahada onu çözeceğim...

Elimde olmadan çok gülüyorum. Acayip bu Kudu yaaa . Sen hiç vazgeçmez misin, taktın mı takar mısın arkadaş :)))) Yazdıkça yazar mısın ?

• Beğen
Tepkiler: Cem Şentin
@krankmili

mert arsan nasıl inatçı bir keçi ise bende onun kadar inatçı bir keçiyim yalnız arada kalan insanlar olmamalı insanlar şunu görmeli, bu iki adam birbirleri ile geçinemez ama biri kendisini dev aynasında görür vede derki ben performans bisikletçisiyim diğeri 53 lük deli derki bu yaştan sonra ne performansı ama gerek aytekin erzan olsun vede diğer dostlar bana şunu dedi ben onların yalancısıyım senin yaşta senin gibi olan varmı ,,,,,
evet kendi yaşıtlarıma göre iyi durumdayım genç olanlar çalışıp beni hayda hayda geçerler çünki gencin kasları ile benim kaslarım farklı bu kaslarda yaşlandıkça bitiyor yani kaslardaki hücreler azalınca ne olacak varmı bunu çaresi kaslardaki hücre sayılarını çoğaltan ilaç olsa bile ne gerek var buna halimden memnunum,,,,
yüksek tempo deyince herkesde beni yüksek tempo manyağı zannediyor birde bu adam çocuk hale diyebilir ama kazın ayağı öyle değil bi kere benim kanıma aytekin girdi benim içime virüsü soktu giriş o giriş bi türlü içimden yüksek tempo virüsü çıkmıyor....

:D :D :D :D

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi,

Madem kastaki hücreleriniz azalıyor. O zaman şimdikinden fazla protein almanız gerekiyor. Unutmayın ki kasların motoru, proteinlerin yapıtaşı olan aminoasitler.

@Cem Şentin

cem hafta da iki büyük tavuk haşlama protein olur herhal ayrıca kırmızı et yani dana ..... oda haşlama ...

yumurta, peynir, yoğurt ve kefir de gerekli (süt yerine peynir yoğurt ve kefir tavsiye ediliyor beslenme uzmanı profesörler tarafından)

@krankmili

her sabah süt var iki yumurta ve de lor peyniri ile çırpılıp omlet yapılıyor..

Kudret abi aman dikkat turda. Bu sabah 7'de antremana çıktım yerler hafif ıslaktı çok kaygandı bir de yağmur başladı lastikler dişli olduğu halde giderken bir anda asfalt altımdan kaydı sanki kendimi yerde buldum senin slick lastikler var amman dikkat edin.

@Oğuz Kara

teşekkürler oğuz ,bu sabah çıkacaktım ama bakmadım dışarıya evet yerler ıslak idi sonra vazgeçtim bi deltaya kadar uzandım.....
yarın pazar günü evet dikkatli olmalıyız ...silik tekerlerde kayma yapabilir...hız olduğu vakit dişli tekerlerde kayabilir yalnız bu gün hava yağışlı idi fakat günlük güneşlik yarında belki böyle olabilir hava .....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg

Sunday 1/23/2011
Cloudy, breezy and mild with showers, mainly early in the day
High Temperature: 12°C
RealFeel: 7°C
(link) (link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Cloudy, breezy and mild with showers, mainly early in the day

High Temperature
12°C

RealFeel®
7°C

Winds
W 29

Maximum UV
1

Thunderstorm Probability
9%

Amount of Precipitation
8.38

Amount of Rain
8.38

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
6 Hours

Hours of Rain
6 Hours

@Kudret Kurtcebe

Kudu baba yumurta dedinde Aklıma geldi Barboros meydan muharebesi için yumurtaları yanında götürmeyesin sakın Meydandaki Toplar ne güne duruyor Hepiniz geçin birer topun başına :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

@Zafer Ünlü

hocam acaip buluşlar yaratmaktasın senin üstüne yok valla sen iyiki varsın yoksa bu forum çekilmez ....
yok disiplin di yok kasksız kimseyi tura almam bu kadar dayatma nedir yahu...
kim kimlere yetki veriyor burda insanlar düşünmek ,istemiyor bu adama yetkiyi kim veriyor krank milinin turunda kasksız bir genç vardı turu ben düzenlemedim krank düzenledi vede krank hiç bi şey demedi 35 kişinin ağzından birisi çıkıpta arkadaş senin niye kaskın yok demedi bu kırmızı urbayı amsterdama götüreceğim alayının o hollandalıların kask takmadığını görecek, bu amcamız daha kapıkuleden dışarı allah bilir çıkmamıştır...
bulmuş burda cahilleri üzerlerinden prim yapıyor...kendi başta en büyük cahil adam daha trafikte nasıl gidileceğini bilmiyor arkada 20 kişiyi riske sokuyor amcamız durağa yaklaşan otobüsün arkasından sollayarak 20 kişiyi riske sokuyor ben onun bir ton açığını yazarım buraya ve sonunda grup disiplini imiş külahıma anlatsın .........
garipçe rampasından kamyonun dikiz aynasından tutunarak çıkan hatunu hatırladın değilmi bi insan kendini kendi kamerasından bu kadar ele verir biz bunları konuşmayacağızda kim konuşacak ....
bu arada turuncu ile sarı karışınca ne renk olur onu bilmiyorum...

@Kudret Kurtcebe

Kudu baba hangi topiğe girsem top atışı başlıyor :D :D :D :D :D Neden doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarda ondan :D :D :D :D :D

ömer ve zekeriya dostlar...
yarın saat 10.05 de topuklayarak durmadan kemere kadar basalım ve kemerde dinlenelim 15 dakika ....tekrar geldiğimiz yola dönerek sahilden bebeğe durmadan basalım bebekten arabaların çıktığı istikametten yukarı etilere doğru topuklayalım.....
ve ordan zincirlikuyu ve beşiktaş bir kaç kavşak var etilerden sonra oralara dikkat etmece bu güzergah benim için çok iyi çırağan dönüşü felaket olmakta...

Şuan içn herşey yolunda sabah basmaca , olası aksilikler için sabah 7 ye kadar netden yazacağım. Ama sabah görüşmek dileğiyle

@Zekeriya Gecenoğlu

zekeriya jet hızı ile geliyoruz....

:in: :in: :in:

Sunday 1/30/2011
Mostly cloudy with showers
High Temperature: 7°C
RealFeel: -1°C
(link) (link)

sabah 08.00 yağmur 09.00 yağmur saat 13.00 den 16.00 ya kadar yağmur yok ,tur saat 16.00 biterse işi kotarırız...

Geri