@ömer başkıran
ömer teşekkür ederim katılım sağladığın için ayrıca tabi zekosuz olurmuydu bu tur vede bize süpriz yapan cem ...
cem gerçekten çok iyi bir performans yakalamış takdire şayan kendisini kutlarım ..
ömer ve zeko zati uçmakta bendeniz naçizane sizi yakalamaya çalıştım 4 no dan ama yakaladım tabi...
ömer resimleri şehir içi bölümüne açarım...
turda hiç bir sorun olmadı evet risk vardı bu risk en fazla beni vuracaktı nitekim bir kaydırma olayı yerdeki yağ ile suyun karışımı olsa gerek, arka kayma yapınca arka tekerin havasını indirdim tabi indirince hızdan kaybettik bu silik tekerlerin bu havada şansı yok 1.5 luk.........
yol bisikleti kullanan arkadaşların neden bu havalarda çıkmadıklarını anlamak zor değil 1.3 lük teker adamı öte aleme götürür bu havada....
evet ömer dostumun lastik patlaması dışında önemli bi olay olmadı herkes çok iyi idi..
yardımlaşma zati herkes tek başına dedik ...nitekim ömer sonra istinyeye jet gibi yetişti....
ve tabi zekoda ordan katıldı yalnız bendeki sorun şu oldu orda biraz fazla bekleyince vücudum soğudu tekrar yavaş tempo ile başlamam gerekti evet kesinlikle yüksek tempo basarken bu kış aylarında çok kısa mola vermek herkesin hayrına diye düşünmekteyim kemere kadar basıldı ....
beşiktaştan yerler ıslak iken 25 dakikada istinyeye geldik ....
ve kemer rampasını geberttik ve biraz ilerde çay mola dedik emme zeko bana lahmacun yermisin deyince valla dayanamadım perhizi bozduk ...yahu bu iş gerçekten adamı kamçılıyor neyse az yedim ..bi küçük...
yağmur şiddetlendi bir saat takıldık tabi ...ve yağmur hafifleyince hayda hücum bebek rampasına evet bebek rampasına gelmeden önce bi market önünde mola verdik işte orda enerji jelini patlattım ve bunun faydasını bebek rampasında gördüm ama bence koko rampası daha dik bu dostlarımla koko rampasına doğru gitmece yaparük....
evet bebek rampasından sonra etilerden zekoyu uğurladık zincirli kuyudan ömeri ben cem ile beşiktaşa topukladı ....üst baş çamur içinde 3 gün temizlik sürer artık....